Tervetuloa suomalaisen koripallon uuteen kotiin - uusi basket.fi esittäytyy

Uudistettu basket.fi on suunniteltu palvelemaan entistä paremmin koripallon parissa toimivia ja lajiin mukaan aikovia. Lue alta, mitä sivuston ulkoasun lisäksi on muuttunut ja miksi. Vanhoilla sivuilla voit vierailla vielä hetken aikaa täällä.

1) Mobiilioptimoitu
Uusi sivusto on rakennettu mobiilioptimoidulle alustalle. Näin sivuja on näppärä käyttää myös puhelimella ja tabletilla.

2) Löydä etsimäsi sisällöt helposti
Aiemmin muutaman sivun alta löytyneet sisällöt on nyt jaettu helpommin löydettäviin osiin. Aikuisten maajoukkueet ja liigat löytyvät omilta sivuiltaan ja Basket.fi toimii kaiken kokoavana etusivuna. Sisältösivuja on järjestetty myös sivuston käyttäjäryhmien mukaan: Korisperheen alta löytyvät omat paketit eri rooleissa toimiville korisharrastajille.     

3)  Hiottu hakutoiminto
Hakutoimintoa on viilattu, ja nyt uutisten lisäksi onnistuu myös pelaajakorttien selaaminen.

4) Seuraa suosikkiaiheitasi asiasanojen avulla
Uutiset on tuotu aiempaa näyttävämmin esille etusivulla. Asiasanojen avulla löydät helposti juuri sinua kiinnostavia uutisia ja voit selata uutisvirtaa haluamallasi teemalla.

5) Mitä somessa tapahtuu?
Koris näkyy myös somessa! Etusivun some-palstalta löydät uusimmat korisaiheiset nostot sivukohtaisesti tarjoiltuna. Laita seurantaan Basket.fi Facebookissa, Twitterissä ja YouTubessa, seuraa Susijengin ja Susiladiesin menoa Facebookissa ja Instagramissa, ja pysy kartalla pääsarjoista Korisliigan somessa!

6) Selkeä ja näyttävä
Sivuston rakenne on pyritty pitämään mahdollisimman selkeänä. Tavoitteena on jakaa tietoa mahdollisimman tehokkaasti, mutta yhtä lailla halusimme nostaa näyttävän lajimme parhaita puolia esiin entistä suurempien kuvien muodossa.  

7) Susijengille ja Susiladiesille omat kodit
Aikuisten maajoukkueet saivat uudistuksessa omat sivunsa, joiltä löydät Susijengiä ja Susiladiesia koskevia some-nostoja, joukkueiden kokoonpanot, ottelut sekä tietysti tuoreimmat uutiset.

8) Anna palautetta!
Sivusto taipuu ylläpitäjiensä käsissä aiempaa ketterämmin ja muutokset ovat helpommin toteutettavissa. Parannusehdotuksia otetaan mielihyvin vastaan alla olevan lomakkeen kautta.