Kisner pukeutuu Honka-paitaan jo lauantaina

9.2.2007 Korisliigassa toisena oleva Espoon Honka ei ole aikaillut joukkueeseen palaavan yhdysvaltalaisen Tim Kisnerin kanssa. Kisnerin peliluvalle saatiin vahvistus perjantaina ja mies pukee Hongan tutun peliasun ylleen jo lauantain kotiottelussa Kouvoja vastaan.

Kisner pelasi alkukauden Puolan pääsarjajoukkueessa Slask Wroclavissa. Hän ei ollut kuitenkaan tyytyväinen oloonsa Puolassa.

- Honkaan on mukava ja myös helppo tulla takaisin. Minusta on aina pidetty hyvää huolta seurassa. Tunnen sen organisaation, valmentajat ja pelaajat.

- Myös pelityyli ja päävalmentaja Mihailo Pavicevicin pelifilosofia tulivat tutuiksi jo viime kaudella, kertoo Kisner.

Iisalo odottaa Kisnerin kohtaamista

Tim Kisner ja toinen kova kolmen pisteen heittäjä Tuomas Iisalo juhlivat molemmat viime keväänä SM-pronssia Hongassa.Lauantaina he pelaavat Tapiolan Urheiluhallissa vuorostaan eri leireissä.

- Hauska nähdä taas Tim Suomen kentillä. Olemme olleet tiiviissä sähköpostiyhteydessä viime keväästä lähtien, kertoo Loviisan Hokin
24-vuotias ja 195-senttinen kasvatti Iisalo.

Viime kesän maajoukkueen kanssa hikoillut Iisalo on pelannut Kouvoissa 10,2 pisteen ja 2,4 levypallon keskiarvoilla. Kolmosia "Loviisan
Pommittaja" on pudotellut 42,5 prosentin tarkkuudella.

Pudotuspeliviivan alapuolelle valahtanut Kouvot on hävinnyt kauden molemmat keskinäiset kohtaamiset Hongalle: Tapiolassa 86-74 ja Mansikka-aholla
79-72.

- Haimme kuitenkin edellisessä ottelussa voiton Lappeenrannasta ja taistelimme viimeksi kotona pitkään rutinoitunutta liigakärki Katajaa
vastaan. Uskon, että olemme vihdoinkin löytäneet lopullisen joukkueemme, huokaa Iisalo.

Honka on puolestaan hävinnyt kolme viimeistä otteluaan Korihaille, Pyrinnölle ja ToPolle. Reisivammasta kärsinyt Monte Cummings on puuttunut
näistä peleistä ja on todennäköistä, että vielä Kouvotkin säästyy kimmoisalta korintekijältä.

- Cummings on iso osa Hongan joukkuetta ja hänen puuttumisensa ei voi olla näkymättä. Toisaalta myös Kisner on kova vahvistus. Eikä Kisnerin
tarvitse palata Honkaan tosiaankaan pystymetsästä: molemmat osapuolet tietävät tarkalleen, mitä saavat, korostaa Iisalo.

Honka-Kouvot käynnistyy lauantaina klo 17 Tapiolan Urheiluhallissa. Samaan aikaan alkavat myös muut lauantain Korisliigan ottelut LrNMKY-Tarmo, Kataja-Componentan ja Namika Lahti-Pyrintö.

Lue myös artikkeli "Kisner takaisin Honka-paitaan".



Lisätietoja: /sarjat_tulokset/korisliiga/

Asiat

 
26.4.2024 10:13 Korisliiga

Salon Vilpas naarasi Vili Nymanin siirtomarkkinoilta

Vilpas on solminut yksivuotisen sopimuksen 26-vuotiaan Vili Nymanin kanssa. Päättyneellä kaudella KTP-kasvatti tilastoi KTP-Basketille 10,6 pistettä ottelua kohti.

26.4.2024 10:03 Korisliiga

Darko Mihajlovic KTP-Basketin päävalmentajaksi

Päättyneellä kaudella Korihaita luotsannut Darko Mihajlovic on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen kotkalaisseuran kanssa. Seura tiedotti samalla, että Michael Pounds toimii joukkueen apuvalmentajana.

26.4.2024 08:10 Korisliiga

Ivan Ivanovic Korihaiden päävalmentajaksi

Uudenkaupungin Korihaiden Korisliiga-joukkueen päävalmentajaksi on nimitetty kahden vuoden sopimuksella viime syksynä Uuteenkaupunkiin saapunut montenegrolainen Ivan Ivanovic, 43.

25.4.2024 21:05 Korisliiga

BC Nokia ei jättänyt arvailun varaa – johtaa välieriä 2–1

Puolelta toiselle keikahdellut välieräsarja on nyt Nokian hallinnassa. Katajan valmentaja Petri Virtanen peräänkuulutti joukkueeltaan henkistä kasvua.

25.4.2024 11:40 Korisliiga

Greg Gibson tiimeineen jatkaa Nokian peräsimessä

BC Nokia tiedottaa valmennusryhmänsä pysyvän ennallaan myös ensi kaudelle.

24.4.2024 20:31 Korisliiga

Kauhajoki 2–1-johtoon Seagullsista – poikkeuksellisessa sarjassa toistaiseksi pelkkiä vierasvoittoja

Kauhajoen ja Helsinki Seagullsin kolmas välieräkohtaaminen päättyi Kauhajoen täpärään voittoon.

23.4.2024 12:49 Korisliiga

Timo Heinoselle 4000 pudotuspeliminuuttia täyteen

Helsinki Seagullsin Timo Heinonen rikkoi maanantaina ensimmäisenä pelaajana kautta aikain SM-playoffseissa 4000 otteluminuutin rajan.

22.4.2024 21:14 Korisliiga

Helsinki Seagulls ja Kataja Basket tasoittivat välierävoitot

Seagulls haki vierasvoiton Kauhajoelta 27 pistettä heittäneen Shavon Colemanin johdolla lukemin 73–80. Kataja Basket puolestaan oli tyly isäntä Joensuussa, kun se kaatoi BC Nokian 99–75. Molemmat sarjat ovat tilanteessa 1–1, kun finaalipaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

22.4.2024 12:44 Korisliiga

Kauhajoen ja Seagulls toinen välierä maanantaina vapaasti katsottavissa Jimillä

Korisfaneja hemmotellaan maanantaina, kun Korisliigan toiset välierät pelataan. Kauhajoen ja Helsinki Seagullsin toinen välierä on vapaasti katsottavissa Jimiltä alkaen klo 18:15.

22.4.2024 12:39 Korisliiga

Riku Laine Tampereen Pyrintöön

Pyrintö on solminut uuden 1+1 muotoisen pelaajasopimuksen 26-vuotiaan Riku Laineen kanssa. Kahdeksan kautta Korisliigaa pelannut Laine tunnetaan kovana työntekijänä, joka on valmis taistelemaan joukkueensa eteen viimeiseen saakka.

Näytä lisää vastaavia