PHYK:n pojat matkustavat Minskiin

26.3.2014

 

Alle 17-vuotiaiden poikien kolmas ja viimeinen EYBL-turnaus alkaa HBA PHYK Cadets -joukkueella perjantaina Valko-Venäjän Minskissä. Edessä on tuttuun tapaan viisi kovatasoista kansainvälistä peliä kolmen päivän aikana. Vastaan asettuu kolme joukkuetta Venäjältä sekä yksi Valko-Venäjältä sekä Latviasta.
 
Sarjatilanne on kutkuttava. Viidellä voitolla PHYK:lla on mahdollisuus päästä ikäluokan lopputurnaukseen. Muissa tapauksissa tarvitaan muiden joukkueiden apua ristiin pelaamisten merkeissä.
 
- On mukava huomata, että ukot ovat sopeutuneet paremmin ja paremmin tähän kv-intensiteettiin, mitä enemmän pelejä meillä on takana, toteaa joukkueen valmentaja Harri Jokela.
 
- Ensimmäisten pelien "anteeksi että olen olemassa" -meininki on muuttunut totaalisesti. Pelurit ovat nähneet, että rahkeet riittävät haastamaan naapuria, kunhan niitä uskaltaa käyttää.
 
HBA PHYK Cadets Valko-Venäjällä 27.-29.3.
 
Nuutti Kortelainen, Edon Maxhuni, Riku Nikama, Miro-Markus Nikula, Arttu-Kalle Örmälä, Tommi Rasi, Semi Saari, Sami Tahvanainen, Aleksi Takkunen, Joonas Timonen
 
Valmentajat: Harri Jokela, Juuso Milen
Fysioterapeutti: Krista Puhakka
Joukkueenjohtaja: Anton Telih