Anu Mahlamäki siirtyy EBT:n väreihin

9.7.2003 Naisten maajoukkueen kapteeniksi Lea Hakalan jalanjäljille noussut Anu Mahlamäki siirtyy Espoo Basket Teamin vahvuuteen. Mahlamäki on solminut yksivuotisen sopimuksen SM-pronssia kuluneella kaudella voittaneen espoolaisseuran kanssa.

Viime kaudella 26-vuotias ja 180-senttinen Mahlamäki edusti vantaalaisjoukkue Pussihukkia. Mahlamäki pelasi 24 PuHu:n runkosarjapelissä ja kirjautti tilastokeskiarvoikseen 6,5 pistettä, 3,4 levypalloa, 1,17 syöttöä ja 1,17 riistoa.

Mahlamäki pelasi Pussihukissa myös kauden 2001-02. Ennen sitä hän vietti kaksi kautta itävaltalaisessa Gustino Wels –seurassa. Ulkomaan kokemuksia kertyi myös kausilta 1996-98, jolloin Mahlamäki pelasi Saksan Wolffenbüttelissä sekä amerikkalaisessa Central Floridan yliopistossa.  

Pesti Espoo Basket Teamiin ei ole Mahlamäen uran ensimmäinen, sillä hän pelasi ennen ulkomaan komennuksiaan kaudet 1994-96 naisten SM-sarjaa Espoossa.  

Lahtelaisseura Sampossa koripallo-oppinsa saanut Mahlamäki on pelannut urallaan 33 naisten ja 33 nuorten maaottelua.

EBT on solminut myös liudan jatkosopimuksia viime kauden pelureidensa kanssa. Sopimuksen ovat tehneet maajoukkuelaituri Heidi Adler sekä Hanna Junnila, Salla Järviluoma, Piia Kettunen, Heidi Lönnberg ja Suvi Saunamäki.Lisätietoja: /sarjat_tulokset/naisten_sm-sarja/

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia