Susijengin EM-alkusarjan kattavia matkapaketteja Prahaan nyt saatavilla

6.5.2021 14:00 Susijengin ja Koripalloliiton matkakumppani Elämys Sport on aloittanut koko EM-kisojen alkusarjavaiheen kattavien matkapakettien myynnin Prahaan.

Susijengi odottaa omia kannattajiaan Prahaan loppukesästä 2022. Kuva: Samira Lee

Elämys Sport aloitti kolmen ja viiden vuorokauden matkapakettien myymisen heti EM-arvontojen päätyttyä viime viikolla. Kyseiset paketit on suunnattu kahden tai kolmen Susijengi-pelin katsomiseen. Uudet, kaikkien viiden Susijengin alkusarjaottelun seuraamiseen tarkoitetut matkapaketit ovat kestoltaan kahdeksan vuorokautta. 

- EuroBasket 2022 -matkapakettien kysyntä on ollut huikeaa! Paljon on myös kysytty pidempiä, koko alkusarjan kestäviä matkapaketteja. Toive on kuultu ja nyt myös sellaisia paketteja on saatavilla, kertoo Sport Travel Specialist Miika Latva Elämys Sportista. 

Suomen Koripalloliitto käy parhaillaan neuvotteluita Prahan pääsylipuista. Elämys Sportin matkapaketit eivät siitä johtuen lippuja vielä sisällä, vaan ne ostetaan erikseen yksityiskohtien selvittyä. Suomen Koripalloliitto on aiempien kisojen lailla sitoutunut avustamaan Elämys Sportia pääsylippujen kanssa. 

Elämys on tuttu Koripalloliiton kumppani aiemmista Susijengin arvokisaseikkailuista. Yhteistyön tuloksena on syntynyt mm. Bilbaon ja Montpellierin Sudenpesät ja fanitapaamiset sekä EM-kotikisojen Fan Zone Kansalaistorilla, Susiklubi ja Areenan VIP-palvelut. Helsingissä 2017 järjestetyistä kotikisoista kumppanukset pokkasivat Evento Awardseissa vuoden parhaan kuluttajatapahtuman palkinnon. 

Elämys Sportin matkapaketit Prahaan koripallon EM-kisoihin ovat varattavissa osoitteessa www.elamyssport.com

 
12.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

Autosalpa jatkaa maajoukkueiden yhteistyökumppanina pitkällä sopimuksella

Uuden yhteistyösopimuksen myötä Autosalpa toimii jatkossa kaikkien Suomen koripallomaajoukkueiden yhteistyökumppanina. Sopimus pitää sisällään naisten sekä 18-vuotiaiden miesten EM-kilpailut.

10.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

PwC on koripallomaajoukkueiden uusi yhteistyökumppani

Konsultointi- ja tilintarkastusyhtiö PwC toimii jatkossa Susijengin ja Susiladiesin yhteistyökumppanina. Sopimus on kestoltaan monivuotinen.

12.12.2023 09:40 Yhteistyökumppanit

Kohti Susijengin EM-kotikisoja: Koripalloliitto jatkaa tapahtumatuotantoyhteistyötään

Suomen Koripalloliitto on solminut yhteistyösopimuksen Stamenion kanssa. Sopimuksen myötä jatkuu Koripalloliiton järjestämien ottelutapahtumien tuottamista ja ohjaamista koskeva yhteistyö.

4.8.2023 09:00 Yhteistyökumppanit

Craft Sportswear on Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani

Tunnettu urheiluvaatemerkki Craft vaatettaa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet monivuotisella yhteistyösopimuksella. 

12.7.2023 13:26 Susijengi

Koripalloliiton ja Veikkauksen yhteistyö laajenee - Veikkaus maajoukkueiden yhdeksi pääyhteistyökumppaniksi

Veikkaus ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Veikkaus on jatkossa yksi MM-kisoihin valmistautuvan Susijengin, Susiladiesin ja pyörätuolikoripallon maajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista.

30.6.2023 10:46 Yhteistyökumppanit

Susikoulu koripallon MM-kisoihin Japaniin?

Kesä etenee ja Susijengin esiintyminen MM-parketilla lähestyy. Elo-syyskuun vaihteessa Japanin Okinawalla pelattavat MM-pelit ovat myös monen lapsiperheen kalenterissa. Tiedustelut suuren suosion saavuttanutta ja EM-kilpailuissa 2015 Montpellierissä ja 2022 Prahassa toteutettua Susikoulua kohtaan ovat lisääntyneet kesälomien alettua.

3.5.2023 10:00 Susijengi

Autosalpa Suomen koripallomaajoukkueiden yhteistyökumppaniksi

Autosalpa toimii jatkossa sekä Susijengin että Susiladiesin yhteistyökumppanina. Autosalpa on suomalainen perheyritys, jolla on Etelä-Suomessa kahdeksan toimipistettä.

28.4.2023 12:50 Susijengi

Susijengin MM-kisojen matkapaketit tulevat myyntiin tapahtumakumppani Elämyksen kautta

Susijengi-fanien osalta jännitys tiivistyy tulevana lauantaina, kun FIBA suorittaa vuoden 2023 MM-kisojen lohkoarvonnat. Kumppani Elämyksen kautta tulee myyntiin 2.5. kaiken tarvittavan sisältävät matkapaketit Aasian MM-kisoihin.

20.1.2023 14:30 Susijengi

Koripalloliiton ja K-ryhmän yhteistyö jatkuu - yhteistyön aikana on liikutettu jo yli 120 000 lasta

Suomen Koripalloliitto ja K-ryhmä ovat solmineet jatkosopimuksen vuonna 2015 alkaneelle yhteistyölle. Uusi sopimus kestää vuoteen 2025 saakka. Pirkka Street Basket -kiertueiden, Pirkka Pikkusudet koris-koulujen ja -riehojen ja maajoukkuenäkyvyyden lisäksi Susijengi ja Pirkka lähtevät mukaan myös K-Marketin kiusaamisvapaa vyöhyke -kampanjaan.

7.11.2022 10:00 Susijengi

Fixus ja Koripalloliitto jatkavat yhteistyötään

Fixus ja koripallomaajoukkueet ovat solmineet vuoden 2023 kattavan jatkosopimuksen. Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on toiminut maajoukkueiden yhteistyökumppanina vuodesta 2020 lähtien.

Näytä lisää vastaavia