Awak Kuier vei suomalaiskohtaamisen Italiassa

23.10.2023 08:00 Italiassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Awak Kuier ja Helmi Tulonen iskivät yhteen. Roosa Lehtoranta puolestaan debytoi Saksan liigassa.

Awak Kuierin Reyer Venezia jatkaa puhtaalla pelillä Italiassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Italian liigassa Awak Kuier ja Helmi Tulonen iskevät yhteen ja Kuierin Reyer Venezia nappasi lopulta selvän 73-52 (46-34)-voiton. Kuier tilastoi kahdeksan pistettä, kuusi levypalloa, syötön ja peräti neljä torjuntaa. Tulonen kasasi puolestaan kuusi pistettä ja kuusi levypalloa, kolme syöttöä ja riiston. Venezia jatkaa neljän ottelun jälkeen puhtaalla pelillä ja Tulosen Sanga Milanolla on yksi voitto.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Marianne Kalinin ja Anniina Äijäsen Ferrol otti kauden toisen voittonsa Espanjan liigassa, kun se kaatoi kotonaan Jairisin 67-56 (26-29). Äijänen heitti ottelussa yhdeksän pistettä ja levypallo- sekä syöttösarakkeisiin kirjattiin yksi merkintä. Kalin sai tilastoikseen neljä pistettä, kolme levypalloa ja riiston.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet jäi Euroliiga-joukkue Gironan jyrän alle lukemin 59-98 (23-46). Lahtinen tilastoi kolme pistettä, viisi levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Roosa Lehtoranta debytoi Angels Nördlingenin riveissä Saksassa, mutta Herner TC oli ottelussa vahvempi 85-67 (52-34). Lehtoranta sai tilastoikseen neljä pistettä ja levypallon.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Stars Keltern otti niukan 79-75 (32-35)-voiton Panthers Osnabrückista. Linda-Lotta Lehtoranta pussitti yhdeksän pistettä, otti kolme levypalloa ja tarjoili joukkuekavereilleen kolme koria. Koskimiehen ainoaksi tehomerkinnäksi jäi levypallo.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Anissa Poundsin Lions hävisi Marburgille vieraskentällä selvästi 58-83 (24-47).Poundsille kirjattiin kuusi pistettä, levypallo, neljä syöttöä ja riisto.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Ruotsin liigassa Lotta Vesiluoman Alvik pääsi juhlimaan kauden avausvoittoaan, kun IK EOS Lund kaatui 94-87 (45-37). Vesiluoma tehoili neljä pistettä, kaksi levypalloa, kolme syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins puolestaan taipui Södertäljen vieraana 74-90 (45-49). Pelander saalisti ottelussa 11 pistettä, neljä levypalloa, syötön ja torjunnan. Tappio oli Norrköpingille kauden ensimmäinen.
Ottelutilastot

Isabella Kaukopaasin Visby pelasi viikonloppuna kaksi ottelua, joista saldona oli voitto ja tappio. Perjantaina Visby joutui tunnustamaan Sjuhäradin paremmakseen 77-50 (40-18). Kaukopaasi heitti seitsemän pistettä, levypallon ja syötön.
Ottelutilastot

Sunnuntaina Visby sai voittotilinsä auki kaadettuaan Mark Basketin vieraskentällä 81-78 (32-34). Kaukopaasille merkittiin neljä pistettä, kolme levypalloa ja kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Tshekin liigassa Sara Rokkasen Kara Trutnov taipui Levhartice Chomutov vieraana 55-77 (29-33). Rokkanen oli joukkueensa toiseksi paras pistenainen seitsemällä pisteellä ja tilastot karttuivat myös neljällä levypallolla, syötöllä, kolmella riistolla ja torjunnalla.
Ottelutilastot

 
26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

Näytä lisää vastaavia