Anissa Pounds ja Elina Koskimies siivittivät Angelsin avausvoittoon

17.10.2022 11:36 Anissa Pounds ja Elina Koskimies olivat Angels Nördlingenin tehokaksikko joukkueen napatessa avausvoittonsa Saksan Bundesliigassa. Awak Kuier oli jälleen terävänä Reyer Venezian jatkaessa Italiassa puhtaalla pelillä.

Anissa Poundsin heittokäsi oli vireessä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Anissa Pounds johdatti 20 pisteellään Angels Nördlingenin kauden avausvoittoon ALBA Berliinin kaatuessa 74-63 (35-27). Pounds kasasi lisäksi kolme levypalloa ja riiston. Elina Koskimies komppasi 13 pisteen, viiden levypallon, syötön ja neljän riiston tilastorivillä.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja

Awak Kuier oli jälleen joukkueensa ykkösnimiä, kun Reyer Venezia kaatoi Dinamo Sassarin 84-60 (48-32). Kuier ahkeroi tilastoikseen 13 pistettä, kuusi levypalloa, syötön, riiston ja kolme torjuntaa. Venezia jatkaa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulonen käytti saamansa 13 minuuttia tehokkaasti tilastoiden kuusi pistettä, kuusi levypalloa, riiston ja torjunnan, mutta Lucca taipui San Martino di Luparille 60-75 (33-42).
Ottelutilastot

Espanjan liigassa suomalaispelaajille tuli tappioitta. Annika Holopainen kasasi viisi pistettä ja kahdeksan levypalloa, mutta Araski taipui Estudiantesin vieraana 60-75 (34-40).
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Anniina Äijäsen ja Veera Pirttisen Bembibre sen sijaan taipui Jairisin vieraana jatkoajan jälkeen 75-83 (71-71, 39-35). Äijänen oli joukkueensa levypallokuningatar 11 levypallolla ja tilastot karttuivat myös kuudella pisteellä ja syötöllä. Pirttiselle merkittiin kaksi pistettä ja levypallo.
Ottelutilastot

LF Challengessa Marianne Kalinin Ferrol jatkaa puhtaalla pelillä kukistettuaan Esteponan vieraskentällä 69-66 (36-40). Kalin heitti neljä pistettä, nappasi yhden levypallon ja tarjoili joukkuekaverin korin tekoon kahdesti.
Ottelutilastot

Belgiassa saatiin kausi käyntiin, mutta Lotta-Maj Lahtinen ei ollut Kangoeroes Mechelenin kokoonpanossa 83-74 (44-43)-voitossa Phantoms Boomia vastaan.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja

Iiris Vuorinen sen sijaan debytoi Lummenin riveissä, mutta Castors Braine pyyhälsi selvään 86-25 (45-13)-voittoon. Vuorinen pelasi minuutin ilman tilastomerkintöjä.
Ottelutilastot

Ruotsissa Isabella Kaukopaasi jäi ilman merkintöjä tilastoihin Visbyn hävitessä Östersundin vieraana 58-79 (38-31).
Ottelutilastot

 
18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

4.3.2024 11:14 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen isossa roolissa tärkeässä voitossa – ”Itsellä upposi tärkeissä paikoissa”

Lotta-Maj Lahtisen heitot upposivat oikeisiin hetkiin, kun hän auttoi Sedis Basquetin tärkeään voittoon maratonottelussa. Elina Aarnisalo merkkautti komean tupla-tuplan Belgiassa, Roosa Lehtoranta ylsi kauden piste-ennätykseensä Saksassa ja Sofia Pelander sai valinnan kierroksen joukkueeseen Ruotsissa.

1.3.2024 10:13 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia EuroCupin välieriin

Awak Kuier oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin, kun latvialainen TTT kaatui selvästi. Sofia Pelander sai vahvan startin viikkoon Ruotsissa.

26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

Näytä lisää vastaavia