Seurauutisia #4: Pikkusudet – onhan seuranne jo mukana?

21.2.2018

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

Pikkusudet – onhan seuranne jo mukana?

 

Pikkusudet-projekti on Koripalloliiton ja Keskon Pirkka-tuotemerkin yhteistyötä, joka tähtää lasten liikkumisen edistämiseen yhteistyössä seurojen ja paikallisten K-kauppiaiden kanssa.

 

Keväällä ja syksyllä järjestettävät Pirkka Street Basket -katukoriskiertueet, seurojen järjestämät Pikkusudet-koriskoulut ympäri Suomen sekä Pikkusudet-korisriehat, niin koululaistapahtumat kuin koriskoululaisten turnausriehat, ovat osa Pirkka Pikkusudet-toimintaa.

 

Keskon ja Koripalloliiton yhteistyön keskipisteenä ovat lasten ja nuorten liikuttaminen sekä antaa paikallisille seuroille uusia mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseen. Lähtökohtaisesti yhteistyö tarjoaa seuroille Pikkusudet-koriskoulun, oikeuden nimen käyttöön sekä pallon ja kausituotteen kaikille osallistujille, kun seurat lunastavat heille Koripallokoululisenssin.

 

Pikkusudet-koriskoulun järjestävien seurojen on myös jatkossa mahdollista halutessaan järjestää muitakin Pikkusudet-tapahtumia, kuten esimerkiksi Pikkusudet-korisriehan. Pikkusudet-riehaan tarjoamme kaikille osallistujille Pikkusudet-mitalit, eli muistattehan ilmoittaa, kun järjestätte tapahtuman, niin toimitamme mitalit hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

 

Jos seuranne ei vielä ole Pikkusudet-toiminnassa mukana ja teillä on pienten koriskoululaisten toimintaa, niin otathan yhteyttä susanna@basket.fi – varmistetaan pallot, kausituotteet ja mitalit kaikille Pikkususille!

 

Rovaniemellä energistä Pikkusudet-meininkiä

 

Pikkusudet-toiminta on ollut monipuolisesti käynnissä mm. Rovaniemellä, jossa tämän vuoden puolella on ehditty järjestää jo Pikkusudet-turnaus (27.1.) sekä Pikkusudet-rieha (14.2.) unohtamatta käynnissä olevia Pikkusudet-koriskouluja. Suhteellisen pienelle seuralle, RoNMKY:lle, Koripalloliiton ja Keskon Pirkka-tuotemerkin Pikkusudet-yhteistyöprojekti on toiminut oivana kokonaisuutena.

 

– Pikkusudet on meille loistava konsepti. Koripalloliitosta tulevat valmiit materiaalit helpottavat suuresti seuran työtä – saamme tarttua valmiiseen pakettiin ja keskittää oman energiamme muuhun eli varsinaiseen toteutukseen, kertoo useampia Pikkusudet-tapahtumia järjestämässä ollut Lauri Herva RoNMKY:stä.
 

 

– Tämä yhteistyömalli on toimiva konsepti kaikille seuroille. Pikkusudet-projekti tarjoaa mahdollisuuksia myös pienille paikkakunnille, joissa tehdään hienoja asioita koriksen parissa vapaaehtoisvoimin. Tämän vuoden Pikkusudet-turnaukseen saimme pelaajia mm. Sallasta kahden joukkueen verran, iloitsee Herva.

 

Yhteensä Rovaniemellä Pikkusudet-tapahtumissa tämän vuoden alussa on liikkunut jo noin 250 lasta. Pikkusudet-turnauksessa vilisi 80 Pikkusudet-lisenssipelaajaa ja Pikkusudet-rieha keräsi 170 koululaista kokeilemaan koripalloa. 

 

Tietoisuus koripallosta kasvaa jatkuvasti ympäri Suomea pienten harrastajien keskuudessa ja Pikkusudet-projekti tarjoaa sopivan ponnahduslaudan koriksen pariin Rovaniemen lisäksi jo yli 50 muulla paikkakunnalla.

 

Pikkusudet-toimintaa voit seurata myös Instagramissa: @Pikkusudet!

Pikkusudet-projekti on Koripalloliiton ja Keskon Pirkka-tuotemerkin yhteistyötä, joka tähtää lasten liikkumisen edistämiseen yhteistyössä seurojen ja paikallisten K-kauppiaiden kanssa.
Rovaniemellä, jossa tämän vuoden puolella on ehditty järjestää jo Pikkusudet-turnaus sekä Pikkusudet-rieha.
Pikkusudet-rieha keräsi 170 koululaista kokeilemaan koripalloa.
Pikkusudet-projekti tarjoaa sopivan ponnahduslaudan koriksen pariin Rovaniemen lisäksi jo yli 50 muulla paikkakunnalla. Kuvat: Koripalloliitto ja Lauri Herva