Järvenpään koripalloseura etsii nuorisopäällikköä

16.11.2016

Järvenpään koripalloseura ry on 1988 perustettu poikakoripalloiluun keskittyvä seura, joka tarjoaa mahdollisuuden kilpa- ja harrasteurheiluun junioreista aikuisiin. Kaudella 2016-17 seurassa pelaa lähes 100 lisenssipelaajaa 8 joukkueessa. Lisäksi seurassamme toimii koripallokoulu. Valmentajia Järvenpään koripalloseurassa on yli 15, joista osa on seuran omia kasvatteja.

Järvenpään koripalloseuran tavoitteena on ylläpitää vahvaa koripallokulttuuria Järvenpäässä ja mahdollistaa seuran jäsenille laadukasta valmennusta sekä edellytykset harrastaa koripalloa taitojen ja kiinnostuksen mukaisesti junioreista aikuisiin. Pyrkiessämme kehittämään toimintaamme ja kasvattamaan jäsenmääräämme, etsimme joukkoomme nuorisopäällikköä.

Nuorisopäällikön tarkka työn sisältö määräytyy hakijan kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan. Tehtäviin kuuluu muun muassa junioritoiminnan kehittäminen, markkinointi ja erilaisten tapahtumien organisointi. Lisäksi lajiesittelyjen järjestäminen yhteistyössä eri tahojen (esim. koulut ja kaupunki) kanssa kuuluu keskeisenä osana tehtäviin. Nuorisopäällikkö toimii yhteistyössä seuran johdon ja valmentajien kanssa. Työ on osa-aikainen (noin 30 tuntia viikossa).

Tehtävässä vaaditaan lasten ja nuorten harrastetoiminnan ymmärtämistä, hyviä vuorovaikutustaitoja, innokasta ja oma-aloitteista otetta sekä hyviä liikunnallisia kokonaistaitoja. Tehtävässä katsotaan eduksi aikaisempi kokemus ohjaajan tai valmentajan tehtävistä, seuratoiminnan tuntemus, tehtävään sopiva koulutus (esimerkiksi liikunta- tai kasvatusala) sekä koripalloilutausta. Voit olla myös vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa. Työtehtävät alkavat sopimuksen mukaan.

Järvenpään koripalloseura tarjoaa vakavaraisen ja innostuneen seuraympäristön, mahdollisuuden työnohjaukseen, hallituksen tuen sekä mahdollisuuden oman työnkuvan kehittämiseen ja kouluttautumiseen.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 11.12.2016 mennessä sähköpostiosoitteeseen jksrahastonhoitaja@gmail.com tai kirjeitse:
"nuorisopäällikkö", Järvenpään koripalloseura ry, Lallankatu 4 A 5, 04430 Järvenpää.