Koripalloliiton ja K-ryhmän yhteistyö jatkuu - yhteistyön aikana on liikutettu jo yli 120 000 lasta

20.1.2023 14:30 Suomen Koripalloliitto ja K-ryhmä ovat solmineet jatkosopimuksen vuonna 2015 alkaneelle yhteistyölle. Uusi sopimus kestää vuoteen 2025 saakka. Pirkka Street Basket -kiertueiden, Pirkka Pikkusudet koris-koulujen ja -riehojen ja maajoukkuenäkyvyyden lisäksi Susijengi ja Pirkka lähtevät mukaan myös K-Marketin kiusaamisvapaa vyöhyke -kampanjaan.

K-ryhmän ja Koripalloliiton yhteistyö on tarjonnut liikuntamahdollisuuksia ja kannustanut hauskojen tapahtumien avulla tutustumaan koripalloon jo vuodesta 2015 alkaen.  Yhteistyön aikana on liikutettu jo yli 120 000 lasta.

- Nyt solmittu sopimus jatkuu vuoden 2025 loppuun asti. Olen erittäin iloinen, että pitkään jatkunut yhteistyömme Koripalloliiton kanssa jatkuu ja laajenee entisestään. Näemme tärkeäksi edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja haluamme kannustaa nuoria liikkumaan matalalla kynnyksellä, kertoo Omista brändeistä vastaava johtaja Tuuli Luoma.

Yhteistyöhön sisältyvät uudessakin sopimuksessa Pirkka Street Basket -kiertueet sekä Pirkka Pikkusudet koriskoulut ja -riehat. Pirkka näkyy Pikkusudet-yhteistyön lisäksi myös nuorten ja aikuisten koripallomaajoukkueiden yhteistyökumppanina. Uutena elementtinä Susijengi ja Pirkka lähtevät mukaan K-Marketin kiusaamisvapaa vyöhyke -kampanjaan.

- Olemme todella iloisia siitä, että pitkä ja erinomaisesti toiminut yhteistyömme saa jälleen jatkoa. Erityisen iloisia olemme siitä, että sopimuksen sisältö edelleen laajenee ja pääsemme osallistumaan K-Marketin hienoon kiusaamisvapaa vyöhyke-kampanjaan, kommentoi koripalloliiton myyntijohtaja Timo Vertio.

Toukokuussa järjestettävien Pirkka Street Basket -tapahtumien suunnittelu käynnistyy tammikuussa, ja  vuoden ensimmäinen kiertue starttaa toukokuun alussa. Tänä vuonna tapahtumiin pyritään mahdollistamaan myös ukrainalaisten lasten osallistuminen kiertueelle.

 
3.1.2020 09:47 Yhteistyökumppanit

Koripalloliiton ja K-ryhmän yhteistyö jatkuu entistä laajempana, keskiössä edelleen nuorten liikuttaminen

Suomen Koripalloliitto ja K-ryhmän päivittäistavaratoimiala ovat solmineet monivuotisen jatkon yhteistyölleen. Lasten liikuttamiseen keskittyneen yhteistyön jalokiviä ovat olleet alakoululaisille suunnatut Pikkusudet-tapahtumat sekä Pirkka Street Basket -kiertue. Uutena pilottihankkeena käynnistyy mm. yläkoululaisten liikkumisen lisääminen 3x3-koriksen avulla.

Susijengi yhteistyökumppaneineen järjestää koulun Montpellieriin

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto tekevät historiaa syyskuussa koripallon EM-kilpailuissa Ranskan Montpellierissä, jossa Susijengi pelaa. Ensimmäistä kertaa arvokilpailuihin faneiksi lähteville 1-6 luokilla opiskeleville lapsille ja nuorille järjestetään peruskoulun opetussuunnitelman mukaista ohjaavaa opetusta. Montpellieriin rakentuva koulu toimii kisaviikon Pikkusudet-koulun nimellä.

27.3.2024 09:43 Pirkka Street Basket

Pirkka Street Basket tulee taas – toukokuussa vietetään jälleen vuoden hauskimpia koulupäiviä

Tuhannet alakoululaiset pääsevät jälleen toukokuussa viettämään vuoden hauskinta koulupäivää. Pirkka Street Basket -kiertue ulottuu tänä keväänä Helsingistä aina Ouluun saakka 14 turnauksen voimin.

27.2.2024 07:19 Pääjuttu

Koripalloliitto mukana liikuttamassa lapsia Liike on lääke -hankkeessa

K-ryhmän käynnistämä lajirajoja rikkova yhteishanke kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan. Koripalloliiton lisäksi mukana ovat Suomen Palloliitto ja Suomen Tennisliitto, jääkiekkoseuroja sekä LIIKE-kampanjabiisin tehnyt JVG. Hankkeen tavoitteena on järjestää tänä vuonna yli sata maksutonta liikuntatapahtumaa ympäri Suomea, mukaan lukien Pirkka Street Basket -tapahtumia.

12.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

Autosalpa jatkaa maajoukkueiden yhteistyökumppanina pitkällä sopimuksella

Uuden yhteistyösopimuksen myötä Autosalpa toimii jatkossa kaikkien Suomen koripallomaajoukkueiden yhteistyökumppanina. Sopimus pitää sisällään naisten sekä 18-vuotiaiden miesten EM-kilpailut.

10.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

PwC on koripallomaajoukkueiden uusi yhteistyökumppani

Konsultointi- ja tilintarkastusyhtiö PwC toimii jatkossa Susijengin ja Susiladiesin yhteistyökumppanina. Sopimus on kestoltaan monivuotinen.

12.12.2023 09:40 Yhteistyökumppanit

Kohti Susijengin EM-kotikisoja: Koripalloliitto jatkaa tapahtumatuotantoyhteistyötään

Suomen Koripalloliitto on solminut yhteistyösopimuksen Stamenion kanssa. Sopimuksen myötä jatkuu Koripalloliiton järjestämien ottelutapahtumien tuottamista ja ohjaamista koskeva yhteistyö.

4.8.2023 09:00 Yhteistyökumppanit

Craft Sportswear on Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani

Tunnettu urheiluvaatemerkki Craft vaatettaa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet monivuotisella yhteistyösopimuksella. 

12.7.2023 13:26 Susijengi

Koripalloliiton ja Veikkauksen yhteistyö laajenee - Veikkaus maajoukkueiden yhdeksi pääyhteistyökumppaniksi

Veikkaus ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Veikkaus on jatkossa yksi MM-kisoihin valmistautuvan Susijengin, Susiladiesin ja pyörätuolikoripallon maajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista.

30.6.2023 10:46 Yhteistyökumppanit

Susikoulu koripallon MM-kisoihin Japaniin?

Kesä etenee ja Susijengin esiintyminen MM-parketilla lähestyy. Elo-syyskuun vaihteessa Japanin Okinawalla pelattavat MM-pelit ovat myös monen lapsiperheen kalenterissa. Tiedustelut suuren suosion saavuttanutta ja EM-kilpailuissa 2015 Montpellierissä ja 2022 Prahassa toteutettua Susikoulua kohtaan ovat lisääntyneet kesälomien alettua.

Näytä lisää vastaavia