EM-kisavieraan opas – näin otat kaiken irti Helsingin korishuumasta

30.8.2017 Kokosimme yhteen kaikki kisavieraalle käytännölliset tiedot, jotta kokemuksesi Susijengin EM-kotikisoista olisi paras mahdollinen.

EM-kisahuumasta voi nauttia Helsingissä Arenan lisäksi hallin ulkopuolella Fan Villagessa, Kansalaistorin Fanzonella tai Susiklubilla.

Pääsylippu

Muista ottaa pääsylippusi mukaan! Jos poistut hallista pelin aikana, lippu on luettava ovilla ulos, jolloin pääset lipun voimassaoloaikana vielä takaisin sisään. Mikäli sinulla on liput kaikkiin päivän peleihin, huomioithan, että Arena tyhjennetään aina illaksi ennen Suomen peliä. 

Kartasta istumapaikkasi näet katsomokartasta, katsomolohkon numero löytyy pääsylipusta.

Saapuminen

Ovet aukeavat 1,5h ennen ottelun alkua. Suosittelemme käyttämään julkista liikennettä saapuessasi tapahtumaan, sillä parkkitilaa on todella rajoitetusti. Pyöräparkki sijaitsee Pasilan asemalta ja Messukeskukselta tulevien tunneleiden Hartwall Arenan puoleisessa päädyssä.

 

Ajoissa paikalle & turvatarkastus

Varauduthan saapuessasi ruuhkiin ja saavut paikalle viimeistään tuntia ennen ottelun alkua. Varaa tarpeeksi aikaa, sillä alueelle on tulossa paljon asiakkaita ja turvatarkastuksia on tiukennettu. Hallin ulkopuolella on narikka, joka maksaa 5 euroa.

Kuvaaminen

Kompakti- ja kännykkäkameroilla kuvaaminen omaan yksityiseen käyttöön on sallittua. Järjestelmäkameroita, joissa on yli 150 mm objektiivi, videokameroita sekä isoja kameralaukkuja ei saa tuoda halliin.

Lapsen kanssa

Alle 3-vuotias pääsee ilman pääsylippua sisään huoltajan kanssa. Tällöin lapsi seuraa ottelua sylissä. Lastenvaunut jätetään narikkaan. Kantokopan voi ottaa mukaan, kun sitä seuraa alle 3-vuotias lapsi. Varauduthan turvatarkastukseen.

Faneille

Arenan Fan Village

Arenan ulkopuolelle on rakennettu fanialue, jonne fanit voivat kerääntyä viettämään aikaa ja virittäytymään tunnelmaan. Suuren anniskelualueen lisäksi Fan Villagesta löytyy ruokarekkoja ja yhteistyökumppaneiden aktivointipisteitä.

Kansalaistorin Fanzone
 

Helsingin ydinkeskustan Kansalaistori on EM-kisojen ajan tapahtumakeskus sekä Suomen suurin kisastudio. Susijengin ottelu näytetään päivittäin isolta screeniltä, ja karnevaalitunnelmaan siivittävät alueella myös pregame show’t ja muu ohjelma.

Susiklubi @Circus
 

Kampin Circus-yökerho toimii jatkopaikkana Susijengin otteluiden jälkeen. Faneja viihdyttävät kotimaiset esiintyjät Särrestä Stigiin ja klubi-isäntänä toimii mm. Radio Helsingin DJ:nä ja urheiluselostajanakin tuttu Edu Kehäkettunen.

Kisakuosit paikan päältä

Koripalloliiton virallinen verkkokauppa tarjoaa paljon tyylikkäitä fanituotteita yksinoikeudella, mm. aitoja Susijengin pelipaitoja sekä tyylikkään 6. pelaaja street wear -malliston.

Shopit löydät Helsinki Arenalta sekä kansalaistorin Fanzonelta.

Liity 6. pelaajaksi

Susijengin fanit ovat joukkueen 6. pelaaja. Liittymällä laumaan saat:

  • Tuoreet kuulumiset ja uutiset Susijengin matkasta EM-kisoihin
  • Kutsuja Susijengin tapahtumiin ja etuosto-oikeuksia
  • Muita rahanarvoisia Susijengi-etuja

Ota EM-kisoista täysi ilo irti ja nauti 6. pelaaja ryhmän tuomista eduista. Liittyminen on tietysti ilmaista, eikä velvoita mihinkään.

