LePy vahvistaa tyttöpuolen valmennustiimiään – Jussi Syrjänen vastaamaan kilpapuolesta, Antti Olkinuora harrastepuolen koordinaattoriksi

26.5.2015 LePy on kolminkertaistanut jäsenmääränsä viimeisten viiden vuoden aikana. Kasvua on tapahtunut erityisesti tyttöpuolella. Pelaajamäärän kasvun myötä meille on syntynyt tarve ja mahdollisuus tarjota entistä laadukkaampaa ja kohdennetumpaa toimintaa vanhemmissa junioreissa.

A-, B- ja C-nuorissa olemme aloittaneet kahden tason toiminnan tavoitteellisesta toiminnasta kiinnostuneille sekä koripalloa harrastusmielessä pelaaville nuorille.

Tyttöjen tavoitteellisesti harjoittelevaan toimintaan (ns. kilpatoimintaan) on palkattu valmentajaksi Jussi Syrjänen. Syrjänen on toiminut LePyn C-tyttöjen ja -poikien mentor-valmentajana kaudella 2014 - 2015. Syrjäsellä on pitkä historia Tapiolan Hongassa niin tyttöjen ja poikien kuin naisten ja miestenkin valmentajana. Hän vastaa jatkossa LePyn A-, B- ja C-ikäisten tyttöjen valmennuksesta sekä LePyn ja PuHun yhteistyöjoukkueen, Ringsiden, valmennuksesta.

Harrastepuolelle LePy on palkannut valmentajaksi Antti Olkinuoran, joka alkaa valmennustiimeineen vetää LePyn harrastekorisryhmiä A-, B- ja C-tytöissä. Antti on aivan huipputyyppi harrastekoripallon vetäjänä, ja hänellä on pitkä historia Karhun Pojissa, Pussihukissa (nykyisin PuHu Juniorit) sekä KFUM Söder Basketissa Ruotsissa.

LePyn toiminta vahvistuu entisestään Olkinuoran ja Syrjäsen liittyessä seuran valmennusportaaseen. Ammattivalmentajien vetämässä toiminnassa korostuu erityisesti se, että jokaista pelaajaa valmennetaan.

Erityisen mielenkiintoista on nähdä, miten harrastepuoli lähtee käyntiin. Ensimmäiset harjoitukset olivat menestys. Mukaan oli tullut myös muutamia lopettaneita pelaajia, joilla oli halu jatkaa harrastustaan omista lähtökohdistaan. Jälleen kerran tuli todistetuksi, että jokainen pelaaja haluaa hyvää valmennusta – olivatpa omat tavoitteet ammattilaiskentillä tai oman kunnon ylläpitämisessä.

Jos sinulla on vähänkin haluja palata koripallotoimintaan, ota yhteyttä. Olemme juuri aloittelemassa uutta kautta. Kilpatoiminta on käynnistynyt tällä viikolla, ja harrasteryhmiä kootaan parhaillaan.

Jos olet halukas tavoittelemaan omaa huippuasi, sitoudut toimintaan ympäri vuoden ja haluat harjoitella neljä kertaa viikossa, on ryhmäsi LePyn kilparyhmä.

Jos haluat pitää koriksen harrastuspohjalla, haluat harjoitella 1 - 3 kertaa viikossa, haluat nauttia lomista kavereiden ja perheen kanssa, harrastat ehkä jotain muuta lajia, mutta haluat kuitenkin hyvää valmennusta aina kun tulet paikalle, ryhmäsi on LePyn harrasteryhmä.

Kuten huomaat, meillä on sinulle paikka. Toivomme, että liityt joukkoomme!

Jos jo nyt tiedät, että haluat tulla kokeilemaan harrasteryhmään, tule tiistaina 2.6. klo 16 Leppävaaran liikuntahallille. Pidämme silloin harrasteryhmän treenit vuosina 1997 – 2003 syntyneille tytöille.

Jos taas haluat kokeilla rajojasi ns. kilpatoiminnassa, ota yhteyttä minuun. Kerron mielelläni, mikä ryhmä olisi silloin sinulle sopiva.

