Pelaajan polku-päivä Helsingissä 17.5. klo 17 - 20

27.3.2018 Pelaajan polku-päivä on tarkoitettu pallopelien lasten valmentajille ja ajatuksena on kokoontua yhteiseen tapaamiseen tutustumaan, jakamaan kokemuksia ja keskustelemaan pelistä.


Suomen suurimmat joukkuepelit ovat yhdistäneet voimansa paremman pelin puolesta. Yhteistä menestyssuunnitelmaa laatimassa olleet lajit ovat jalkapallo, jääkiekko, koripallo, käsipallo, lentopallo ja salibandy. Pelaajan polku-päivät on tuon yhteistyön tuloksena järjestettäviä keskustelutilaisuuksia.


Tapahtumat järjestetään yhteistyössä koripallon, jalkapallon, jääkiekon, käsipallon, lentopallon ja salibandyn lajiliittojen sekä urheiluakatemioiden, liikunnan aluejärjestöjen ja olympiakomitean kanssa.


Seuraava Pelaajan polku-ilta järjestetään Helsingissä 17.5. klo 17-20
 

Ilmoittaudu iltaan mukaan TÄSTÄ

Lataa tapahtumaesite TÄSTÄ
 
5.9.2018 11:50 Valmentajat

Minivalmennusseminaari Kisakalliossa 21. - 22.9.2018

Koripalloliitto järjestää 21. - 22.9. ensimmäisen Minivalmennusseminaarin Kisakalliossa, Susi Training Centerissä. Seminaarin ensimmäisiksi esiintyjiksi ovat jo aiemmin lupautuneet Maikku Miettinen, Juha Oikarinen, Petri Selkee, Petka Lehtinen ja Tristan Fay. Nyt esiintyjäkaarti on valmistunut, kun sitä täydentävät Martti Iivonen ja Ville Neva.

13.2.2018 Pohjoinen alue

II-tason koulutuskokonaisuus käynnistyy maaliskuussa, ilmoittautuminen päättyy 1.3.

Koripalloliitto järjestää II-tason koulutuskokonaisuuden Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla. II-tason hyväksytty suorittaminen oikeuttaa koripalloliiton valmentajalisenssijärjestelmän B-lisenssiin. Ilmoittautuminen maaliskuussa alkavalle kurssille päättyy 1.3. ja kurssille on vielä varmasti 7 paikkaa jäljellä.

19.12.2017 Pohjoinen alue

Nuorisovalmennusseminaariin lisää majoitustilaa opistotasoisissa huoneissa

Nuorisovalmennuseminaariin on saatu lisää majoitustilaa. Lisämajoitustila on opistotasoisissa huoneissa ja huoneet ovat kahden hengen huoneita. Tällä hetkellä seminaariin on osallistumassa jo 150 valmentajaa.

22.11.2017 3x3

3x3 koripallo esittäytyy Nuorisovalmennusseminaarissa

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 12. – 13.1.2018. Lauantaina seminaarissa esittäytyy myös 3x3 - koriksen uusi olympialaji.

13.11.2017 Pohjoinen alue

Ville Neva uusin esiintyjä Nuorisovalmennusseminaarissa

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 12. – 13.1.2018. Ville Neva täydentää seminaarin kattauksen.

30.10.2017 Pohjoinen alue

Mikko Tupamäki esiintymään Nuorisovalmennusseminaariin

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 12. – 13.1.2018. Mikko Tupamäki on seminaarin viimeisin esiintyjäkiinnitys.

20.10.2017 Pohjoinen alue

Sami Kalaja ja Jyri Lohikoski mukaan Nuorisovalmennusseminaariin

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 12. – 13.1.2018. Sami Kalaja ja Jyri Lohikoski tuovat osaamisensa mukaan.

3.10.2017 Pohjoinen alue

Nuorisovalmennusseminaarin ensimmäiset esiintyjät kiinnitetty

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 12. – 13.1.2018. Seminaarin avauspäivän esiintyjät on nyt kiinnitetty ja ilmoittautuminen on avattu.

31.8.2017 Pohjoinen alue

II-tason koulutuskokonaisuus käynnistyy lokakuussa, ilmoittautuminen päättyy 21.9.

Koripalloliitto järjestää II-tason koulutuskokonaisuuden Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla. II-tason hyväksytty suorittaminen oikeuttaa koripalloliiton valmentajalisenssijärjestelmän B-lisenssiin. Ilmoittautuminen lokakuussa alkavalle kurssille on käynnissä. Koulutukseen on vielä 8 paikkaa jäljellä.

7.3.2017 Pohjoinen alue

HKVT 2017 -koulutuksen ilmoittautuminen päättyy 12.3.

Huippukoripallovalmentajatutkinto (HKVT) on ylin Suomen Koripalloliiton järjestämä valmentajakoulutus. Koulutuksen avaintavoitteena on antaa valmiuksia toimia päävalmentajatehtävissä koripallossa. Kohderyhmänä koulutuksessa on kaikki tavoitteellisesta valmentamisesta sekä kansainvälisestä koripallosta kiinnostuneet koripallovalmentajat.

Näytä lisää vastaavia