 
24.11.2018 15:36 EM-kilpailut

EM-kotikisat valittiin maailman toiseksi parhaaksi urheilutapahtumaksi

Suomen Koripalloliiton isännöimä EM-kisojen alkulohko Helsingissä sijoittui toiseksi kansainvälisessä tapahtuma-alan BEA World -kilpailussa. Palkinto ojennettin perjantaina Portugalissa Koripalloliiton tapahtumakumppani Elämys Groupin toimitusjohtaja Jussi Viskarille.

EM-kotikisojen alustava tulos vahvasti positiivinen

Helsingissä elo-syyskuussa järjestettyjen EM-kisojen alkulohkon alustava tulos on noin 600 000 euroa positiivinen. Helsingin alkulohkon pääsihteeri Ari Tammivaara esitteli EM-kisojen yhteenvedon Koripalloliiton liittokokouksessa lauantaina.

4.9.2017 14:00 EM-kilpailut

Tietoa Susijengin fanituotteiden myynnistä EM-kisoissa

Susijengin pelipaitoja on myynnissä Hartwall Arenan myyntipisteellä ottelupäivinä. Paitojen myynti on keskeytetty Koripalloliiton verkkokaupassa.

30.8.2017 EM-kilpailut

EM-kisojen jälkipelit Susiklubilla – katso päivitetty esiintyjälista

Ensimmäistä kertaa kotimaan kamaralla järjestettävä jatkoklubi kerää korisfanit yhteen Susijengin otteluiden jälkeen Kampin Circus-yökerhossa.

29.8.2017 20:50 EM-kilpailut

Fan Village kohoaa Arenan ulkopuolelle – ravintolapalvelut yli 1500 kisavieraalle

Helsingin EM-alkulohkon päänäyttämön Helsinki Arenan ulkopuolelle nousee kisojen ajaksi laaja Fan Village, joka tarjoaa kisavieraille aitiopaikan tunnelmannostatukseen ennen Susijengin otteluita.

28.8.2017 21:20 EM-kilpailut

Susijengin ensimmäisiin EM-otteluihin myynnissä enää kourallinen lippuja

Suomen avausottelu Ranskaa vastaan sekä Slovenia-ottelu lähentelevät loppuunmyytyjä, ja vapaita lippuja on jäljellä enää muutamia kymmeniä.

14.7.2017 EM-kilpailut

Susijengin EM-kisat avaaviin Ranska- ja Slovenia-otteluihin alle 500 lippua jäljellä

Susijengin EM-kotikisojen alkuun on enää alle 50 päivää. Samalla pääsyliput Susijengin otteluihin Helsinki Arenalle hupenevat hyvää vauhtia. Susijengin kahden ensimmäisen EM-koitoksen osalta on ylitetty 10 000 pääsylipun rajapyykki. Suomen Ranska- (31.8.) ja Slovenia-otteluihin on lippuja jäljellä alle 500.

21.6.2017 EM-kilpailut

EM-kotikisojen pääsihteeri Ari Tammivaara valittu joukkuepelien vastuuvalmentajaksi Olympiakomiteaan 1.1.2018 alkaen

Vahvan koripallotaustan omaava Ari Tammivaara on nimitetty Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön joukkuepelien vastuuvalmentajaksi alkaen 1.1.2018. Tällä hetkellä Tammivaara työskentelee koripallon EM-kilpailujen (FIBA EuroBasket 2017 Helsinki) pääsihteerinä.

19.6.2017 EM-kilpailut

EM-kotikisojen jälkipelit pelataan Susiklubilla

Koripallon EM-kotikisojen (FIBA EuroBasket 2017) fanipalvelut ja tapahtumakokonaisuus täydentyvät virallisella jatkoklubilla, Susiklubilla. Kampin Circus-yökerhossa esiintyy kisaviikon aikana mm. Stig, Atomirotta ja Brother Firetribe. Susiklubi kutsuu fanit juhlimaan jokaisen Suomen ottelun jälkeen.

14.6.2017 EM-kilpailut

Hae vapaaehtoiseksi EM-kisojen tapahtumakeskukseen Kansalaistorille!

Koripallon EM-kisojen (EuroBasket 2017) ajaksi 31.8.-6.9. Helsingin keskustan Kansalaistorille avataan kaikille avoin tapahtumakeskus. Vapaaehtoisten haku Kansalaistorille on nyt käynnissä!

Näytä lisää vastaavia