ToPo palkkasi Petri Niirasen toiminnanjohtajaksi

26.5.2008 Kokenut maajoukkuetason koripalloilija ja monessa urheiluun liittyvässä tehtävässä sekä yritysmaailmassa kannuksia hankkinut Petri Niiranen on valittu koripalloseura Torpan Poikien (ToPo Juniorit ry.) toiminnanjohtajaksi. Tehtävässään Niiranen aloittaa välittömästi.

Petri ”Pete” Niiranen pelasi urallaan pitkään sekä Korisliigassa että miesten maajoukkueessa. Hän on pelaajana saavuttanut yhden miesten Suomen mestaruuden ja useita juniorisarjoissa. Aktiiviurallaan Niiranen tuli valituksi kahteen kertaan Korisliigan vuoden pelaajaksi edustettuaan valtaosan urastaan Helsingin NMKY:tä.  

Niiranen on pelaajauransa jälkeen toiminut juniorivalmentajana sekä ollut mm. koripallon universiadijoukkueen johtajana. Lisäksi Niiranen on usean vuoden ajan ollut kehittämässä jääkiekkoseura Helsingin IFK:n junioritoimintaa. Yritysmaailmassa Petri Niiranen on työskennellyt mm. logistiikka-alalla ja useissa tehtävissä urheilumarkkinoinnin parissa. Hän on myös tehnyt urheilumarkkinoinnin tutkimusta sekä Suomessa että USA:ssa. Koulutukseltaan Niiranen on kauppatieteiden maisteri.

- Torpan Pojat on mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa ja haluan mielelläni olla mukana tässä projektissa. ToPo on historian ja perinteidensä puolesta aivan omassa luokassaan suomalaisessa koriksessa. Jo omalta pelaajauraltani muistan kuinka ToPo herätti aina tunteita ja itse asiassa ToPoon siirtyminenkin oli pariin kertaan aika lähellä, perustelee Petri Niiranen ToPon toiminnanjohtajan tehtävässä aloittamistaan.  

- Pidän erityisesti siitä, että junioritoiminta on ToPossa kaiken toiminnan perustana. Myös yhtenä ja yhtenäisenä seurana toimiminen tyttö- ja poikajuniorien sekä naisten ja miesten edustusjoukkueiden osalta on valtava vahvuus ja mahdollisuus. Töitä näin laajan toiminnan tiimoilta tulee olemaan paljon ja pyrin omalta osaltani jatkamaan toiminnan kehittämistä edelleen, päättää Niiranen.  

Kesken koripallokauden 2007-08 toiminnanjohtajaksi tullut Antti Kaihovaara tulee jatkamaan työskentelyä seuran eteen hallituksesta käsin. Kesäkuun vuosikokouksessa valitaan myös uusi hallitus, joka tulee toimimaan yritysmaailman oppien mukaisesti ja siten olemaan keskeinen elementti seuran toiminnan ammattimaiseksi muuntautumisessa.  

ToPossa aloitettiin merkittävät kehittämistoimet loppuvuonna 2007. Näkyviä muutoksia saatiin jo aikaan juuri päättyneen 75-vuotisjuhlakauden aikana, mm. uusi ulkoinen ilme, katsojalukuja nostanut ottelutapahtuman elävöityminen ja aktiivisen taustajoukon määrän tuplaantuminen.  

- Päävalmentaja Tomi Kamisen pitkä sopimus (2012 saakka) ja Petri Niirasen palkkaaminen toiminnanjohtajaksi ovat tärkeitä tekijöitä seuran edelleen kehittämisen työssä, toteaa Kaihovaara lopuksi.



Lisätietoja: /sarjat_tulokset/

Asiat

 
12.5.2024 18:01 Korisliiga

Seagulls kesti Nokian loppukirin ja kavensi finaalit 2–1:een

Helsinki Seagulls otti ensimmäisen voittonsa tämän vuoden miesten Korisliigan finaaleissa.

11.5.2024 20:04 Pääjuttu

Kauhajoki suvereeniin voittoon pronssiottelussa – Palmin ja Hopkinsin heittokädet kuumina

Miesten Korisliigan pronssimitalit ripustettiin tänään Kauhajoen pelaajien kaulaan.

10.5.2024 21:09 Korisliiga

Hurmiossa pelanneelta BC Nokialta ylivoimainen esitys – finaalisarja nokialaisille nyt 2–0

Korisliigan toinen finaali oli kotijoukkue BC Nokian näytös, kun sen puolustus tylsytti Helsinki Seagullsin lukemin 85–60 (38–31). Kolmas finaali pelataan tulevana sunnuntaina Helsingissä.

8.5.2024 21:26 Korisliiga

Korisliiga-finaalit käyntiin: BC Nokia kähvelsi kotiedun heti ensikohtaamisella!

Helsinki Seagullsin ja BC Nokian ensimmäinen finaaliottelu päättyi 63–69-vierasvoittoon.

7.5.2024 15:23 Korisliiga

Korisliigan finaalien 2023-2024 erotuomarit valittu

Huomenna alkava miesten Korisliigan finaalisarja tuomitaan seitsemän erotuomarin voimin.

7.5.2024 12:44 Korisliiga

BC Nokia haastaa kokeneen ja itsevarman Seagullsin nuorella nälällä ja nopeudella – ”Tietämättömyys on etumme!”

Keskiviikkona 8. toukokuuta käynnistyvät Korisliiga-finaalit. Vastakkain ovat Helsinki Seagulls ja BC Nokia, joiden päävalmentajat miettivät kiireisellä aikataululla parhaita aseita kilpailijaansa vastaan.

6.5.2024 14:31 Korisliiga

Rougeaulle 100 torjuntaa pudotuspeleissä täyteen

Helsinki Seagullsin Rene Rougeau torjui lauantaina ratkaisevassa seitsemännessä välieräpelissä Kauhajokea vastaan vastustajan koriinheiton neljästi.

6.5.2024 12:01 Korisliiga

Aapeli Alanen palaa Bisonsiin

Bisons Loimaa tiedottaa tehneensä 1+1-vuotisen Lahdesta kotoisin olevan Aapeli Alasen kanssa.

5.5.2024 19:19 Korisliiga

BC Nokia seurahistorian ensimmäisen kerran Korisliiga-finaaliin!

BC Nokian historiallinen välierävoitto ratkesi pisteen turvin. Katajan Thomas Tumbalta nähtiin tappiossa 32 pisteen tuplatupla.

4.5.2024 21:59 Korisliiga

Seagulls finaaliin – Okko Järvi tykitti huimat pisteet kaaren takaa

Helsinki Seagullsin ja Kauhajoen seitsemän ottelun välierätaisto päättyi Seagullsin voittoon.

Näytä lisää vastaavia