Easter Tournament 2017 ilmoittautuminen avattu

31.10.2016

Lahdessa 14.-16.4.2017 järjestettävän Easter Tournamentin ilmoittautuminen on nyt avattu. Turnauksessa järjestetään sarjat supermikroista aikuisiin asti.

Easter Tournament järjestetään ensi pääsiäisenä jo 23. kerran. Parhaimmillaan turnauksessa on ollut mukana reilusti yli 200 joukkuetta Suomesta sekä ulkomailta 2000-luvun alussa, jonka jälkeen turnaus oli kävijämääriltään pienessä laskussa. Nyt viime vuosina turnaus on ollut nosteessa. Viime vuoden turnauksesta tullut palaute järjestelyistä, peleistä, ruokailuista ja uudesta imagosta oli positiivista. Tänä vuonna pyritään pääsemään taas lähelle 200 joukkueen määrää.

Turnauksen toiminta keskittyy Lahden Suurhalli- ja Messuhallikompleksiin, jossa pelataan suurin osa turnauksen peleistä, järjestetään turnausruokala sekä oheistoimintaa. Lisäksi majoituskoulut ja -hotellit ovat kävelymatkan päässä, eli kaikki tarvittava on lähellä ja helposti saavutettavissa. Muutamia lasten ja aikuisten sarjoja pelataan myös Lahden alueen kouluilla, mutta lähtökohtana on että kaikki lasten sarjojen joukkueet pääsevät pelaamaan Suurhallilla.

Suurhallikompleksi luo ainutlaatuisen tunnelman turnaukselle, kun pienet ja isot näkevät toistensa pelejä saman katon alla. Turnaukseen on tulossa 2WIN- koristuotemyynti ja muuta oheistoimintaa, jotka myös ovat kätevästi samassa paikassa.

Sarjoja turnauksessa järjestetään kilpa- ja challenger-sarjoja tytöille ja pojille. Kaikkein pienimmät pelurit, eli Supermikrot (09-10) pelaavat yksipäiväisen turnauksen perjantaina 14.4.2017 Pikkusudet-Korisriehana, joka on osallistuja joukkueille ilmainen (sisältää pelit ja mitalit, pelaajalla täytyy olla koriskoululisenssi). Mikroikäiset pelaajat ovat mukana kaksipäiväisessä turnauksessa 15.-16.4.2017 ja Minit ja sitä vanhemmat pelaajat pelaavat kolmipäiväisen turnauksen.

Turnauksen ilmoittautuminen on nyt avattu turnauksen nettisivuilla. Varaa paikkasi turnaukseen ilmoittautumalla ajoissa mukaan!

Lisätietoja turnauksesta, sarjoista, hinnoista sekä ilmoittautuminen löytyvät turnauksen nettisivuilta:

www.eastertournament.com

Tervetuloa Lahteen viettämään koriksen täytteinen pääsiäinen!