EM-kotikisojen majoituspaketit kätevästi verkkokaupasta

21.12.2016 Suomen Koripalloliiton yhteistyökumppani Elämysmatkat on koonnut korisfaneille käteviä 2-5 ottelun majoitus- ja lippupaketteja, jotka ovat helpoin tapa tulla Helsinkiin kannustamaan Susijengiä ja nauttimaan koko kaupungin kattavasta kisatunnelmasta.

Majoitus- ja lippupaketit ovat helppo tapa tulla Helsinkiin kannustamaan Susijengiä ja nauttimaan kaupungin kisatunnelmasta. Kuva: Ville Vuorinen

Helsingissä 31.8. – 6.9.2017 pelattavien EM-otteluiden majoitus- ja lippupaketit ovat ostettavissa Elämysmatkojen verkkokaupasta.

Majoitus- ja lippupaketteja on neljä erilaista: alkukisojen pitkä viikonloppupaketti, viikonloppupaketti ja alkusarjapelien kaksi viimeistä ottelua Kreikkaa ja Islantia vastaan. Pisin paketti on kaikki Suomen 5 peliä kattava Follow your team -paketti johon voi valita 3 tai 4 hotelliyötä.

Koripallon EM-kilpailujen aikaan Helsinkiin odotetaan suurta määrää koripallofaneja sekä turisteja, ja tunnelma tulee olemaan katossa koko kaupungissa. Majoituspaikat täyttyvät todennäköisesti jo aikaisessa vaiheessa, joten pidemmältä tulevien fanien kannattaa varmistaa majoitus ajoissa. Pakettien hotellivalikoimasta voi valita itselleen sopivimman, kaikki majoitusvaihtoehdot ovat kätevien kulkuyhteyksien varrella.

Pitkään viikonloppupakettiin kuuluu Suomen peli avausottelu Ranskaa vastaan torstaina 31.8. ja viikonlopun pelit Sloveniaa ja Puolaa vastaa. Tähän pitkän viikonlopun majoitus- ja lippupakettiin voi valita 3 tai 4 yötä hotellissa. Viikonloppupakettiin sisältyvät Suomen pelit Sloveniaa ja Puolaa vastaan.

Ajankohdaltaan viimeiseen pakettiin kuuluvat tiistain 5.9. peli Kreikkaa vastaan ja alkulohkon päättävä Islanti-ottelu keskiviikkona 6.9. Helsinkiin on jo nyt varmistanut tulonsa lähes 2000 islantilaista, joten kisojen päätösottelusta ei tunnelmaa puutu!

Pelipäivinä otteluita pelataan kahdessa eri sessiossa ja majoitus- ja lippupakettien liput oikeuttavat pääsyyn Suomen peleihin iltasessiossa. Aamupäivän sessiossa pelataan kaksi ottelua. Tulevissa myyntiaalloissa päivälippuja ja sessiolippuja on myynnissä rajallinen määrä, ja majoitus- ja lippupaketin ostaneille tullaan ensimmäisten joukossa tarjoamaan päivälippupaketteja, joilla pääsee halutessaan katsomaan kaikki päivän pelit.

EM-kisaohjelma Helsingissä 31.8.-6.9.2017

To 31.8. Slovenia – Puola

To 31.8. Islanti – Kreikka

To 31.8. Ranska – Suomi

Pe 1.9. välipäivä

La 2.9. Puola – Islanti

La 2.9. Kreikka – Ranska

La 2.9. Suomi – Slovenia

Su 3.9. Ranska – Islanti

Su 3.9. Slovenia – Kreikka

Su 3.9. Suomi – Puola

Ma 4.9. välipäivä

Ti 5.9. Puola – Ranska

Ti 5.9. Islanti – Slovenia

Ti 5.9. Kreikka – Suomi

Ke 6.9. Kreikka – Puola

Ke 6.9. Slovenia – Ranska

Ke 6.9. Suomi – Islanti

Otteluiden päiväkohtainen järjestys saattaa muuttua televisioinnista riippuvista syistä. Pelien alkamisajat julkaistaan myöhemmin.

Lue myös

 
18.5.2017 Maaottelu

Latvia-ottelu Tampereella ja Venäjä-kenraaliharjoitus Helsingissä – Susijengillä edessään tiivis valmistautumisjakso

Susijengi pelaa kahdeksan kovan tason kansainvälistä ottelua EM-kotikisoihin valmistavan leirityksensä aikana. Susijengi aloittaa kesänsä perinteeksi muodostuneessa Tampereen ottelussa Latviaa vastaan 29.7. ja päättää valmistautumisjaksonsa kohtaamalla Hartwall Areenan EM-kenraalissa Venäjän 25.8.

11.9.2022 19:18 Susijengi

Susijengi jyräsi Euroopan kahdeksan parhaan joukkoon 55 vuoden tauon jälkeen!

