Michelsen löysi heittojyvän, Davidsonille reilu kotivoitto

22.2.2015 Oskar Michelsen pääsi jälleen pisteiden makuun, upottaen 12 pistettä Davidson Wildcatsin kaataessa Fordhamin yliopiston lukemin 76-57. Evita Iiskolan Providence kärsi jälleen tappion emännöidessään Marquettea lukemin 64-72.

Michelsen upotti voitossa 12 pistettä. Kuva: Francois Perthuis.

Huomattavasti tarkemmin heittänyt Davidson ei antanut vieraiden yllättää, vaan porskutti voittoon tasaisen joukkue-esityksen turvin, kun viisi pelaajaa ylsi kaksinumeroisille pisteille. Korkeimman pistesaaliin keräsi 18 pistettä heittänyt Brian Sullivan.

20 minuuttia peliaikaa kerännyt Michelsen heitti 12 pistettä ja kauhoi viisi levypalloa.

Ottelutilastot: Davidson - Fordham

Voittojen tielle palannut Florida Gators kärsi vierastappion LSU:n vieraana 70-63. Vierailta ei löytynyt voittajien Jarell Martinin (28/13) tapaista hyökkäyspään ratkaisijaa, vaan ainoastaan Eli Carter (14/4) sekä Devin Robinson (12/7) ylsivät kaksinumeroisille luvuille.

Vieraiden avausviisikkoon kuulunut Alex Murphy upotti 20 minuutissa viisi pistettä ja keräsi kolme levypalloa.

Ottelutilastot: LSU - Florida

Julius Rajalan Loyola-Chicago ei onnistunut kukistamaan vieraissa Illinois Statea, vaan kotijoukkue oli vahvempi hallittuaan korinalustaa numeroin 67-60. Ottelun pistekuningas oli voittajien Daishon Knight 21 pisteellään.

Rajala sai 11 minuutissa neljä nopeaa virhettä ja pistesaldo jäi näin neljään. 

Marquette haki vierasvoiton Iiskolan Providencesta Kenisha Bellin (14/13/6 syöttöä) ja Arleasia Morsen (15/7) johdolla. Kotijoukkueen Alexis Harris (20/10) ja Tori Rule (19/6) jäivät liian yksin ilman tehoja muilta Providencen pelaajilta.

Iiskola urakoi 31 minuutissa kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja neljä syöttöä.

Ottelutilastot: Providence - Marquette

Sophie Weckströmin Maine kasvatti voittoputkeaan jo kolmeentoista, kun se kaatoi vieraissa Binghamtonin 56-70. Kotijoukkueesta ei löytynyt pysäyttäjää 17 pistettä heittäneelle Lauren Bodinen ja tupla-tuplan urakoineelle Liz Woodille (17/10).

Weckström ei saanut kättänsä lämpeämään, vaan 31 minuutissa saldoksi jäi viisi syöttöä ja kaksi riistoa.

Ottelutilastot: Binghamton - Maine

Taru Madekiven North Florida sai kokea puolustuksen oppitunnin Northern Kentuckyn vieraana, kun kotijoukkue murskasi North Floridan lukemin 67-29. Ottelun pistekuningatar oli voittajien 14 pistettä heittänyt Christine Roush.

Madekivi upotti 18 minuutissa yhden vapaaheiton.

Henkilöt

 
15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

15.4.2024 11:00 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin takamiehet tehokkaina

Susijengin takamiehet osoittivat heittotaitojaan viikonlopun otteluissa. Sasu Salin kiitti vastuusta tehokkaasti auttaessaan Teneriffan voittoon Espanjassa, Ilari Seppälä paukutti 21 pistettä Ranskassa ja Ville Tahvanainen saman määrän Islannissa. Myös Aatu Kivimäki ylsi kaksinumeroisiin.

13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

8.4.2024 10:02 Suomalaiset ulkomailla

Tuomas Iisalo palkittiin EuroCupin vuoden valmentajana

Tuomas Iisalon, 41, nousukiito Euroopan koripallovalmentajien eliittiin jatkuu jatkumistaan. Paris Basketballin tuoreeltaan EuroCupin finaaleihin luotsannut loviisalaislähtöinen Iisalo on nimetty EuroCupin vuoden valmentajaksi. Viime kaudella Iisalo vei nimiinsä FIBA:n Mestareiden liigan vuoden valmentajan palkinnon.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

6.4.2024 08:05 Suomalaiset ulkomailla

Islannissa saatiin runkosarja päätökseen – Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspeleissä

Islannissa paketoitiin runkosarja ja Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspelien merkeissä. Antti Kanervon osalta kausi tuli päätökseen.

Näytä lisää vastaavia