Joulupalloturnaus aikuisten harrastepelaajille la 10.12. Espoossa

25.10.2016

LePy järjestää aikuisten harrastekoripalloturnauksen Karakallion koululla lauantaina 10.12. Turnaus on tarkoitettu nais- ja miespelaajille, jotka eivät osallistu koripallon sarjatoimintaan. Turnauksen suojelijana toimii naisten maajoukkueen kantava voima Taru Tuukkanen.

Turnaukseen otetaan neljä naisten ja neljä miesten joukkuetta. Päivän tapahtuman hinta 20 e/hlö. Hinta sisältää loistavissa olosuhteissa pelattavat kaksi peliä sekä turnaustuotteen ja ammattimaisesti järjestetyn tapahtuman. Kokoa joukkueesi kasaan ja ilmoittaudu nopeasti. Paikkoja on rajoitetusti.

Aika ja paikka

Lauantai 10.12.2016 klo 10-18 Karakallion koululla, Kotkakuja 5, Espoo.

Kohderyhmä

Turnaus on tarkoitettu harrasteryhmille, jotka eivät osallistu koripallon sarjatoimintaan. Kohderyhmä on aikuiset, vähän pelanneet ja/tai myöhemmällä iällä lajista innostuneet naiset ja miehet. Yksinkertaistettuna tämä on sinulle, joka heräät aamuisin pallo kainalossa, Suomi-paita päällä ja mietit miksei sinusta tullut ammattikoripalloilijaa. Tule ja tee unelmistasi totta!

Turnaussäännöt

Peliaika on 2 x 15 min tehokasta peliaikaa.
Jatkoaika äkkikuolema -periaatteella.
Puoliaikatauko on kolme minuuttia.
Joukkueen pelaajalukumäärää ei ole rajattu.
Joukkueella on käytössään yksi aikalisä molemmilla pelijaksoilla.
Joukkuevirheitä ei lasketa.

Hinta

Osallistujahinta on 20 e/pelaaja. Joukkueessa saa olla niin monta pelaajaa kuin haluaa.

Ilmoittautumiset

Turnaukseen otetaan neljä naisten ja neljä miesten joukkuetta. Joukkue ilmoittautuu sähköpostilla osoitteeseen: marika.vilanen@lepy.fi. Turnausmaksu laskutetaan kuukautta ennen joukkueen yhteyshenkilöltä. Oletus on kymmenen pelaajaa, ellei joukkue toisin ilmoita.