Kaakkoisen alueen seurapäivät pe-la 18.-19.5.2018 Vierumäki

9.4.2018

Kaakkoisen alueen seurapäivät pidetään pe-la 18.-19.5.2018 Vierumäen urheiluopistolla.
​Perjantaina käydään läpi seurojen talouteen ja verotukseen liittyviä asioita alueen puheenjohtaja Ira Pasin alustuksen pohjalta; aikaa toki varataan myös keskusteluun.


​Seuroille varataan omat puheenvuorot seurojen nykytilanteesta ja kehittämiskohteista, joiden perusteella alueella käynnistetään alueellinen seurakehitysohjelma. 


​Markku Siira (Kaakon erotuomarikoordinaattori) käy päivien aikana läpi Kaakon koulutustarjontaa syksyn 2018 ja 2019 osalta. Tavoitteena lisätä erotuomareiden määrää ja saada nostettua uusia tuomareita liittotasolle.


​Lauantain aamupäivä aloitetaan todella mielenkiintoisella luennolla, kun YMCA Heinolan Vesa Hämäläinen käy läpi heidän suuren ponnistelunsa "tuotetta" YMCA Areenaa, joka on rakenteilla Heinolaan. Monilla seuroilla varmaan siintää samanlaiset ajatukset: "Oma halli". Seurapäiville osallistuvilla on mahdollisuus tutustua Heinolan halliin perjantaina ennen seurapäivien alkua.


​Perjantain "puffet" ruokailun jälkeen onkin tärkeänä osana seurapäiviä yhdessäolo, keskustelut ja yhteisen laatuajan viettäminen.


​Tärkeänä osana seurapäivien ohjelmaa on kilpailutoiminnan aluellinen kehittäminen; miten voimme tarjota seuroillemme entistä laadukkaampaa kilpailutoimintaa. Tähän onkin hyvät puitteet, koska Kaakkosen alueen lisenssimäärä etenkin nuorten junioreiden keskuudessa on kasvanut hyvin.
​Alueelle on perustettu erillinen ryhmä, jonka tehtävänä on tuoda esitys seurapäiville nuorempien ikäluokkien kilpailutoiminnan kehittämiseksi.
​Alustuksen pohjalta käydään varmasti vilkasta keskustelua ja varmasti saadaan yhdessä sovittua kehittämistoimenpiteitä ensi kaudelle.
Seuroille on lähetetty tarkempi ohjelma.
​Lisätietoja: kenttäpäällikkö Jukka Pyrrö, 0440 344123.