EM-kotikisat vetää – Susijengin pelit täyttyvät

14.2.2017 09:22 Elo-syyskuussa Helsinki Arenalla pelattavan koripallon EM-kisojen (FIBA EuroBasket 2017) alkulohkon sessiokohtainen lipunmyynti käynnistyi maanantaina. Vaikka kisojen alkuun on yli puoli vuotta, myytiin Susijengin kaikista viidestä ottelusta jo neloskategorian liput loppuun. Lisäksi kolmoskategoriankin liput myytiin Slovenia-ottelusta ja Islanti-otteluun niitä on jäljellä enää kourallinen.

Lauantaina 2.9. pelattavan Slovenia-ottelun täyttöaste lähentelee 90 prosenttia, kun EM-kisoihin on aikaa vielä yli puoli vuotta. Kuva: Ville Vuorinen

EM-ottelut pelataan Helsingissä päivittäin kahdessa sessiossa. Päivän ensimmäisen session ohjelmassa on kaksi ottelua. Toisen session muodostaa aina kotijoukkue Suomen ottelu. Susijengi avaa ottelunsa 31. elokuuta MM- ja EM-pronssimitalisti Ranskaa vastaan. 

Maanantaisessa lipunmyynnissä ykköseksi kiilasi lauantaina 2.9. pelattava Slovenia-ottelu, jonka täyttöaste lähentelee 90 prosenttia. Tiukassa kannassa lipunmyyntiluvuissa tulevat Susijengin ottelut Islantia (ke 6.9.) ja Ranskaa (to 31.8.) vastaan. 

Nelos- ja kolmoskategorioiden lisäksi kentän laidalla sijaitsevat Courtside-liput kävivät hyvin kaupaksi. Slovenia- ja Ranska-otteluihin jäljellä on enää yksittäispaikkoja.

- Meillä on jo kisojen hakuvaiheesta saakka ollut unelma siitä, että Susijengi pääsee pelaamaan EM-otteluitaan loppuunmyydyn katsomon edessä. Kisojen alkuun on vielä noin 200 päivää, joten unelman toteutumisen näkökulmasta tilanne näyttää hyvältä. Erittäin hyvältä, iloitsee Suomen EM-kisaorganisaation pääsihteeri Ari Tammivaara.

Lisätiedot: Majoituspaketit
Lisätietoja: VIP-liput

Henkilöt

 

EM-kotikisojen alustava tulos vahvasti positiivinen

Helsingissä elo-syyskuussa järjestettyjen EM-kisojen alkulohkon alustava tulos on noin 600 000 euroa positiivinen. Helsingin alkulohkon pääsihteeri Ari Tammivaara esitteli EM-kisojen yhteenvedon Koripalloliiton liittokokouksessa lauantaina.

10.6.2017 EM-karsinnat

Yle sopimukseen miesten maajoukkuekoriksen näyttämisestä vuoteen 2021 asti

Yle on hankkinut kansainväliseltä koripalloliitolta FIBAlta oikeudet miesten maajoukkuekoripalloon vuoteen 2021 asti. Sopimus sisältää myös oikeuden näyttää kahdet seuraavat EM-kisat, MM-kisat Kiinassa vuonna 2019 ja karsintaottelut sekä vuoden 2019 MM- että 2021 EM-kisoihin.

7.4.2017 18:00 Liittoa koskeva tiedote

EM-kotikisoihin myyty jo yli 50 000 lippua!

Elo-syyskuussa Helsinki Arenalla pelattavan koripallon EM-kisojen (FIBA EuroBasket 2017) alkulohkon otteluiden lipunmyynnissä on ylitetty merkittävä rajapyykki. Vaikka kisojen alkuun on vielä viisi kuukautta, lippuja on myyty jo yli 50 000 kappaletta ja Susijengin otteluissa osa lippukategorioista on myyty loppuun.

13.1.2017 10:09 Liittoa koskeva tiedote

EM-kisojen päiväliput myyntiin maanantaina 16.1.

Helsingissä 31.8. – 6.9.2017 pelattavien koripallon EM-kisojen päivälippujen myynti alkaa maanantaina 16.1.2017 klo 9:00. Päivälippuja vapautuu myyntiin rajallinen määrä.

Osallistu nuorten EM-kisojen tapahtumatutkimukseen – voita kahden hengen lippupaketti vuoden 2017 EM-kisoihin

Varaa viisi minuuttia ajastasi ja auta meitä kehittämään suomalaista huippukoripallotapahtumaa vastaamalla Koripalloliiton ja Haaga-Helian yhteistyössä laatimaan tapahtumatutkimukseen. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kahden hengen lippupaketti vuoden 2017 EM-kisoihin.

14.7.2016 12:00 Liittoa koskeva tiedote

Katsojan opas 20-vuotiaiden miesten EM-kisoihin

Suomi isännöi historiallisia 20-vuotiaiden miesten EM-kotikisoja 16.-24.7. Helsingin Jäähallissa ja Pasilan urheiluhallissa. Kisat käynnistyvät lauantaina päivällä niin Jäähallissa kuin Pasilassakin, ja edessä on kymmeniä nuorten maaotteluita Euroopan kirkkaimmalta huipulta. Näin seuraat kisoja – olet sitten paikan päällä tai etänä.

16.3.2016 11:02 Pohjoinen alue

Tule vapaaehtoiseksi tekemään koripallon suurta kansainvälistä tapahtumaa – 20-vuotiaiden miesten EM-kisat 2016 Helsingissä

20-vuotiaiden miesten koripallon EM-kisat pelataan Helsingissä, Helsingin jäähallissa ja Pasilan urheilutalolla 16.-24.7.2016. Kisaorganisaatio etsii n. 200 vapaaehtoista erilaisiin ottelu- ja tapahtumatoteutuksen tehtäviin. Hakuaikaa on 8.4. saakka.

1.9.2015 08:02 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä tiistaina 1.9.

Tiistaina 1.9. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin tulevaan EM-kisaurakkaan. Numerossa mm. Sasu Salinin ja Erik Murphyn henkilökuvat, Suomen alkulohkovastustajien esittely, kisojen seurantaopas ja katsaus Susijunnujen superkesään.

Susijengi yhteistyökumppaneineen järjestää koulun Montpellieriin

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto tekevät historiaa syyskuussa koripallon EM-kilpailuissa Ranskan Montpellierissä, jossa Susijengi pelaa. Ensimmäistä kertaa arvokilpailuihin faneiksi lähteville 1-6 luokilla opiskeleville lapsille ja nuorille järjestetään peruskoulun opetussuunnitelman mukaista ohjaavaa opetusta. Montpellieriin rakentuva koulu toimii kisaviikon Pikkusudet-koulun nimellä.

Susijengi-fanien EM-kisapalveluihin panostetaan Montpellierissä

Suomen Koripalloliitto on solminut yhteistyösopimuksen matkanjärjestäjä ja tapahtumayritys Elämysmatkojen kanssa. Yhteistyössä Koripalloliitto ja Elämysmatkat tarjoavat ensi vuoden EM-kisoissa Ranskan Montpellierissä entistäkin laajemman valikoiman palveluita. Elämysmatkat julkaisee ensimmäiset EM-kisojen matkapakettinsa huomenna, keskiviikkona 26.11. klo 11.

Näytä lisää vastaavia