Pikkusudet liikkuivat Rovaniemellä

17.10.2016

Rovaniemen NMKY:n, Suomen Koripalloliiton ja K-Supermarket Eteläkeskuksen Pikkusudet-korisrieha liikutti noin 120 lasta Rovaniemen Korkalovaaran koululla.

 

Rovaniemen NMKY, Suomen Koripalloliitto ja K-Supermarket Eteläkeskus järjestivät toisena vuonna peräkkäin Pikkusudet-korisriehan Korkalovaaran koulun 1.-3. -luokkalaisille. Tapahtuman koordinoi seurassa työharjoittelua suorittava Pekka Sutinen yhdessä RoNMKY:n vapaaehtoisten kanssa.

 

Aamupäivän kestänyt tapahtuma liikutti yhteensä noin 120 lasta, joten salissa riitti vilskettä. Tapahtuma koostui opettajien ja oppilaiden välisestä heittokisasta, viidellä rastipisteellä suoritettavista korikseen liittyvistä harjoitteista ja pienpeleistä. Riehalaisten välipaloista huolehti yhteistyökumppani K-Supermarket Eteläkeskus.

 

Tapahtuma keräsi kiitosta paitsi mitalein ja pulloin palkituilta oppilailta, myös opettajilta, jotka pitivät päivää onnistuneena ja toivoivat vastaavia tapahtumia myös jatkossa.

 

- Pieni seura ja täysin vapaaehtoisvoimin toteutettu tapahtuma on tietysti aina pienoinen puristus, mutta kyllä tunnelma ja meno näissä tapahtumissa näinä kahtena vuotena on ollut kerrassaan huikea. Jos eivät tällaiset tapahtumat innosta lapsia liikkumaan ja pelaamaan korista, niin ei sitten mikään. Toivottavasti tällaisia saadaan järjestettyä tulevaisuudessakin, toteaa RoNMKY:n puuhamies Lauri Herva.

 

Pikkusudet-korisriehat ovat osa Suomen koripalloliiton ja Keskon päivittäistavarakaupan yhteisvastuullista Pikkusudet-hanketta, jonka tavoitteena on edistää lasten liikkumista. Hanke toteutetaan yhteistyössä paikallisten koripalloseurojen ja K-ruokakauppiaiden kanssa.