Peli-Karhuilla pakka lähes kasassa

28.6.2002 Naisten SM-sarjakauteen valmistautuvan Peli-Karhujen kokoonpano on sinettiä vaille valmis. Kymmenen kotimaista pelaajaa on sopinut pelaamisestaan. Kotkalaisryhmä hakee riveihinsä vielä amerikkalaisvahvistusta.

Suurin menetys PeKa:lle on Dionne Poundsin lähtö joukkueesta. Pounds tähyää ensi syksyksi Yhdysvaltoihin opiskelemaan. Vasta 17-vuotias Pounds oli viime kaudella PeKa:n paras kotimainen korintekijä 14,9 pisteen keskiarvollaan. Toinen lähtijä on Pia Mallat, joka lopettaa pääsarjatasolla.

Peli-Karhuissa jatkavia pelaajia ovat Mia Forss, Anu Kotola, Jonna Launiainen, Pauliina Lehtonen, Laura Lehtoranta ja Saara Silvonen. Paluumuuttajina joukkueeseen liittyvät Rea Jääskeläinen ja Nina Vehviläinen. Uutena pelaajana PeKa:ssa nähdään 180-senttinen Sanna Keskinen. Hän on HoNsU:n kasvatti, joka opiskelee poliisiksi ja on työharjoittelussa Kotkassa. Keskinen pelasi kaudella 2000-01 HoNsU:ssa 15 SM-runkosarjan ottelua, joissa ottelukohtaisiksi keskiarvoiksi muodostui 4,5 pistettä ja 3,9 levypalloa 16,1 minuutissa.

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia