Espoo Teamin pelaajarunko kasassa, Adler päävalmentajaksi

4.5.2007 Naisten SM-sarjan puolivälieriin ja Suomen Cupin finaaliin viime kaudella selviytynyt Espoo Team on solminut ensimmäiset sopimukset pelikaudelle 2007-2008. Kotimainen pelaajarunko tulee säilymään lähes ennallaan ja valmennusvastuun ottaa Teemu Adler.

Espoo Teamin kotimainen runko pysyy lähes entisellään. Kauden puolustuspelaajaksi valittu Kaisa Höök sekä parhaan kuudennen pelaajan pystin niiannut Mia Liimo jatkavat joukkueessa. Nuoresta kaartista nimensä jatkosopimukseen ovat raapustaneet Kia Ignatius,Sandra Välikoski ja Henna Launiainen.

- Jatkosopimus Espoo Teamin kanssa oli luonteva, sillä olin tyytyväinen seuran toimintaan, vaikka kausi ei menestyksellisesti ollutkaan sitä, mitä tavoittelimme, kommentoi Höök tuoretta sopimustaan.

Nuutinen tuo korinalusvoimaa

Päättyneellä kaudella ammattilaisena Espanjassa pelannut 188-senttinen, 23-vuotias Siiri Nuutinen tuo kaivattua korinalusvoimaa Espoo Teamiin. Kuopion Linkin kasvatti odottaa innolla paluutaan Suomeen.

- Päätökseni jäädä Suomeen alkoi muokkautua kevään myötä. Nyt odotankin innolla tulevaa. Espoo Team tarjoaa varmasti hyvän ympäristön kehittyä ja nauttia koripallosta ja uskon, että ensi kauden joukkue tulee olemaan ennen kaikkea hyvä kokonaisuus, kertoi Nuutinen.

- Siiri Nuutisen siirtyminen joukkueeseen tuo meille vahvaa sisäpelaamista, mitä viime kaudella puuttui, totesi Höök tyytyväisenä.

Espoo Teamilla on edelleen sopimusneuvottelun kesken usean pelaajan kanssa. Neuvotteluja käydään sekä vanhojen että uusien ”tiimiläisten” kanssa. Lisäksi joukkueeseen valitaan nuoria pelaajia kesäharjoittelun näyttöjen perusteella. Espoo Teamin tavoitteena on jalostaa nuoria maajoukkueen käyttöön moniportaisella ja joustavalla kehitysjärjestelmällä.

Adlerista uusi päävalmentaja

Espoo Teamin päävalmentajana debytoi Teemu Adler, 34, joka viimeksi toimi Teamin joukkueenjohtajana pelikaudella 2005-2006.

- Tässä on hyvä sekoitus kokeneita pelaajia ja erinomaisia nuoria, toteaa Adler joukkueensa ensimmäisistä sopimuksista. 

- Toivottavasti joukkue ja sen pelaaminen on kauden aikana valmentajansa näköistä eli innokasta, aggressiivista ja rohkeaa.

Adlerin apuvalmentajana toimii 26-vuotias Mikko Larkas ja mentor valmentajana Eero Saarinen. Joukkueenjohtajan, huoltajan ja hierojan tehtävät on napannut hoidettavakseen Riikka Sario.

Valmennusporrasta valittaessa Espoo Teamissa on pyritty espoolaisuuteen. Pyrkimyksenä on antaa omien seurojen juniorivalmentajille mahdollisuus päästä valmentamaan aikuisjoukkueita. Espoon naiskorisohjelmalla pyritään pelaajien jalostamisen ohessa kannustaa myös nuoria, kehittyviä valmentajia.



Lisätietoja: /sarjat_tulokset/naisten_sm-sarja/
 
17.4.2024 20:26 Naisten Korisliiga

ToPo avasi finaalisarjan murskavoitolla

ToPo siirtyi Naisten Korisliigan finaaleissa johtoon. Töölön Kisahallissa Peli-Karhut jäi joukkueen jalkoihin 98-52.

17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

2.4.2024 09:55 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan välierät käyntiin keskiviikkona

Naisten Korisliigan välierät pyörähtävät käyntiin keskiviikkona 3.4., kun molemmat sarjat käynnistyvät. Välierässä kohtaavat Torpan Pojat – Kouvottaret ja Peli-Karhut – Forssan Alku.

Näytä lisää vastaavia