Lindbom ja Kanervo käsi kuumana – Koposelle ja Wilsonille tuplavoitot

9.12.2018 23:33 Carl Lindbomin ja Antti Kanervon sihti oli kunnossa, kun molemmat pussittivat 21 pistettä johdattaessaan joukkueensa voittoihin. Petteri Koponen sekä Jamar Wilson pääsivät juhlimaan kahta voittoa viikon peleissä.

Petteri Koposen Bayern Münchenillä oli hyvä viikko. (Kuva: Ville Vuorinen)

Koponen pääsi paukuttelemaan henkseleitään entistä seuraansa vastaan, kun Bayern otti 72-65 (31-28)-voiton Himkistä Euroliigan ottelussa. Koponen tilastoi reilussa vartissa kaksi pistettä, levypallon, syötön ja riiston. Bayern on Euroliigassa kymmenentenä viidellä voitolla ja kuudella tappiolla.
Ottelutilastot

Bayern München jatkoi voittojen tiellä myös Saksan Bundesliigassa, kun se voitti vieraskentällä Jenan 82-66 (51-35). Koponen kasasi kolme pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Bayern johtaa Bundesliigaa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Gordon ja Daniel Herbertin valmentama Frankfurt Skyliners hävisi vieraissa ALBA Berliinille 74-87 (39-49). Erik Murphy merkkautti yhdeksän pistettä, viisi levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi torjuntaa. Shawn Huffin tilastoihin kirjattiin kuusi pistettä, levypallo ja torjunta.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim Merlins hävisi kotonaan Brose Bambergille 77-93 (34-52). Crailsheim on Bundesliigassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Saksan ProB:ssä Daniel Janssonin luotsaama OrangeAcademy Ulm koki kotonaan kirvelevän 75-76 (40-35)-tappion. Ulm on eteläisessä lohkossa viidentenä.
Ottelutilastot

Lindbom tulitti 21 pistettä

Puolan liigassa Lindbom oli hurjalla pelipäällä heittäen 21 pistettä Rosa Radomin napatessa 87-82 (30-40)-voiton Legia Varsovasta. Lindbom tilastoi myös kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja torjunnan. Voitto oli Rosa Radomille kauden kolmas ja joukkue on nyt sarjassa 12.

- Tärkeä taisteluvoitto. Ensimmäiset 20 aloitimme surkeasti, mutta toinen puoliaika oli meiltä kauden parasta korista. Oma peli kulki myös mukavasti maajoukkuetauon jälkeen, Lindholm mietti ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Carl Lindbom pelaa vahvaa kautta Puolassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Wilson ja Lietkabelis juhlivat suurseura Rytasin kaatoa vieraskentällä 94-83 (49-32). Wilson kirjautti 10 minuutissa kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Perjantaina Lietkabelis otti 83-68 (49-26)-vierasvoiton Nevezisistä. Wilson lähenteli tupla-tuplaa 11 pisteellä, yhdeksällä levypallolla, viidellä syötöllä ja kahdella riistolla. Wilsonin teholuku 26 oli joukkueen paras. Lietkabelis on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Ahonen syötteli Oviedon voittoon

Espanjan liigassa Sasu Salinin Malaga taipui Joventutin vieraana 86-93 (40-55). Salin pussitti kahdeksan pistettä, otti kaksi levypalloa, antoi kolme syöttöä ja riisti pallon kahdesti.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Roope Ahosen ja Matti Nuutisen Oviedo kaatoi kotonaan Huescan 73-58 (40-27). Ahonen johti joukkueen peliä kuudella pisteellä, kahdella levypallolla sekä peräti kahdeksalla syötöllä. Nuutinen paranteli alaraajavammaa eikä ollut kokoonpanossa.
Ottelutilastot

Kanervo pussitti kuusi kolmosta

Kanervo johdatti Stjarnanin 95-84 (55-40)-voittoon Islannin liigan ottelussa KR:ää vastaan. Kanervo pussitti kuusi kolmosta sisään ja yhteensä 21 pistettä. Kanervo kaunisteli tilastojaan lisäksi kolmella levypallolla. Stjarnan on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Antti Kanervo oli jälleen tarkkakätisenä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Gerald Lee Junior pääsi juhlimaan maukasta päänahkaa, kun Ironi Ness Ziona voitti suurseura Maccabi Tel Avivin 83-81 (37-41). Lee nosti viidessä minuutissa kaksi pistettä ja otti yhden levypallon. Ness Ziona on sarjassa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg haki Ranskan liigassa 79-62 (38-32)-vierasvoiton Boulazacista. Strasbourg on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin koutsaama Racing taipui Basket Eschin vieraana 70-74 (38-46). Racing on Luxemburgin liigassa viidentenä.
Ottelutilastot

 

 
4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

8.1.2024 10:00 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenille debyytti Espanjassa – Max Besselink palasi kentille

Vastikään sopimuksen Espanjan pääsarjaseura Andorran kanssa tehnyt Alexander Madsen pääsi heti uuden seuransa riveissä irti. Koko alkukauden sivussa ollut Max Besselink puolestaan palasi tositoimiin Belgiassa.

30.12.2023 09:12 Suomalaiset ulkomailla

Iisalon ja Jantusen Paris Basketball varmisti pudotuspelipaikan EuroCupissa – Valtonen cup-huipennukseen

Euroopan korisparketeilla palattiin vauhdilla tositoimiin heti joulun jälkeen. Edon Maxhuni jatkoi loisto-otteitaan Ranskassa ja Espanjassa Elias Valtosen Manresa varmisti paikan Copa del Rey’ssä. EuroCupissa Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball sinetöi paikan jo hyvissä ajoin pudotuspeleissä.

24.12.2023 15:13 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen siivitti Paris Basketballin voittoisaan jouluun

Mikael Jantunen loisti joulutähden lailla, kun Paris Basketball lähti jouluun komean voiton siivittämänä. Ilari Seppälä jatkoi hienoja otteitaan paluunsa jälkeen kurittaessaan entistä seuraansa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

Näytä lisää vastaavia