Pikkusudet liikkuivat Rovaniemellä

17.10.2016 Rovaniemen NMKY:n, Suomen Koripalloliiton ja K-Supermarket Eteläkeskuksen Pikkusudet-korisrieha liikutti noin 120 lasta Rovaniemen Korkalovaaran koululla.

Rovaniemen NMKY, Suomen Koripalloliitto ja K-Supermarket Eteläkeskus järjestivät toisena vuonna peräkkäin Pikkusudet-korisriehan Korkalovaaran koulun 1.-3. -luokkalaisille. Tapahtuman koordinoi seurassa työharjoittelua suorittava Pekka Sutinen yhdessä RoNMKY:n vapaaehtoisten kanssa.

Aamupäivän kestänyt tapahtuma liikutti yhteensä noin 120 lasta, joten salissa riitti vilskettä. Tapahtuma koostui opettajien ja oppilaiden välisestä heittokisasta, viidellä rastipisteellä suoritettavista korikseen liittyvistä harjoitteista ja pienpeleistä. Riehalaisten välipaloista huolehti yhteistyökumppani K-Supermarket Eteläkeskus.

Tapahtuma keräsi kiitosta paitsi mitalein ja pulloin palkituilta oppilailta, myös opettajilta, jotka pitivät päivää onnistuneena ja toivoivat vastaavia tapahtumia myös jatkossa.

- Pieni seura ja täysin vapaaehtoisvoimin toteutettu tapahtuma on tietysti aina pienoinen puristus, mutta kyllä tunnelma ja meno näissä tapahtumissa näinä kahtena vuotena on ollut kerrassaan huikea. Jos eivät tällaiset tapahtumat innosta lapsia liikkumaan ja pelaamaan korista, niin ei sitten mikään. Toivottavasti tällaisia saadaan järjestettyä tulevaisuudessakin, toteaa RoNMKY:n puuhamies Lauri Herva.

Pikkusudet-korisriehat ovat osa Suomen koripalloliiton ja Keskon päivittäistavarakaupan yhteisvastuullista Pikkusudet-hanketta, jonka tavoitteena on edistää lasten liikkumista. Hanke toteutetaan yhteistyössä paikallisten koripalloseurojen ja K-ruokakauppiaiden kanssa.
 

Pikkusudet-rieha Espoonlahdessa lauantaina 20.5.

Espoo Basket Team järjestää monipuolisen liikkumisen Pikkusudet-korisriehan lauantaina 20.5.2017 klo 12.00–18.00 Espoonlahden Urheiluhallilla.

Pikkusudet-rieha Nokialla 1.4.

Pikkusudet hyökkää jälleen Nokialla huhtikuun ensimmäisenä päivänä. 2009- ja myöhemmin syntyneille tytöille ja pojille tarkoitettu turnaus pelataan perinteisesti Nokian Lukiolla sekä Kankaantaan koululla lauantaina 1.4 kello 9-16.

Pikkusudet-rieha Nokialla 1.4.

Pikkusudet hyökkää jälleen Nokialla huhtikuun ensimmäisenä päivänä. 2009- ja myöhemmin syntyneille tytöille ja pojille tarkoitettu turnaus pelataan perinteisesti Nokian Lukiolla sekä Kankaantaan koululla lauantaina 1.4 kello 9-16.

Pikkusudet-korisrieha Loviisassa 6.1.2017

Loviisan Hokki järjestää Pikkusudet-korisriehan 6. tammikuuta Loviisan liikuntahallilla. Otteluita pelataan noin kello 9.30-18.00.

Oulussa jättimäinen Pikkusudet-korisrieha – kaksipäiväisessä tapahtumassa liikkui 1100 lasta

Suomen suurin koripallon koululaisliikuntatapahtuma, Pirkka Pikkusudet-korisrieha, järjestettiin Oulussa keskiviikkona 30.11. ja torstaina 1.12. Ouluhallissa liikkui kaksipäiväisen tapahtuman aikana peräti 1100 1.-6.-luokkalaista.

12.1.2024 15:21 Seura tiedottaa

LePyn Pikkusudet-turnaus järjestetään jälleen huhtikuussa

LePyn perinteinen Supermikroturnaus on nyt Pikkusudet-turnaus. Turnaus järjestetään 27.-28.4.2024 Leppävaaran liikuntahallilla. Turnaus on joukkueille yksipäiväinen.

7.8.2023 10:01 Seura tiedottaa

LePyn Pikkusudet-turnaus järjestetään 16.-17.9.2023

LePyn jo perinteeksi muodostunut Pikkusudet -turnaus järjestetään jälleen syyskuussa. Tunnelma on aina huipussaan, kun Leppävaaran hallin täyttävät sadat Pikkusudet kannustajineen. Syksyn turnauksen ikäluokkina ovat 2014 ja 2015 syntyneet tytöt ja pojat. Turnaus on hyvä mahdollisuus hakea ensimmäiset kokemukset koripallo-otteluista, sekä mainio startti sarjakauteen.

1.3.2023 11:54 Seura tiedottaa

Pikkusudet-turnaus supermikroille Espoossa huhtikuussa

Loistavat olosuhteet, rehtiä taistelua, hymyä, hikeä, suuria tunteita, urheilujuhlan tuntua, tunnelma katossa, mieletön fiilis! Tämä on LePyn Pikkusudet-turnaus!

21.8.2022 17:21 Seura tiedottaa

LePyn Pikkusudet-turnaus järjestetään 17.-18.9.2022

Loistavat olosuhteet, rehtiä voiton taistelua, hymyä, hikeä ja suuria tunteita, urheilujuhlan tuntua, tunnelma katossa, mieletön fiilis! Niistä on LePyn Pikkusudet-turnaus tehty!

3.3.2022 10:35 Seura tiedottaa

Huhtikuussa Espoossa Pikkusudet-turnaus supermikroille

Loistavat olosuhteet, rehtiä voiton taistelua, hymyä, hikeä ja suuria tunteita, urheilujuhlan tuntua, tunnelma katossa, mieltön fiilis! Niistä on LePyn Pikkusudet-turnaus tehty!

Näytä lisää vastaavia