Nuorisovalmennusseminaari keräsi 170 koripallovalmentajaa yhteen

19.1.2018

Viime viikonloppuna Kisakalliossa järjestetty Nuorisovalmennusseminaari sai koripallovalmentajat liikkeelle. Seminaarin anti on nyt materiaalien ja videoitujen esitysten muodossa avoinna kaikille, jotka eivät paikan päälle päässeet.

 

Jo perinteeksi muodostunut Nuorisovalmennusseminaari järjestettiin viime viikonloppuna Kisakallion erinomaisissa olosuhteissa. Viikonlopun teemana oli tällä kertaa korintekotaito, jota lähestyttiin eri tulokulmista. Lisäksi seminaarissa esiteltiin 3x3-koripallon saloja. Laadukkaista esityksistä vastasivat huippuesiintyjät Ilkka Palviainen, Jussi Immonen, Mikko Tupamäki, Matic Vidic, Sami Kalaja, Ville Neva ja Jyri Lohikoski. 


- Oli jälleen kerran upea fiilis, kun seurasi laadukkaita esityksiä, katseli runsaslukuista yleisöä ja aisti hyvää tunnelmaa Susi Training Centerissä ja Rantamakasiinilla illallisella. Kyllä suomalaiset koripalloihmiset haluavat intohimoisesti viedä rakasta lajiamme ja pelaajia eteenpäin, toteaa seminaarin järjestelyistä vastannut Jussi Räikkä.


- Kun päätin seminaarin lauantai-iltana, tulin luvanneeksi, että jatkossa seminaareja järjestetään kahdesti vuodessa. Näin ollen syyskuun Minivalmennusseminaarin valmistelut onkin syytä laittaa käyntiin saman tien. Siitä lisää infoa tulossa kevään aikana.


Nuorisovalmennusseminaarin materiaalit ja videot esityksistä


Kaikki kirjalliset materiaalit ja videotallenteet esityksistä löytyvät Koripalloliiton valmentajakoulutuksen oppimisympäristöstä - Susi Campuksesta - ja ovat avoimia kaikille. 
 


Nuorisovalmennusseminaarin materiaalit löytyvät Susi Campuksesta