Jos Kroatia todellakin taktikoi Susijengin EM-neljännesvälierävastustajakseen, olisi sen kannattanut miettiä kahdesti. Lauri Markkanen rynni tauluun 43 pistettä, Sasu Salin ja Edon Maxhuni löysivät heittoranteensa ja roolipelaajat Henri Kantosesta Miro Littleen näyttivät parastaan, kun Susijengi eteni historiallisesti Euroopan kahdeksan parhaan joukkoon!

8.9.2022 17:43 Susijengi

Susijengi tyylitteli Hollannin kumoon alkulohkon päätösottelussa

Susijengin aika Prahassa sai voitokkaan päätöksen torstai-iltapäivänä, kun lohkojumbo Hollanti kaatui O2 Arenalla pistein 88–67 (48–31). Susijengi dominoi kenttätapahtumia joukkuepuolustuksellaan ja kolmen pisteen heittopelillään ja piti huolen siitä, etteivät oranssipaitojen korisepät saaneet tilaisuutta syttyä liekkeihin.

6.9.2022 23:34 Susijengi

Susijengi leimasi Berliinin lentoliput Tshekin kustannuksella

Susijengi varmisti paikkansa EM-kisojen huipennuksessa Berliinissä peittoamalla kiihkeäksi käyneessä tiistaiottelussa kisaisäntä Tshekin 98–88 (51–45). Eikä talon isännästä ollut kahta sanaa. Lauri Markkanen ja Sasu Salin välkehtivät pääosissa, kun Susijengi otti ohjat jo varhain ja kohosi jokaisen vaikean hetken partaalta takaisin ruoriin.

6.9.2022 00:45 Susijengi

Mitalisuosikki Serbia järjesti klinikan Susijengiä vastaan

Susijengi sai EM-kisojen kolmanteen ottelunsa suurta ennakkosuosikkia Serbiaa vastaan salama-alun, kun Edon Maxhuni upotti kymmenen pistettä neljään minuuttiin. Valmentajavelho Svetislav Pesicin komentama Serbia nykäisi kuitenkin seuraavan kolmeminuuttisen 14–0 ja petasi siten tiensä vastaansanomattomaan 100–70 (62–34) -voittoon.

3.9.2022 18:34 Susijengi

Susijengi raateli Puolan, EM-voittotili riemuiten auki!

Parempaa ottelua Susijengi ei olisi pystynyt pelaamaan EM-avauspäivän Israel-tappion jälkeen! Koko lauma puri raateluhampaansa syvälle Puolan pelisuunnitelmaan ja ammensi maailmanluokan puolustuspään esityksestä iloa ja energiaa hyökkäyspäähän. Susijengi sai huudattaa kotihallikseen muuttunutta Prahan 02 Arenaa 89–59 (44–30) -ilotulituksella.

2.9.2022 18:35 Susijengi

Trillerillä alkuun: Israel narutti Susijengiä jatkoajalla

Susijengin seitsemän ottelun pituinen karsinta- ja arvokisavoittojen putki katkesi perjantaina Prahan EM-kisa-avauksessa, kun Israel hyvitti viikon takaisen MM-karsintatappionsa 89–87 (40–40, 77–77) -jatkoaikavoitolla. Susijengillä oli voiton avaimet tassussaan varsinaisen peliajan viimeisillä minuuteilla, mutta jatkoajalla Israelin rutiini kesti.

24.11.2018 15:36 EM-kilpailut

EM-kotikisat valittiin maailman toiseksi parhaaksi urheilutapahtumaksi

Suomen Koripalloliiton isännöimä EM-kisojen alkulohko Helsingissä sijoittui toiseksi kansainvälisessä tapahtuma-alan BEA World -kilpailussa. Palkinto ojennettin perjantaina Portugalissa Koripalloliiton tapahtumakumppani Elämys Groupin toimitusjohtaja Jussi Viskarille.

12.1.2018 07:00 Maaottelu

Naisten EM-karsintaottelun Suomi–Romania liput myyntiin

Naisten maajoukkue jatkaa vuoden 2019 kisoihin tähtääviä EM-karsintoja helmikuussa, kun se kohtaa Töölön Kisahallissa Romanian 10.2. klo 14. Lipunmyynti otteluun käynnistyy tänään perjantaina 12.1. klo 9.

14.12.2017 09:00 Maaottelu

Susijengi jatkaa MM-karsintoja – Bulgaria-ottelun liput nyt myynnissä

Susijengi jatkaa MM-kisapaikan metsästystä helmikuussa, kun se kohtaa vieraskentällä Islannin 23.2. ja isännöi Bulgariaa Helsingissä 25.2. Bulgaria-ottelun liput ovat nyt myynnissä.

Näytä lisää vastaavia