Jamie Skeen on Kouvojen kolmas ulkomaalaisvahvistus

8.9.2017 Kouvolan Kouvot on solminut tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen 203-senttisen ison laitahyökkääjän Jamie Skeenin kanssa. Skeen pelasi yliopistovuotensa Wake Forestin (2006-2008) ja VCU:n (Virginia Commonwealth University, 2009-2011) riveissä.


Viimeisenä kautenaan VCU:ssa Jamie Skeen löi tiskiin tehot 15.7 pistettä, 7.3 levypalloa, 1.6 syöttöä ja 1.0 torjuntaa ottelua kohden ollen samalla yksi Final Fouriin (NCAA) yltäneen joukkueen kantavia voimia. Kauden päätteeksi Skeen palkittiin usealla erityismaininnalla.

29-vuotias Jamie Skeen on kokenut pelimies pelaten vuodesta 2011 alkaneella ammattilaisurallaan muun muassa Ranskan, Israelin, Italian ja Belgian pääsarjoissa. Myös eurosarjat ovat tulleet miehelle tutuksi EuroCupin ja EuroChallengen muodossa.

Pohjois- Carolinan Fayettevillessa syntynyt Jamie Skeen haluaa olla liigan kärjessä.

Tuntuu erittäin hyvältä tulla pelaamaan Suomeen sillä olen kuullut maasta paljon hyvää. Lisäksi minulla on paljon ystäviä jotka ovat pelanneet Korisliigassa tai pelaavat siellä tulevalla kaudella. Tavoitteeni on auttaa joukkueemme takaisin mestaruuskantaan ja henkilökohtainen tavoitteeni on olla koko liigan MVP. Haluan pelata tulevalla kaudella erittäin aggressiivisesti ja näyttää mihin pystyn pelaajana. Haluan Kouvojen kannattajien tietävän, että annan aina itsestäni 110% ollessani kentällä, mies kertoo Kouvojen internet-sivuilla.

Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen on tyytyväinen laitahyökkääjän löytymisestä.

– Ison monipuolisen kombo-forwardin etsiminen ei ollut helppoa, mutta kärsivällisyys palkittiin. Jamie Skeen on hyvän resumen omaava monipuolinen pelaaja. Loukkaantumisen jälkeen kausi Kosovossa ja nyt tuleva kausi Suomen kautta takaisin Etelä-Euroopan ykkösliigoihin. Skeen oli yksi suosikki pelaajistani VCU:n Final Fouriin päättyyneellä kaudella yliopistosarjassa.
– Arvoituksena on miehen kunto loukkaantumisen ja Kosovon kauden jäljiltä, mutta hänen kanssaan kesällä samassa joukkueessa TBT-turnauksessa pelannut BA Walker (ex-kouvo) vakuutti miehen olevan hyvässä fyysisessä kunnossa. Terveenä pysyessään uskon, että Skeen tulee olemaan yksi sarjan parhaista pelaajista.
 

Kouvojen neljännen ulkomaalaisvahvistuksen “metsästys” alkaa olla myös loppusuoralla.

Henkilöt

Asiat

 
26.4.2024 10:13 Korisliiga

Salon Vilpas naarasi Vili Nymanin siirtomarkkinoilta

Vilpas on solminut yksivuotisen sopimuksen 26-vuotiaan Vili Nymanin kanssa. Päättyneellä kaudella KTP-kasvatti tilastoi KTP-Basketille 10,6 pistettä ottelua kohti.

26.4.2024 10:03 Korisliiga

Darko Mihajlovic KTP-Basketin päävalmentajaksi

Päättyneellä kaudella Korihaita luotsannut Darko Mihajlovic on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen kotkalaisseuran kanssa. Seura tiedotti samalla, että Michael Pounds toimii joukkueen apuvalmentajana.

26.4.2024 08:10 Korisliiga

Ivan Ivanovic Korihaiden päävalmentajaksi

Uudenkaupungin Korihaiden Korisliiga-joukkueen päävalmentajaksi on nimitetty kahden vuoden sopimuksella viime syksynä Uuteenkaupunkiin saapunut montenegrolainen Ivan Ivanovic, 43.

25.4.2024 21:05 Korisliiga

BC Nokia ei jättänyt arvailun varaa – johtaa välieriä 2–1

Puolelta toiselle keikahdellut välieräsarja on nyt Nokian hallinnassa. Katajan valmentaja Petri Virtanen peräänkuulutti joukkueeltaan henkistä kasvua.

25.4.2024 11:40 Korisliiga

Greg Gibson tiimeineen jatkaa Nokian peräsimessä

BC Nokia tiedottaa valmennusryhmänsä pysyvän ennallaan myös ensi kaudelle.

24.4.2024 20:31 Korisliiga

Kauhajoki 2–1-johtoon Seagullsista – poikkeuksellisessa sarjassa toistaiseksi pelkkiä vierasvoittoja

Kauhajoen ja Helsinki Seagullsin kolmas välieräkohtaaminen päättyi Kauhajoen täpärään voittoon.

23.4.2024 12:49 Korisliiga

Timo Heinoselle 4000 pudotuspeliminuuttia täyteen

Helsinki Seagullsin Timo Heinonen rikkoi maanantaina ensimmäisenä pelaajana kautta aikain SM-playoffseissa 4000 otteluminuutin rajan.

22.4.2024 21:14 Korisliiga

Helsinki Seagulls ja Kataja Basket tasoittivat välierävoitot

Seagulls haki vierasvoiton Kauhajoelta 27 pistettä heittäneen Shavon Colemanin johdolla lukemin 73–80. Kataja Basket puolestaan oli tyly isäntä Joensuussa, kun se kaatoi BC Nokian 99–75. Molemmat sarjat ovat tilanteessa 1–1, kun finaalipaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

22.4.2024 12:44 Korisliiga

Kauhajoen ja Seagulls toinen välierä maanantaina vapaasti katsottavissa Jimillä

Korisfaneja hemmotellaan maanantaina, kun Korisliigan toiset välierät pelataan. Kauhajoen ja Helsinki Seagullsin toinen välierä on vapaasti katsottavissa Jimiltä alkaen klo 18:15.

22.4.2024 12:39 Korisliiga

Riku Laine Tampereen Pyrintöön

Pyrintö on solminut uuden 1+1 muotoisen pelaajasopimuksen 26-vuotiaan Riku Laineen kanssa. Kahdeksan kautta Korisliigaa pelannut Laine tunnetaan kovana työntekijänä, joka on valmis taistelemaan joukkueensa eteen viimeiseen saakka.

Näytä lisää vastaavia