Jos vähänkin kiinnostaa, tule kokeilemaan. Se ei vielä sido sinua mihinkään.

Ole yhteydessä ja kysele lisää. Tai nähdään tiistaina 2.6. klo 16 Leppävaaran liikuntahallilla!

Terkuin

Marika Vilanen

044 567 0777

marika.vilanen@lepy.fi

 
23.4.2024 14:39 Seura tiedottaa

Jussi Laakso ToPoLan päävalmentajaksi

Jussi Laakso aloittaa ToPoLassa päävalmentajana 17.5.2024.

26.3.2024 15:29 Seura tiedottaa

OP Uusimaa School's Out Camp -leirin ilmoittautuminen on avattu

OP Uusimaa ja LePy järjestävät yhteistyössä kesän hauskimman leirin 2010–2018 syntyneille tytöille ja pojille. Leirille ovat tervetulleita sekä aloittajat että jo korista harrastavat lapset ja nuoret.

26.3.2024 13:01 Seura tiedottaa

Tervetuloa Keravalle Sherwoodin 3X3 -turnaukseen 18. toukokuuta

Tule mukaan viettämään kivaa korispäivää hyvän tuulen turnaukseen Keravalle!

26.3.2024 08:00 Seura tiedottaa

Sykki etsii valmentajia

Helsingissä Haagan alueella toimiva Koripallo Sykki ry etsii kaudelle 2024–2025 valmentajia ja ohjaajia erityisesti nuorempien pelaajien joukkueisiin. Tarjolla on sekä pää- että apuvalmentajien paikkoja.

18.3.2024 10:07 Seura tiedottaa

Drive Basketballille mestaruus EYBL-lopputurnauksessa

Drive Basketball Academy voitti sunnuntaina päättyneen kansainvälisen European Youth Basketball Leaguen 20-vuotiaiden lopputurnauksen Tallinnassa. Joukkue voitti sarjan Superfinals-lopputurnauksessa kaikki neljä otteluaan ja kukisti finaalissa Inter Bratislavan Slovakiasta luvuin 69-53.

11.3.2024 10:08 Seura tiedottaa

Puhu Juniorit ry hakee toiminnanjohtajaa

PuHu Juniorit ry on yksi Suomen suurimmista koripalloseuroista, jonka ensisijaisena tarkoituksena on edistää koripalloharrastusta Vantaalla. Seura hakee nyt toiminnanjohtajaa vastaamaan seuratoiminnan johtamisesta, hallinnosta ja seuran kehittämisestä.

29.2.2024 13:52 Seura tiedottaa

Talvilomaleirillä treenattiin Lahti Basketballin Harrison Clearyn ja James Padgettin opissa

Lahti Basketball Juniorit järjesti talvilomaviikolla kolmen päivän korisleirin, jonka teemat keskittyivät Lahden miesten korisliigajoukkueen vahvistusten ympärille. Reilu 60 leiriläistä pääsi oppimaan heitto- ja pallonkäsittelytaitoja Harrison Clearyltä sekä sisäpelaajan liikkeitä James Padgettilta.

28.2.2024 13:35 Seura tiedottaa

LePy hakee valmentajia Unified-toimintaan

Unified-koripallossa kehitysvammaiset urheilijat ja vammattomat partneripelaajat pelaavat samoissa joukkueissa.

15.2.2024 16:43 Seura tiedottaa

Helsingin NMKY järjestää 3x3-turnauksen Namika Areenalla maaliskuussa

Helsingin NMKY järjestää 3x3-turnauksen Namika Areenalla 30.3.24. Kokoa oma joukkueesi ja tule haastamaan muita.

14.2.2024 12:30 Pelaajat

Sotungin lukion urheilulinjalla mahdollisuus koripallon aamuharjoitteluun

Lukio sijaitsee Hakunilan urheilupuiston vieressä, upeiden liikuntamahdollisuuksien keskellä. Sotungin lukio on luonut koripallolle ja urheiluvalmennukselle erinomaiset olosuhteet ja laajan opintotarjonnan.

Näytä lisää vastaavia