Awak Kuier päätti vuotensa huippupeliin

31.12.2022 08:56 Awak Kuierin vuosi päättyi hienosti, kun hän heitti kauden ennätyspisteensä 28 Venezian jatkaessa vahvasti Italian Serie A1:ssä. Venla Varis pääsi Saksassa juhlimaan voittoa kärkijoukkueesta vuoden päätteeksi.

Awak Kuier päätti vuotensa hienosti. (Kuva: Ville Vuorinen)

Kuier oli joukkueensa ehdoton ykkösnimi heittäen 25 minuutissa 28 pistettä, kun Venezia kaatoi Faenzan vieraskentällä 102-71 (45-37). Kuierin tilastoihin kirjattiin lisäksi viisi levypalloa ja riisto. Venezia on sarjassa kakkosena.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulosen Luccan vuosi päättyi kirvelevään 49-52 (33-30)-tappioon Campobassolle. Tulonen nousi avausviisikkoon pelaten 24 minuuttia ja heitti siinä ajassa kolme pistettä, nappasi kolme levypalloa, antoi yhden syötön ja riisti kertaalleen. Lucca on sarjassa 12.
Ottelutilastot

Sofia Pelander uurasti lähes 30 minuuttia ollen KP Brnon parhaimpia, mutta USK Praha oli Tshekin liigan kärkiottelussa vahvempi voittaen 102-65 (27-55). Pelander auttoi joukkuettaan yhdeksällä pisteellä, viidellä levypallolla ja syötöllä. Pelander on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Anniina Äijäsen ja Veera Pirttisen Bembibre päätti vuotensa kahteen tappioon. Bembibre palasi joulun jälkeen parketille huippuseura Gironaa vastaan ja joutui taipumaan 64-81 (32-44). Äijänen heitti seitsemän pistettä, otti kolme levypalloa, syötön, riiston ja torjunnan. Pirttinen jäi pisteittä, mutta sai yhdet merkinnät levypallo- ja torjunta-tilastoihin.
Ottelutilastot

Vuoden viimeisessä ottelussaan Bembibre sai vastaansa niin ikään sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuvan Zaragozan. Bembibre taisteli voitosta aina viimeiselle neljännekselle saakka, mutta Zaragoza vei viimeisen kympin 27-11 ja koko ottelun 81-61 (40-38). Äijänen tilastoi tällä kertaa kolme pistettä ja riiston. Pirttiselle merkittiin kaksi pistettä ja syöttö. Bembibre on sarjassa kahdeksantena.
Ottelutilastot

Elina Koskimiehen ja Anissa Poundsin vuosi päättyi tappioon, kun Angels Nördlingen hävisi kotonaan Eisvögel Freiburgille 69-77 (28-30). Koskimiehen 37,5 minuutin taistelu toi kahdeksan pistettä, seitsemän levypalloa, viisi syöttöä ja torjunnan. Pounds kasasi rivilleen kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Angels on vuoteen 2023 lähdettäessä sarjassa viidentenä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Venla Variksen Marburg päätti vuotensa hienoimmalla mahdollisella tavalla, kun sarjajumbona otteluun lähtenyt Marburg kaatoi vieraskentällä sarjakärki Rheinland Lionsin 67-56 (32-30). Varis heitti kolme pistettä, kahmaisi kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön. Voitto oli Marburgille kauden toinen ja Lionsille tappio oli kauden toinen.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

 
2.2.2023 09:59 Susiladies

Linda-Lotta Lehtoranta palaa Saksan Bundesliigassa pelaavaan Kelterniin

Peli-Karhuissa aiemmin tällä kaudella pelannut Susiladies-konkari Linda-Lotta Lehtoranta, 31, siirtyy Saksan Bundesliigan toisella sijalla olevaan Rutnorik Stars Kelterniin. Lehtoranta pelasi Kelternissä myös kaudella 2015-16.

1.2.2023 23:20 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia jatkoon EuroCupissa hurjan nousun siivittämänä

Awak Kuierin edustama Reyer Venezia esitti vahvan nousun EuroCupin neljännesvälierän toisessa osaottelussa Elitzur Holonia vastaan. Venezia kuroi ensimmäisen osaottelun 15 pisteen takamatkan umpeen ja meni jatkoon yhteispistein 145-143.

16.1.2023 09:31 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelander tehokkaana Tshekissä – Awak Kuier rankaisi entistä seuraansa

Sofia Pelander oli oivalla pelipäällä, kun hän teki kauden piste-ennätyksensä Tshekin liigassa. Italiassa Awak Kuier pääsi nipistämään entistä seuraansa ja Annika Holopainen palasi kentille Espanjassa.

13.1.2023 07:34 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier siivitti Reyer Venezian jatkoon EuroCupissa

Awak Kuier oli jälleen Reyer Venezian ykkösnimi, kun joukkue eteni EuroCupissa 16 parhaan joukkoon.

6.1.2023 10:23 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier joukkueensa pistekuningatar EuroCupissa

Awak Kuierin 21 pistettä eivät riittäneet Reyer Venezialle, kun EuroCupissa alkoivat pudotuspelit.

