Patrick Flomo Korihaihin

2.9.2002 Miesten koripallon I divisioonaan valmistautuva Uudenkaupungin Korihait on tehnyt yksivuotisen sopimuksen amerikkalaisen keskushyökkääjän Patrick Flomon kanssa. Flomo saapuu Suomeen loppuviikosta ja hänen sopimukseen sisältyy kahden viikon koeaika.

Korihaihin 206-senttinen ja 95-kiloinen Patrick Flomo siirtyy Ohion yliopistosta, missä hän pelasi viime kaudella aloitusviisikossa sentterin paikkaa. Hän ahersi kentällä keskimäärin 25,5 minuuttia tehden 7,2 pistettä 58,0 prosentin tarkkuudella ja repien 4,6 levypalloa. Torjuntoja Flomo kirjautti 1,9 ottelua kohti.

- Neuvottelimme loppukeväästä ja alkukesästä Luke Lloydin kanssa jatkopestistä, mutta hän halusi keskittyä oman yrityksen käynnistämiseen kotona USA:ssa. Sanoin Lukelle, että etsimme hänen kaltaistaan pelaajaa ja Lukelta sitten saimmekin vinkin Patrickistä, kertoi Korihaiden toiminnanjohtaja Tom Westerholm.

- Patrick Flomo on erittäin urheilullinen ja hyvin kentällä liikkuva pelaaja. Hänellä on pitkät, nopeat kädet ja erittäin kova ponnistusvoima, joilla avuilla hän hakee levypalloja hyvin. Lisäksi hän näkee kentällä joukkuetoverit mainiosti, kehui Luke Lloyd, joka pelasi samassa kesäliigassa Flomon kanssa.

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia