Tapiolan Hongan päävalmentajat 2017-2018

5.5.2017 Kausi 2016-2017 on lähes pelattu ja katseet siirretään pian kohti tulevaa kautta. Tapiolan Hongan upeasti sujuneen kauden yhtenä tärkeänä arkkitehtina ovat olleet seuran loistavat valmentajat ja valmentajatilanne kauden 2017-2018 osalta näyttää myös suorastaan erinomaiselta. Alla esittelyssä Tapiolan Hongan eri joukkueiden tulevan kauden päävalmentajat.

Miehet (Espoo United): Ville Neva

Espoo Unitedin miesten Korisliigaan nostanut Neva sai ansaitun jatkosopimuksen keväällä. Nyt 34-vuotias Neva pääsee ensimmäistä kertaa kokeilemaan siipiään Korisliigajoukkueen päävalmentajana. Ville valmentaa myös Suomen alle 16-vuotiaiden poikien maajoukkuetta ja on aina valmis auttamaan myös Hongan juniorivalmennuksessa.

Naiset (Espoo United): Kimmo Kujansivu

Kimmo aloitti nykyisen jaksonsa Espoossa kaudella 2013-2014. Pitkäjänteinen työ naisten joukkueen peräsimessä palkittiin jatkosopimuksella ja naisten SM- hopeamitaleilla. 40-vuotiaan valmentajan takataskusta löytyy menneiltä vuosilta myös naisten Korisliigan SM-kultamitali BC Nokian peräsimessä.

A-pojat: Aapo Heinonen

33-vuotias Aapo Heinonen aloittaa kuudennen kautensa Hongassa ja kolmannen A-poikien päävalmentajana. Aapo toimii tulevalla kaudella myös Espoo Unitedin miesten Korisliigajoukkueen apuvalmentajana ja Hongan miesten kehitysjoukkueen päävalmentajana. Heinonen viimeistelee parhaillaan Huippukoripallovalmentajatutkintoa (HKVT).

A-pojat Green: Villu Kask

Villun tuntevat kaikki, jotka ovat joskus vierailleet Summahallilla. Sen lisäksi, että Villu huolehtii Summahallin asiat kuntoon, hän pitää huolta myös A-poikien harrastejoukkueesta, joka on lähtenyt Villun johdolla suorastaan lentoon.

A-tytöt: Susanna Vartiainen

Päättyneellä kaudella Hongan B-tytöt historiallisesti SM-sarjan 1. ja 2.sijoille luotsannut Susa aloittaa ensimmäisen kautensa A-tyttöjen päävalmentajana. Tapiolan Hongassa pitkän pelaajauran tehnyt Vartiainen on pelannut itse 205 naisten Korisliigaottelua ja 26 naisten maaottelua. Susa suoritti Huippukoripallovalmentajatutkinnon vuonna 2016.

A-, B- ja C-tytöt Green: Eero Neva

Hongan kokeneimpiin kuuluva valmentaja on viimeisten vuosien aikana auttanut aina siellä, missä tarvitaan. Nyt Eero kehittää Hongan harrastepuolen toimintaa ja tyytyväisyys on huippuluokkaa.

B-pojat: Lauri Järvinen

31-vuotias Lauri Järvinen aloittaa ensimmäisen kautensa Tapiolan Hongassa. EBT:ssä viimeiset seitsemän kautta valmentanut Järvinen aloittaa HKVT:n suorittamisen keväällä. Järvisen omalle pelaajauralle mahtuu 76 Korisliigaottelua ja 109 Divari A:n ottelua.

B-tytöt: Klaus Rauhansalo

Vuosituhannen vaihteessa Tapiolan Hongassa ensimmäistä kertaa valmentanut Klasu ottaa vastuulleen B-tyttöjen valmennuksen. 1999-tytöt kahdesti B-tyttöjen SM-kultaan valmentanut Rauhansalo on viime vuodet valmentanut 2003-tyttöjen ikäluokkaa, joka on esittänyt hienoja otteita niin Suomessa kuin kansainvälisissä peleissäkin.

C-pojat: Niko Nyholm

Tapiolan Hongan pitkäaikaisin päätoiminen valmentaja Niko Nyholm tekee paluun C-poikien penkin päähän. 75 C-pojan valmentamisessa riittää varmasti työsarkaa Nikolle. Tällä kaudella Nyholm johdatti B-pojat SM- hopealle. Nyholm on suorittanut huippukoripallovalmentajatutkinnon jo vuonna 2006 ja toiminut valmentajana useissa eri nuorten maajoukkueissa. Tulevana kesänä Niko on mukana Suomen U15-tyttöjen valmennustiimissä.


C-tytöt: Harri Jokela

Harrin teesit ovat tuttuja honkalaisille jo pitkältä ajalta. Viimeiset vuodet Harri on huolehtinut, että Hongan C-tyttöikäluokasta kasvaa hyviä urheilijoita ja samassa roolissa Jokela jatkaa myös ensi kaudella. PHYK:issa liikunnanopettajana ja koripallovalmentajana toimivalla Harrilla on vuosien kokemus nuorten maajoukkuevalmennuksesta.

Mini-ikäluokan vastuuvalmentaja: Panu Pedersen

Panu aloittaa ensi kaudella kokonaan uudessa pestissä Hongassa. Panun vastuulla on mini-ikäluokan (2006-2007) toiminnan systemaattinen kehittäminen sekä kokonaisvastuu ikäluokan toiminnasta. Panu tukee joukkueiden valmentajia, auttaa toiminnan suunnittelussa niin kausi-, kuukausi-, viikko- kuin harjoitustasollakin ja osallistuu myös joukkueiden käytännön valmennukseen. Panu on kokenut valmentaja ja Hongassa päätoimisena valmentajana alkaa jo viides kausi.

Pojat-06: Olivia Eklund

Nuoresta iästään huolimatta Olivia on jo kokenut valmentaja. Tällä kaudella sekä historiallisen hyvin menestyneen B-tyttöjen että 06-poikien apuvalmentajana toiminut Olivia aloittaa ensi kaudella 2006-syntyneiden poikien päävalmentajana.

Tytöt-06: Annis Aarnio

Kolmannen vuoden 06-tyttöjen valmentajana aloittavan Anniksen johdolla joukkueeseen on syntynyt mahtava tekemisen meininki. Joukkueen tekemistä on todella ilo seurata niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin.

Pojat-07: Tuukka Kallio

Hongan kasvatteihin kuuluva Tuukka palaa vuoden ”syrjähypyn” jälkeen LePystä takaisin Honkaan. Tuukka ottaa päävalmentajan vastuun 07-poikien isosta ikäluokasta. Tuukka on Hongassa valmentanut aikaisemmin 00-, 02- ja 08-poikia.

Tytöt-07: Jimmy Ruokolainen

Jos joku ei innostu Jimmyn positiivisuudesta ja energiasta, kannattaa katsoa peiliin. Jimmy keksii tytöille takuuvarmasti ensi vuonnakin kaikkea kivaa, mutta ihan varmasti siinä sivussa opitaan myös paljon koristaitoja. Jimmy on suorittanut HKVT:n jo vuonna 1998, eli kokemusta löytyy!

Mikro- ja supermikroikäluokan vastuuvalmentaja: Tuomas Rahkonen

Tumppi aloittaa Panu Pedersenin tavoin kokonaan uudessa roolissa Hongassa. Tuomaksen vastuulla on mikro- ja supermikroikäluokkien toiminnan koordinointi. Tuomas osallistuu myös joukkueiden harjoituksiin ja kouluttaa ikäluokan valmentajia. Hongassa vuodesta 2013 päätoimisena valmentajana toiminut Tuomas toimii kuluvana kesänä Suomen alle 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkuevalmentajana.

Pojat-08: Tuukka Kallio

07-poikien lisäksi Tuukka tekee paluun 08-poikiin, nyt päävalmentajan rooliin. Valmennushommien lisäksi Tuukka valmistuu opettajaksi ja ennen kaikkea yrittää nostaa ”sarjojen sarjassa” miesten II-divisioonassa pelaavia KoriJareja kohti uusia ennätyksiä!

Tytöt-08: Sonja Herrala

Hongan yhteisömanagerina toimiva Sonja aloittaa toisen kauden 08-tyttöjen päävalmentajana. Sonja on saanut joukkueen tytöt hienosti innostumaan koriksesta ja tytöt fanittavat mm. naisten joukkuetta ihan kympillä. Myös pelitaitoja on karttunut hurjasti lisää!

Pojat-09: Karri Louevuo

Hongan C-poikia viime vuodet valmentanut ”Kyrre” aloitti Koripalloliiton II-tason koulutuksen ja ryhtyy P09 joukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Karrilla on pitkä pelaaja-, valmennus- ja etenkin erotuomaritausta. Korisliigassa Karri on tuomaroinut seitsemän kautta.

Tytöt-09: Anu Karppinen

Opettajaksi valmistuva Anu siirtyy T05 ja P07 joukkueiden valmennuksesta Tytöt-09 joukkueen puikkoihin. Ensimmäisen kauden Hongassa päättävä Anu siirtyi LePystä vuosi sitten Honkaan ja on onneksemme viihtynyt ilmeisen hyvin!

Pojat-10: Lauri Järvinen

B-poikien päävalmentajana aloittava Lauri ottaa vastuulleen myös Pojat-10 joukkueen valmennuksen. Pojat saattavat oppia koripallotaitojen ja monipuolisten liikuntataitojen lisäksi myös Salon murretta.

Tytöt-10: Heli Herrala

Tällä kaudella 10/11-tyttöjen päävalmentajana toiminut Heli jatkaa 2010-ikäluokan kanssa ensi kaudella. Tytöt-10/11 joukkueeseen on tullut kauden aikana koko ajan lisää tyttöjä ja toiminta on ollut niin hyvää, ettei kukaan ole halunnut lopettaa! Niinpä tytöt-10 joukkueessa on ensi kauteen lähdettäessä yli 30 tyttöä, joka taitaa olla seuran ennätys tässä ikäluokassa.

Pojat-11/12: Niko Nyholm

C-poikien valmennuksen lisäksi Niko vastaa seuran nuorimman poikaikäluokan valmennuksesta toisena kautena peräkkäin. Koriksen alkeita opetellaan positiivisessa ja vauhdikkaassa ympäristössä!

Tytöt-11/12: Antti Viitanen

Antti jatkaa seuran nuorimpien tyttöjen valmentajana. Koriksen alkeiden opettelun lisäksi nuorimpien tyttöjen joukkueessa leikitään takuuvarmasti myös Toffeeta!

Unified: Panu Pedersen

Unified-korista on Hongassa pelattu neljän kauden ajan ja päävalmentajana on toiminut alusta saakka Panu Pedersen, joka jatkaa roolissa myös ensi kaudella. Hongan Unified-joukkueiden otteita kannattaa ehdottomasti tulla seuraamaan aina kun mahdollista, meininki kentällä on huikean hienoa!

Kaikissa joukkueissa päävalmentajien apuna toimii suuri määrä innostuneita ja innostavia apuvalmentajia. Myös seuran fysiikkavalmennus on erittäin osaavissa käsissä. Mahtava fysiikkavalmennustiimi Matias Sarvela, Sergio Navadijo, Raimo Stefanov ja Masa Vartiainen vastaa seuran joukkueiden oheisharjoittelusta. Fysiikkavalmennustiimiä täydennetään vielä yhdellä valmentajalla.

Vaikka kausi 2016-2017 on vielä osalla joukkueista käynnissä, voidaan tuleva kausi käynnistää Hongassa levollisin mielin näiden upeiden tyyppien johdolla!

Jos luettuasi yllä olevan haluat ehdottomasti mukaan Tapiolan Hongan valmennukseen, työskentelemään mahtavien valmentajien ja innokkaiden pelaajien kanssa, ole yhteydessä Antti Viitaseen (antti.viitanen@tapiolanhonka.fi / 050 5839953). Aiempaa valmennuskokemusta ei tarvita, tärkeintä on into ja intohimo koripalloon.

 
18.3.2024 10:07 Seura tiedottaa

Drive Basketballille mestaruus EYBL-lopputurnauksessa

Drive Basketball Academy voitti sunnuntaina päättyneen kansainvälisen European Youth Basketball Leaguen 20-vuotiaiden lopputurnauksen Tallinnassa. Joukkue voitti sarjan Superfinals-lopputurnauksessa kaikki neljä otteluaan ja kukisti finaalissa Inter Bratislavan Slovakiasta luvuin 69-53.

12.3.2024 17:29 Seura tiedottaa

BC Nokia hakee juniorijoukkueiden ja akatemian valmentajia

BC Nokiassa pelaa yli 500 lasta ja nuorta. Seura tarjoaa vahvan pelaajapolun aina pallokoulusta aikuisten pääsarjoihin. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä Nokian Koripalloakatemian valmennuksessa. Haemme nyt laajenevaan toimintaamme motivoituneita, innostavia ja osaavia juniorijoukkueiden sekä akatemian valmentajia.

11.3.2024 10:29 Seura tiedottaa

Virnex Group ja Lahti Basketball Juniorit jatkavat yhteistyötä lasten ja nuorten liikuttamiseksi

Lahti Basketball Juniorit ry ja Virnex Group Oy ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen yhteistyölle, jolla pyritään liikuttamaan yhä useampaa lasta ja nuorta sekä kannustetaan lahjakkaita pelaajia tukemalla pelaajien maajoukkuetoimintaa. Tuella on vaikutettu jo lähes 150 lapsen harrastamiseen.

11.3.2024 10:08 Seura tiedottaa

Puhu Juniorit ry hakee toiminnanjohtajaa

PuHu Juniorit ry on yksi Suomen suurimmista koripalloseuroista, jonka ensisijaisena tarkoituksena on edistää koripalloharrastusta Vantaalla. Seura hakee nyt toiminnanjohtajaa vastaamaan seuratoiminnan johtamisesta, hallinnosta ja seuran kehittämisestä.

11.3.2024 10:01 Seura tiedottaa

Janne Stude lopettaa PuHun toiminnanjohtajana kauden 2023-2024 jälkeen

PuHu Junioreiden toiminnanjohtajan tehtävää kesäkuusta 2021 alkaen hoitanut Janne Stude jää pois seuran johtotehtävistä vaiheittain kevään ja kesän 2024 aikana. Seura käynnistää uuden toiminnanjohtajan rekrytoinnin välittömästi ja tarkempi aikataulu muutoksille selviää, kun uusi henkilö tehtävään on löydetty.

29.2.2024 15:07 Seura tiedottaa

Opiskelu ja harjoittelu Tampereella

Tampereella voi helposti yhdistää opiskelun ja harjoittelun. Tampereen seutu on yksi Suomen nopeimmin kasvavia keskuksia, joka tarjoaa valtavasti opiskelumahdollisuuksia yläkoulusta toiselle asteelle ja korkeakouluun asti.

29.2.2024 13:52 Seura tiedottaa

Talvilomaleirillä treenattiin Lahti Basketballin Harrison Clearyn ja James Padgettin opissa

Lahti Basketball Juniorit järjesti talvilomaviikolla kolmen päivän korisleirin, jonka teemat keskittyivät Lahden miesten korisliigajoukkueen vahvistusten ympärille. Reilu 60 leiriläistä pääsi oppimaan heitto- ja pallonkäsittelytaitoja Harrison Clearyltä sekä sisäpelaajan liikkeitä James Padgettilta.

28.2.2024 13:35 Seura tiedottaa

LePy hakee valmentajia Unified-toimintaan

Unified-koripallossa kehitysvammaiset urheilijat ja vammattomat partneripelaajat pelaavat samoissa joukkueissa.

21.2.2024 10:24 Korisleirit

Tiina Stenin tyttökorisleiri Kisakalliossa kesäkuussa

Yhdeksättä kertaa Kisakallion Urheiluopistolla järjestettävä tyttökorisleiri tullaan kokemaan tulevana kesänä 9.-12. kesäkuuta. Leiri on suunnattu 2009-2014 -syntyneille tyttöpelaajille.

21.2.2024 09:39 Seura tiedottaa

Yhdistä opiskelu ja urheilu Jyväskylässä!

Kevään 2024 yhteishaku on nyt käynnissä. Jyväskylä tarjoaa koripalloilijoille hyvät olosuhteet opiskelun ja laadukkaan harjoittelun yhdistämiseen.

Näytä lisää vastaavia