Kapfenberg Bulls saapuu Katajan vieraaksi

7.11.2017 Joensuun Katajan taival FIBA Europe Cupissa jatkuu keskiviikkona kotiottelulla itävaltalaista Kapfenberg Bullsia vastaan. Panoksena ottelussa on Katajan osalta mahdollinen jatkopaikan varmistaminen.

Wesley Saunders ja Joensuun Kataja saavat keskiviikon FIBA Europe Cupin ottelussa vastaansa itävaltalaisen Kapfenberg Bullsin. Kuva: Vesa Kuukka / Kuvanmaailma

Katajan näkökulmasta keskiviikon kotiottelu Bullsia vastaan on erittäin tärkeä. Kotivoitolla itävaltalaisista ja montenegrolaisen KK Mornar Barin voittaessa FC Porton, varmistaisi Kataja jatkopaikkansa C-lohkosta jo ennen kahta viimeistä, vieraissa pelattavaa kamppailua.

Se olisi Korisliigan puolella käynnistysvaikeuksista kärsineelle joensuulaisryhmälle varmasti tervetullut helpotus kiireisen syksyn keskellä.

Keskiviikon kotijoukkueen osalta lopullinen kokoonpano on vielä hämärän peitossa. Paluun pelikentille viikonloppuna tehnyt Alex Murphy kärsi kolhun Espoo Unitedia vastaan, eikä miehen pelaaminen keskiviikkona ole varmaa. Myöskään Ilari Seppälän, Vesa Mäkäläisen ja Alex Marzetten pelikunto on epävarmaa Katajan tiedotteen mukaan.

Joukkueiden avauskohtaaminen Itävallassa kääntyi vahvan toisen puolikkaan ansiosta Katajalle lukemin 86-72. Tämän jälkeen Bulls on kärsinyt kaksi tappiota, KK Mornar Barille lukemin 69-75 ja FC Portolle numeroin 84-85.

Keskiviikkona Bullsin riveistä Katajan takakentän pitää työllistettynä serbitakamies Bogic Vujosevic, joka on operoinut keskiarvoikseen 11,7 pistettä, 4,7 levypalloa ja 3,0 syöttöä ottelua kohden. Yhdysvaltalainen yleispelaaja Kareem Jamar (14,7/5,7) aiheuttanee niin ikään harmaita hiuksia Katajan valmennusjohdolle, miehen kirjautettua Itävallassa käydyssä välienselvittelyssä 16 pistettä, 6 levypalloa ja 7 koriin johtanutta syöttöä.

Joensuun Kataja - Kapfenberg Bulls Joensuun LähiTapiola Areenalla keskiviikkona 8.11. kello 18.30 alkaen.

Henkilöt

 
3.4.2024 13:45 Korisliiga

Jatkosarjat triplatuplaan lopettanut Korihaiden Jalen Jackson maaliskuun kuukauden pelaaja

Kotiedun ja kolmannen sijan napanneen Korihaiden monipuolinen Jalen Jackson on valittu Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 13:34 Erotuomarit

Korisliigan pudotuspelivaiheen erotuomarit on valittu

Korisliigakausi huipentuu perjantaina alkaviin pudotuspeleihin, jotka ovat kauden kohokohta myös erotuomareille. Tänä vuonna pudotuspelikierrokset hoidetaan yhteensä 17 erotuomarin voimin.

30.3.2024 19:24 Korisliiga

Korisliigan playoff-parit ratkottu – Hannes Pöllä palasi pelikentille, Lauri Kallio rikkoi piste-ennätyksensä

Korisliigan jatkosarjat pelattiin loppuun, ja viimeisetkin otteluparit puolivälieriin vahvistuivat.

30.3.2024 07:55 Korisliiga

Korisliigan jatkosarjat huipentuvat TV:ssä – Korihaiden ja Kauhajoen ottelu suorana Jimillä

Korisliigan lauantaisessa päätöskierroksessa suurin mielenkiinto osuu taisteluun puolivälierien kotiedusta, jossa kahdesta paikasta taistelevat Korihait, Kataja Basket, Kauhajoki ja Salon Vilpas.

27.3.2024 20:49 Korisliiga

Bisonsin viime sekunnin kori pelasti joukkueen sarjapaikan – Kobrat lunasti lipun playoffeihin

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa ratkaistiin tänään molemmat auki jääneet sijoitukset: sekä viimeinen pudotuspeleihin menijä että sarjasta putoaja.

26.3.2024 20:49 Korisliiga

Seagulls varmisti ykkössijansa Okko Järven pistetykityksellä – Korihait kaatoi Nokian

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voittivat tänään Helsinki Seagulls ja Korihait.

23.3.2024 19:06 Korisliiga

Kobrat taivutti KTP:n kriittisessä väännössä – Lapuan playoff-paikan todennäköisyys kasvoi

Kobrat ja KTP-Basket kamppailevat miesten Korisliigan viimeisestä pudotuspelipaikasta.

22.3.2024 20:38 Korisliiga

Ylemmän jatkosarjan nelikko taas tasoissa Vilppaan voiton ansiosta – Pyrintö yhä mukana playoff-kisassa

Miesten Korisliigan jatkosarjoissa yritetään ratkoa niin kotietua kuin viimeistä playoff-paikkaa ja sarjasta putoajaakin. Ratkominen jatkuu kahdella viimeisellä kierroksella.

20.3.2024 20:53 Korisliiga

Kobrat tarrasi tiukasti kiinni viimeiseen playoff-paikkaan – Lahti pahassa pinteessä

Joona Tuomala paukutti pisteitä, kun Kobrat kaatoi Lahti Basketballin. Kumpikin joukkueista kamppailee jatkosarjan loppusuoralla tärkeistä pisteistä.

19.3.2024 20:30 Korisliiga

Kataja tasasi voittotilin Kauhajokea vastaan, mutta Kauhajoki säilytti edun korierossa

Kauhajoki ja Kataja ratkoivat paremmuusjärjestystään miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa.

Näytä lisää vastaavia