Koponen auttoi Bayern Münchenin voittoihin – Susijengiläiset hyvässä iskussa

14.1.2019 08:47 Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin tehopelaajia loppuviikosta, kun saksalaisjoukkue nappasi nimiinsä voitot Euroliigassa ja Bundesliigassa. Espanjassa Sasu Salin pääsi tärkeän voiton makuun ja lisäksi Erik Murphy, Jamar Wilson, Antti Kanervo ja Carl Lindbom tehtailivat taas kovia pistemääriä.

Petteri Koponen ja Sasu Salin pääsivät voittojen makuun. (Kuva: Ville Vuorinen)

Koposen neljästä kolmen pisteen yrityksestä kolme meni sukasta sisään ja yhteensä Susijengin kenraali nakutti 14 pistettä Bayern Münchenin kaataessa kotonaan Olimpia Milanon 93-87 (53-45). Koposen sai myös yhdet merkinnät levypallo- ja syöttösarakkeisiin. Bayern on Euroliigassa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Bundesliigassa puolestaan Koponen pääsi paukuttelemaan henkseleitään Erik Murphylle ja Shawn Huffille joukkueiden kohdatessa Münchenissä. Koponen merkkautti 10 pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä 80-71 (39-31) päättyneessä ottelussa. Murphy lukeutui Frankfurtin tehopelaajiin 11 pisteellä, kahdeksalla levypallolla ja kahdella syötöllä . Huff kasasi viisi pistettä. Bayernin voittoputki Bundesliigassa kasvoi jo 15 ottelun mittaiseksi ja Frankfurt on sijalla 14.
Ottelutilastot

ProB:ssä Daniel Janssonin luotsaama OrangeAcademy Ulm voitti vieraskentällä Coburgin 85-76 (43-39). Ulm on eteläisessä lohkossa kahdeksantena.
Ottelutilastot

Salin Copa del Reyhin - Ahonen ja Nuutinen loukkaantuneina

Salinin Malaga palasi voittojen tielle Espanjan liigassa, kun se voitti kotonaan Estudiantesin 82-76 (38-34). Salin kasasi yhteensä yhdeksän pistettä, kolme levypalloa ja kolme syöttöä. Voitolla Malaga varmisti myös paikkansa Espanjan cupissa, Copa del Reyssä. Siihen pääsee mukaan runkosarjan puolivälin kahdeksan parasta joukkuetta. Malaga on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Roope Ahonen joutui jättämään pelin väliin lievän vamman takia. Hänen pitäisi olla kuitenkin pelikunnossa jo taas ensi viikonloppuna. (Kuva: Ville Vuorinen)

LEB Orossa Matti Nuutinen ja Roope Ahonen olivat sivussa kokoonpanosta loukkaantumisten takia, kun Oviedo hävisi vieraskentällä niukasti CB Pratille 78-79 (42-49). Oviedo on viidennellä sijalla sarjassa.
Ottelutilastot

Wilson, Kanervo ja Lindbom jälleen kelpo tilastoihin

Liettuan liigassa Wilsonin Lietkabelis piti Euroliiga-joukkue Zalgirisia tiukoilla, mutta hävisi lopulta kotonaan 69-72 (35-29). Wilson oli jälleen joukkueensa paras pistemies 12 pinnan saldolla ja otti myös yhden levypallon. Lietkabelis on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Antti Kanervon hyvät otteet saivat taas jatkoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Islannin liigassa Kanervon Stjarnan pisti heittomyllyn päälle murskatessaan kotonaan Breidablikin 102-73 (57-44). Kanervo heitti 23,5 minuutissa 18 pistettä, nappasi kuusi levypalloa ja jakoi neljä syöttöä. Vahvassa iskussa oleva Stjarnan on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Puolassa Lindbomin Rosa Radom taipui Lublinin vieraana 91-109 (41-64). Lindbom urakoi 15 pisteen ja kuuden levypallon saldon. Radom pitää hallussaan 12 sijaa.
Ottelutilastot

Jukka Toijalan käskyttämä Trefl Sopot hävisi kotonaan Koszalinille 90-100 (40-54). Sopot majailee sarjataulukossa sijalla 15.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg jäi Dijonin jyrän alle Ranskan liigan ottelussa, kun Dijon piti pisteet kotonaan 80-55 (37-34)-voitolla. Strasbourg putosi sarjassa seitsemänneksi.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin Racing hävisi Luxemburgin liigan ottelussa Musel-Pikesille 53-66 (22-37). Racing on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

 
12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

8.1.2024 10:00 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenille debyytti Espanjassa – Max Besselink palasi kentille

Vastikään sopimuksen Espanjan pääsarjaseura Andorran kanssa tehnyt Alexander Madsen pääsi heti uuden seuransa riveissä irti. Koko alkukauden sivussa ollut Max Besselink puolestaan palasi tositoimiin Belgiassa.

30.12.2023 09:12 Suomalaiset ulkomailla

Iisalon ja Jantusen Paris Basketball varmisti pudotuspelipaikan EuroCupissa – Valtonen cup-huipennukseen

Euroopan korisparketeilla palattiin vauhdilla tositoimiin heti joulun jälkeen. Edon Maxhuni jatkoi loisto-otteitaan Ranskassa ja Espanjassa Elias Valtosen Manresa varmisti paikan Copa del Rey’ssä. EuroCupissa Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball sinetöi paikan jo hyvissä ajoin pudotuspeleissä.

24.12.2023 15:13 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen siivitti Paris Basketballin voittoisaan jouluun

Mikael Jantunen loisti joulutähden lailla, kun Paris Basketball lähti jouluun komean voiton siivittämänä. Ilari Seppälä jatkoi hienoja otteitaan paluunsa jälkeen kurittaessaan entistä seuraansa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

7.10.2023 08:43 Suomalaiset ulkomailla

Espanjan LEB Oro alkoi suomalaiskohtaamisella

Espanjassa saatiin LEB Oro käyntiin ja Remu Raitasen ja Alex Murphyn joukkueet pääsivät heti ottamaan mittaa toisistaan. Mikael Jantunen puolestaan loisti EuroCupin avauksessa.

Näytä lisää vastaavia