2.1.2023 14:05 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin vaihtoi kamppailun sarjapaikasta nousutaisteluun

Kaksi edelliskautta Espanjan Liga Femeninan Bembibressä pelannut Marianne Kalin vaihtoi täksi kaudeksi sarjaporrasta alemmas LF Challengen ennakkosuosikkeihin lukeutuvaan Universitario de Ferroliin. Kauden ensimmäinen puolisko on sujunut sekä joukkueelta että Kalinilta positiivisesti.

24.12.2022 07:46 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier häikäisi monipuolisuudellaan

Awak Kuierin Reyer Venezia pääsi lähtemään joulun viettoon voitto ja sarjataulukon kakkospaikka taskussaan. Espanjassa Veera Pirttisen ja Anniina Äijäsen Bembibre nappasi maukkaan voiton.

16.12.2022 08:44 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia pelasi EuroCupin alkulohkon tappioitta

EuroCupissa saatiin alkulohkovaihe päätökseen. Awak Kuierin Reyer Venezia selvitti alkulohkon puhtaalla pelillä, kun Kuier oli kentän kuningatar.

9.12.2022 08:05 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier Reyer Venezian sankari EuroCupissa

Awak Kuier oli Reyer Venezian ratkaisuhahmo, kun joukkue jatkaa puhtaalla pelillä EuroCupissa voitettuaan Gernika Bizkaian.

20.11.2022 21:44 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin pisteet eivät kantaneet voittoon - Helmi Tulonen käytti näyttöpaikkansa

Helmi Tulonen pelasi kauden parhaan pelinsä saatuaan näyttöpaikan Luccan avausviisikossa. Awak Kuier jatkoi vahvasti, mutta se ei riittänyt voittoon. Elina Koskimies ja Anissa Pounds jatkoivat hyviä kausiaan Saksassa.

19.11.2022 13:46 Suomalaiset ulkomailla

Hyvän alkukauden Espanjassa pelannut Veera Pirttinen innolla Susiladiesin mukaan

Veera Pirttinen otti uuden suunnan uralleen tänä kesänä, kun hän siirtyi Espanjan pääsarjassa pelaavan Bembibren joukkueeseen. Pirttisen kausi on alkanut hyvin niin henkilökohtaisesti kuin joukkueenakin.

17.11.2022 07:45 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia varmisti jatkopaikan EuroCupissa

Awak Kuier ja Sofia Pelander pääsivät juhlimaan tärkeitä voittoja EuroCupissa. Kuierin Reyer Venezia varmisti samalla jatkopaikan itselleen.

14.11.2022 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia liitää voittoputkessa

Awak Kuierin vahva kausi sai jatkoa, kun hän avitti Reyer Venezian jo 11. peräkkäiseen voittoon kaikki kilpailut mukaan lukien.

11.11.2022 07:54 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin hurja vire EuroCupissa jatkui

Awak Kuierin vahvat otteet EuroCupissa saivat jatkoa, kun Reyer Venezia jatkaa tappioitta kolmen ottelun jälkeen. Lotta Vesiluoman Alvik on puhtaalla pelillä Ruotsissa.

6.11.2022 22:35 Suomalaiset ulkomailla

Kuier ja Tulonen loistivat keskinäisessä kohtaamisessa

Italian Serie A1:ssä nähtiin hieno suomalaiskohtaaminen, kun Helmi Tulonen ja Awak Kuier olivat isossa roolissa. Anissa Poundsin käsi ei kylmene edes ilmojen viilentyessä Saksassa, jossa myös suomalaispelaajat ottivat yhteen.

3.11.2022 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier dominoi EuroCupissa

Awak Kuier oli Reyer Venezian tähti joukkueen jatkaessa puhtaalla pelillä EuroCupissa. Lotta-Maj Lahtisen sopimus belgialaisen Kangoeroes Mechelenin kanssa on purettu loukkaantumisen takia.

31.10.2022 08:46 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Venezia jatkaa puhtaalla pelillä – Pounds jälleen tarkkakätisenä

Awak Kuier oli jälleen isossa roolissa Venezian jatkaessa voittojen tiellä Italian liigassa. Anissa Pounds oli käsi kuumana Saksassa ja Veera Pirttinen pelasi kauden parhaan pelinsä Espanjassa.

29.10.2022 13:30 Suomalaiset ulkomailla

Suuri vastuu yllättänyt Annika Holopaisen – ”Annoin harjoituksissa kaikkeni”

Uransa aikana Saksassa, Puolassa, Ranskassa ja Islannissa ammattilaisena pelannut Annika Holopainen lisäsi yhden uuden maan ja sarjan kokoelmaansa, kun hän teki kesällä sopimuksen espanjalaisen Araskin kansa. Holopainen on ottanut heti ison roolin joukkueessa.

28.10.2022 09:31 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Sofia Pelander aloittivat EuroCupin vahvasti

EuroCup pyörähti käyntiin viikolla ja Awak Kuier sekä Sofia Pelander olivat hyvässä iskussa johdattaessaan joukkueensa avausvoittoihin.

24.10.2022 10:49 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelander debytoi KP Brnossa – Awak Kuierin Venezia tappioitta

Sofia Pelander pääsi pukemaan uuden seuransa KP Brnon pelipaidan päälleen ensimmäistä kertaa ja saldona oli heti kaksi voittoa. Awak Kuierin Reyer Venezia jatkaa Italiassa puhtaalla pelillä ja Elina Koskimies sekä Anissa Pounds siivittivät joukkueensa voittoon Saksassa.

Näytä lisää vastaavia