Pikkusudet-projekti liikuttaa lapsia ympäri Suomen

27.8.2015 Pikkusudet-projekti on Koripalloliiton ja Keskon päivittäistavarakaupan yhteistyötä, joka tähtää lasten liikkumisen edistämiseen yhteistyössä seurojen ja paikallisten K-kauppiaiden kanssa. Keväällä Pikkusudet näkyi Koripalloliiton ja Ruokakeskon Pirkka Street Basket -katukoriskiertueella sekä Järvenpäässä ja Joensuussa järjestetyissä Pikkusudet-korisriehoissa.

 

Ruokakeskon ja Koripalloliiton yhteistyön keskipisteenä ovat lasten ja nuorten liikuttaminen sekä antaa paikallisille seuroille uusia mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseen.

 

Lähtökohtaisesti yhteistyö tarjoaa seuroille Pikkusudet-koriskoulun, oikeuden nimen käyttöön sekä pallon ja t-paidan kaikille osallistujille, kun seurat lunastavat kaikille Koripallokoululisenssin. Pikkusudet-koriskoulun järjestävien seurojen on myös jatkossa mahdollista halutessaan järjestää muitakin Pikkusudet-tapahtumia, kuten esimerkiksi Pikkusudet-koriskarnevaalin tai Pikkusudet-korisriehan.

 

Pikkusudet-konseptia kokeiltiin keväällä Järvenpäässä ja Joensuussa, jossa molemmat tapahtumat keräsivät yli 400 innokasta osallistujaa. Jatkoa seuraa elo-syyskuun taitteessa Uudessakaupungissa, Loimaalla, Lahdessa, Hyvinkäällä ja Tampereella, kun paikalliset seurat yhdessä K-kauppiaiden kanssa tarjoavat alakoululaisille Pikkusudet-tapahtumia reippaassa korishengessä.

 

- Ihanaa liikunnanriemua, iloisia naamoja ja tyytyväisiä oppilaita, opettajia ja seuraihmisiä. Meillä on Keskossa erinomainen yhteistyökumppani ja paikallistasolla innokkaita kauppiaita, jotka haluavat olla yhdessä seurojen kanssa liikuttamassa lapsia. Pikkusudet-tapahtumat ovat nyt todettu erittäin toimiviksi ja tästä on hyvä lähteä edistämään säännölliseen, viikoittaiseen toimintaan tähtäävän Pikkusudet-koriskoulun konseptointia yhdessä seurojen kanssa, kommentoi uusien konseptien kehityspäällikkönä Koripalloliitossa toimiva Susanna Vartiainen.

 

Lisätietoja antaa Susanna Vartiainen (susanna.vartiainen(at)koripalloliitto.fi) sekä www.basket.fi/pikkusudet.

Henkilöt

 

Seurauutisia #8: Liikunnan riemua ja koriksen alkeita Pikkusudet-riehoissa

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa jatkossa basket.fi:n kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja esimerkeistä hyviksi havaituista toimintamalleista.

Seurauutisia #6: Kevään Pirkka Street Basket -kiertueella mukana 19 seuraa

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

Seurauutisia #4: Pikkusudet – onhan seuranne jo mukana?

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

Korishuuma näkyy seuroissa ­– Helsingin NMKY ensimmäisenä koripalloseurana yli 1000 lisenssipelaajan

Kuluvana syksynä Helsingin NMKY:ssa koripallon on aloittanut ennätysmäärä uusia junioreita. Seuran valmennuspäällikkö Juuso Milénin mukaan lajin arvostus lasten ja nuorten harrastuksena on noussut selvästi.

7.11.2017 Minit

Pirkka Street Basket –kiertue jatkuu – järjestäjien haku auki 15.12. asti

Koripalloliiton ja Ruokakeskon yhteistyö jatkuu vahvana, ja Pirkka Street Basket -tapahtuma liikuttaa koululaisia jälleen ensi keväänä. Kiertue matkaa ympäri Suomen tavoitteenaan järjestää vuoden hauskin koulupäivä ja tarjota liikunnan riemua alakoululaisille yhdessä paikallisten seurojen kanssa.

Pirkka Street Basket käyntiin keskiviikkona – luvassa 19 huikeaa päivää katukoriksen parissa

Aurinkoinen toukokuu on saapunut, mikä tarkoittaa Pirkka Street Basket -kiertueen käynnistymistä! Kevään 2017 kiertue lähtee liikkeelle huomenna 3.5. Klaukkalasta. Yhteensä alakoululaisille suunnattuja katukorispelejä päästään pelaamaan toukokuun aikana 19 paikkakunnalla ympäri Suomen.

24.4.2017 15:00 Koripalloliitto tiedottaa

Vielä ehdit mukaan – Pirkka Street Basket –järjestäjien haku auki 28.4. asti

Koripalloliiton ja Keskon yhteistyö jatkuu vahvana, ja Pirkka Street Basket -tapahtuma liikuttaa koululaisia jälleen tulevana syksynä. Kiertue matkaa ympäri Suomen tavoitteenaan järjestää vuoden hauskin koulupäivä ja tarjota liikunnan riemua alakoululaisille yhdessä paikallisten seurojen kanssa.

Pirkka Street Basket –kiertue jatkuu toukokuussa, järjestäjien haku auki 9.12. asti

Koripalloliiton ja Ruokakeskon yhteistyö jatkuu vahvana, ja Pirkka Street Basket -tapahtuma liikuttaa koululaisia jälleen ensi keväänä. Kiertue matkaa ympäri Suomen tavoitteenaan järjestää vuoden hauskin koulupäivä ja tarjota liikunnan riemua alakoululaisille yhdessä paikallisten seurojen kanssa.

4.12.2015 Pohjoinen alue

Oulussa huimat 1200 lasta liikkui Pikkusudet-korisriehassa

Oulun NMKY, Suomen Koripalloliitto, Oulun kaupungin koululiikunta ja Ruokakesko järjestivät yhteistyössä Suomen suurimman koululaisten koripalloturnauksen. Pikkusudet-korisriehan tahdissa liikkui Ouluhallissa 2.-3.12.2015 peräti 1200 lasta.

Pirkka Street Basket –kiertue alakouluille käynnistyi Heinolan jättimenestyksellä

Suomen Koripalloliiton ja Ruokakeskon yhteinen Pirkka Street Basket -katukoriskiertue piipahtaa toukokuussa 16 paikkakunnalla liikuttamassa tuhansia alakoululaisia. Katukorisrekan ensimmäinen pysäkki oli Heinolassa, jossa lapset viettivät ”vuoden hauskimman koulupäivän”. Heinolan tapahtuma oli jättimenestys.

Näytä lisää vastaavia