16-vuotiaille pojille vastustaja suoraan Euroopan huipulta, Suomi kohtaa Turkin Kisakalliossa

15.7.2016 Suomen 16-vuotiaat pojat saavat vastuksen suoraan Euroopan huipulta, kun suomalaiset kohtaavat Turkin Kisakallion Susi Training Centerissä kahdesti tänään perjantaina 15.7. ja huomenna lauantaina 16.7. Tänään Suomi pääsee iskemään torahampaansa Turkkiin kello 17:00.

Mikael Jantunen johdattaa Suomen 16-vuotiaat pojat Turkin kimppuun. Kuva: Ville Vuorinen.


– Aivan upeata, että saadaan kotikentälle tässä vaiheessa valmistautumista vastustaja aivan Euroopan huipulta. Kertoo omaa kieltä sitä, että miten suomikoriksen arvostus on noussut ja mikä asema Suomella on Euroopan koriskartalla, Suomen päävalmentaja Miikka Sopanen kertoo.
 

– Varsinaisessa pelinrakentamisessa olemme vielä ydinasioiden eli meidän pelaamisen kivijalkojen parissa. Siinä mielessä huippua, että isokokoinen ja fyysinen Turkki, joka on mahdollisimman paha vastustaja meille, tulee tässä kohtaa. Se paljastaa aika aukottomasti sekä meidän vahvuudet että heikkoudet.
 

Katsojia kehotetaan huomioimaan, että lauantaina 16.7. pelattavan Turkki-ottelun otteluaikataulu on muutettu alkuperäisestä aiemmaksi. Suomi kohtaa lauantaina Turkin jo kello 12:30.

Suomen 16-vuotiaat pojat


 

#SukunimiEtunimiSeura
3TimonenJoonasPuHu Juniorit / HBA
4LehtorantaJanneKTP
5ÅvistRobinMuKi
7PihlajamäkiTomasTapiolan Honka
8OksaTuomasToPo Juniorit, Helsinki
9SajantilaErikTapiolan Honka/HBA
10HalmesmäkiFilemonTapiolan Honka
11LindnerDanielWartti Basket
12AmzilMustaphaKTP
13NkamhouaOlivierHNMKY
14ExauciaThomasKTP
15JantunenMikaelWartti Basket
  • Päävalmentaja Miikka Sopanen
  • Valmentaja Ville Neva
  • Valmentaja Jussi Immonen
  • Fysioterapeutti Marko Oinas
 
1.7.2018 23:51 Sudenpennut

Sudenpennuille kaksi voittoa ja kaksi tappiota Viroa vastaan

Suomen nuorisomaajoukkueista 18- ja 16-vuotiaat tytöt jatkavat tappiottomina Pohjoismaiden mestaruuskisojen toiseksi viimeisenä päivänä. Sudenpentujen kokonaissaldo Viroa vastaan oli kaksi voittoa ja kaksi tappiota.

30.6.2018 23:20 Sudenpennut

Kolme joukkueellista Sudenpentuja jatkaa puhtaalla pelillä PM-kisoissa

Pohjoismaiden mestaruuskisojen kolmantena päivänä nähtiin Suomelta kolme voittoa neljästä Tanskasta. Voittojen myötä kolme Suomen nuorisomaajoukkuetta jatkaa PM-kisoissa ilman tappioita.

30.6.2018 00:27 Sudenpennut

Sudenpennut löylytti Norjaa neljästi PM-kisoissa

Pohjoismaiden mestaruuskisojen toisena päivänä todistettiin Sudenpentujen puhdasta päivää, kun jokainen neljästä ikäluokasta pieksi Norjan Kisakallion Susi Training Centerissä.

28.6.2018 22:15 Sudenpennut

Sudenpennuille kolme Islannin päänahkaa PM-kisojen avauspäivänä

Suomen 18- ja 16-vuotiaat tytöt sekä pojat käynnistivät Pohjoismaiden mestaruuden tavoittelun Kisakallion Susi Training Centerissä tänään torstaina. PM-kisojen avauspäivän saldo Islantia vastaan oli Sudenpennuille kolme voittoa neljästä.

27.6.2018 10:25 Pääjuttu

Suomen nuorisomaajoukkueet mittelevät Pohjoismaiden mestaruudesta Kisakalliossa

Suomen 18- ja 16-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet pelaavat Pohjoismaiden mestaruudesta 28.6.-2.7. Kisakallion Susi Training Centerissä. PM-kisoihin ottaa osaa Suomen lisäksi Norja, Viro, Tanska, Ruotsi ja Islanti.

17.1.2018 EM-karsinnat

Sudenpentujen maajoukkuekesän EM-lohkoarvonnat suoritettu

FIBA Europe suoritti tiistaina 16. tammikuuta ensi kesän koripallon nuorten EM-turnausten lohkoarvonnat. A-divisioonassa Suomen 18-vuotiaat pojat saavat Latviassa pidettävissä EM-kisoissa C-lohkossa vastaansa Espanjan, Ukrainan ja Bosnia-Hertsegovinan.

5.1.2018 17:15 Maaottelu

Sudenpennuille kolme voittoa Baltic Sea Cupin päätöspäivänä

Tallinnassa pidetty Baltic Sea Basketball Cup sai päätöksensä tänään perjantaina, kun Suomen nuorisomaajoukkueet saivat vastaansa viimeisissä otteluissaan Ruotsin. Kummatkin 18-vuotiaiden maajoukkueista ja 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue nappasivat voitot kotimatkalle, kun taas 16-vuotiaat pojat kärsivät tappion.

4.1.2018 23:50 Maaottelu

Sudenpennuille kaksi voittoa Virosta Baltic Sea Cupissa

Baltic Sea Basketball Cupin toisena päivänä Suomen nuorisomaajoukkueet kohtasivat Viron, josta 18-vuotiaiden maajoukkueet vetivät pidemmän korren, kun taas 16-vuotiaat joutuivat tyytymään tappioihin. BSBC päättyy huomenna, kun Sudenpennut saa vastaansa Ruotsin.

3.1.2018 Maaottelu

Baltic Sea Cup käyntiin, Latvialle kolme voittoa neljästä

Suomen nuorten koripallomaajoukkueet aloittivat maajoukkuevuotensa Tallinnassa vuotuisessa Baltic Sea Basketball Cupissa. Avauspäivänä Sudenpennuista vain 16-vuotiaat tytöt korjasivat nimiinsä voiton, kun jo äidinmaidosta kovuuden saavat latvialaiset olivat etevämpiä kolme kertaa neljästä.

20.8.2017 Maaottelu

16-vuotiaat tytöt kahdeksan parhaan joukkoon EM-kisoissa, 16-vuotiaiden poikien EM-kisat päätökseen

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue varmisti paikkansa B-divisioonan EM-kisojen kahdeksan parhaan joukkoon selättämällä Norjan selkeästi 23-58 (11-42). Suomen 16-vuotiaat pojat voittivat EM-kisojen viimeisessä ottelussaan Venäjän.

Näytä lisää vastaavia