3x3 SM -kiertueen osakilpailut päätökseen Jyväskylässä

14.8.2023 10:44 Viimeinen osakilpailu 3X3 SM-kiertueella ennen lopputurnausta pelattiin lauantaina Jyväskylässä.

Kuva: Antti Saarimaa

3x3 SM-kiertueen osakilpailut on nyt pelattu. Osakilpailuista viimeinen pelattiin kuluneena lauantaina Jyväskylässä. Jyväskylän turnauksessa oli mukana naisten ja miesten PRO -sarjat, sekä U16 poikien sarja.

U16 Poikien sarjan voittaja HoNsU U16 Bulls

U16 Poikien sarjassa tiensä finaaliin selvitti HoNsU U16 Bulls sekä Hampaille.fi. Joukkueet olivat kohdanneet kertaalleen jo alkulohkossa, jolloin HoNsU U16 Bulls vei voiton selkein lukemin. Finaali oli kuitenkin tasainen, ja pisteitä tehtailtiin vuoron perään. Viimeisen pisteen sai tehtyä HoNsU U16 Bulls, joten finaali päättyi heidän voittoonsa lukemin 9-8.

Naisten PRO-sarjan voittaja JutiC

Naisten PRO sarjan finaalissa nähtiin jo Tampereen osakilpailun voittanut JutiC, sekä London Ladies. Finaali oli alussa hyvin tasainen, vähillä pisteillä mentiin ensimmäiset viisi minuuttia. Loppua kohden JutiC sai monia onnistumisia putkeen, eikä London Ladies enää pystynyt nousemaan rinnalle. JutiC voitti finaaliottelun lopulta lukemin 8-13.

Miesten PRO-sarjan voittaja Morton

Miesten PRO sarjassa nähtiin jännittäviä hetkiä jo ennen finaalia, kun molemmat semifinaalit menivät jatkoajalle. Jatkoajoista voittajiksi ja näin tiensä finaaliin selvittivät lopulta Musta Magia sekä Morton. Toisin kuin naisten finaalissa, miesten finaalissa ero repesi jo alkuvaiheessa. Morton otti tukevan etumatkan, eikä Musta Magia kovista yrityksistä huolimatta päässyt samoihin lukemiin. Morton otti ottelusta voiton lukemin 5-12.

Kiitos Jyväskylä! Kaikki osakilpailut ovat nyt pelattu, ja on aika kääntää katseet kohti tulevana viikonloppuna pelattavaa lopputurnausta! Finaaliturnaus pelataan lauantaina 19.8. Mall of Triplassa, tuttuun tapaan klo 10 alkaen. Nähdään Pasilassa!

Asiat

9.4.2024 09:30 3x3

3x3 SM-kiertue uudistuu – näin pelataan Suomen mestaruudesta kesällä 2024

Taistelu 3x3-koriksen Suomen mestaruudesta käynnistyy tänä kesänä jo seitsemättä kertaa. Tulevan kesän SM-kiertueella pelataan finaaliturnauksen lisäksi kolme turnausta. Finaaliturnaukseen joukkueet valikoituvat kokonaisrankingin perusteella. Yksittäisen turnauksien voittajille on jatkossa luvassa rahapalkinnot.

20.8.2023 17:07 3x3

3x3 Suomen mestareiksi Kisumisut ja Tarmo no Porvoo

Naisten sekä miesten 3x3-koripallon Suomen mestaruudet ratkottiin lauantaina kauppakeskus Triplan Kulttuuriaukiolla. Naisten sarjassa mestareiksi kruunattiin Kisumisut, miehissä voiton kotiin jo toisena vuonna peräkkäin vei Tarmo no Porvoo.

18.8.2023 16:32 3x3

3x3 SM-kiertueen lopputurnaus lauantaina Triplassa

3x3 SM-kiertueen loppuhuipennus nähdään lauantaina Helsingin Pasilassa, kauppakeskus Triplassa. Ketkä kruunataan suomenmestareiksi?

11.8.2023 09:55 3x3

Kesän 2023 3x3 SM-kiertueen viimeinen osakilpailu lauantaina Jyväskylässä

Jyväskylässä pelataan lauantaina tämän kesän viimeinen 3x3 SM-kiertueen osakilpailu.

7.8.2023 15:30 3x3

3x3 SM-kiertueen viimeinen osakilpailu lauantaina Jyväskylässä

Jyväskylässä järjestetään tulevana lauantaina 3x3 SM-kiertueen viimeinen osakilpailu - mukaan ehtii vielä ilmoittautua!

30.7.2023 21:21 3x3

3x3 SM-kiertueen seitsemäs osakilpailu Kotkassa

3x3 SM-kiertueen toiseksi viimeinen osakilpailu pelattiin lauantaina Kotkassa meripäiväkoriksen yhteydessä.

28.7.2023 14:27 3x3

3x3 SM-kiertueen seuraava osakilpailu Kotkassa

Lauantaina 3x3 SM-kiertueen seuraava osakilpailu järjestetään Kotkassa meripäivien yhteydessä.

24.7.2023 09:21 3x3

3x3 SM-kiertueen kuudes osakilpailu järjestettiin lauantaina Klaukkalassa

3x3 SM-kiertueen Klaukkalan osakilpailu oli samalla Suomen NMKY:n Urheiluliiton 100-vuotis Juhlaturnaus.

21.7.2023 13:24 3x3

3x3 SM-kiertueen seuraava osakilpailu Klaukkalassa

Huomenna lauantaina Klaukkalassa pelataan 3x3 SM-kiertueen kuudes osakilpailu.

17.7.2023 11:35 3x3

3x3 SM-kiertue jatkui lauantaina Heinolassa

3x3 SM-kiertueen viides osakilpailu järjestettiin lauantaina Heinolan satamassa - kaksi uutta joukkuetta lunasti paikkansa elokuun lopputurnauksessa.