Palveluntarjonta ja tuotteistaminen seuratyössä -tapahtuma 12.10. Helsingissä ja verkossa

20.9.2016

Koripallomuseossa, Malmilla (Malminkaari 9), järjestetään Seurojen tuotteistamis- ja palvelutarjontailta keskiviikkona 12.10. kello 18-19.30, jossa tutustutaan EHBT-/Tallink-turnausbrändiin ja turnauksen tuotteistamiseen. Toisessa osiossa kuullaan mielenkiintoisia ja opettavia case-esimerkkejä eri seuroissa onnistuneista palveluista ja asiakaskohtaamisista.

Kouluttaja, valmentaja ja palveluiden tuotekehittäjä Mikko Mäntylä esittelee omia kokemuksiaan ja saamiaan oppeja useista eri seuroista, kuinka voidaan luoda merkittävää kassavirtaa erilaisia palvelukonsepteja rakentamalla. Samalla Mäntylä esittelee ajatuksia siitä, miten palvelut pitäisi seuran asiakkaan eli pelaajan näkökulmasta tuotteistaa, jotta ne löytäisivät asiakkaansa.

Illan toinen esiintyjä on EHBT-/Tallink-turnauksen turnausjohtaja Juhani Herrala, joka avaa suurturnauksen kehittymistä, brändäystä ja tuotteistusta. Mitä on opittavaa kyseisestä turnauksesta, entä mitä hankaluuksia ja valintoja on matkaan mahtunut?

Mukaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia (max. 25) - ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuus lähetetään Live-lähetyksenä Koripallomuseon Facebook-sivulla kaikille halukkaille, jotta tarjotaan valtakunnallinen mahdollisuus osallistua.

Palvelujen monipuolinen tarjoaminen on tärkeä kysymys, joka liittyy Koripallomuseon lajikulttuurin vahvistamis-hankkeeseen. Ilman monipuolista asiakkaiden palvelua ei kulttuurin vahvuudella ole suurta merkitystä harrastajamääriä ajatellen.

Aika: Keskivikko 12.10.2016 kello 18-19.30
Paikka: Koripallomuseo, Malmi, Malminkaari 9. (Parkkipaikkoja hyvin mm. viereisessä kauppakeskuksessa)

Ilmoittautuminen tästä linkistä!

 

Lisätietoja: Jari Toivonen 0405708078