Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

26.2.2024 09:40 Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

Awak Kuierin Reyer Venezia on lähellä välieräpaikkaa EuroCupissa. (Kuva: FIBA Europe)

Awak Kuier jatkoi viikolla EuroCupin merkeissä, kun Reyer Venezia kohtasi puolivälierien avausosassa riikalaisen TTT:n. Venezia otti tiukan otteen välieräpaikasta hakemalla 83-70 (52-33)-voiton. Kuier tilastoi tasaisesti seitsemän pistettä, viisi levypalloa, neljä syöttöä, riiston ja kaksi torjuntaa.

Toinen osaottelu pelataan torstaina.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Venezia jatkoi vahvasti myös Italian liigassa kaatamalla Faenzan selvästi 91-78 (38-44). Kuier oli jälleen vahvana 16 pisteen, kahdeksan levypallon, neljän syötön ja peräti neljän torjunnan tilastorivillä. Venezia jatkaa sarjan kärjessä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa nähtiin suomalaispelaajien yhteenotto, kun Marianne Kalinin ja Anniina Äijäsen Ferrol emännöi Lotta-Maj Lahtisen Sedisiä. Ferrol otti pudotuspelihaaveidensa kannalta tärkeän 81-67 (48-43)-voiton. Äijänen heitti kaksi pistettä ja kantoi kortensa kekoon myös viidellä levypallolla, neljällä syötöllä, riistolla ja torjunnalla. Kalin heitti niin ikään kaksi pistettä ja nappasi myös yhden levypallon.

Ferrol jatkaa taistelua pudotuspelipaikasta ollen nyt kymmenentenä. Sedis on nyt 13.
Ottelutilastot

Sofia Pelander pääsi juhlimaan Ruotsin suomalaiskohtaamisen voittoa Norrköping Dolphinsin kaataessa Isabella Kaukopaasin Visbyn 74-60 (37-31). Pelander auttoi joukkuettaan seitsemän pisteen, kolmen levypallon, syötön ja torjunnan tilastoilla. Kaukopaasille puolestaan kertyi kuusi pistettä, kolme levypalloa, syöttö, riisto ja torjunta. Norröping on sarjassa kolmantena ja Visby 11.
Ottelutilastot

Saksassa suomalaispelaajat pääsivät nautiskelemaan voitoista. Keltern pitää paikkansa sarjakärjessä kaadettuaan kotonaan Veilchen BG 74:n 79-68 (39-37). Linda-Lotta Lehtoranta viimeisteli yhdeksän pistettä täyttäen tilastojaan myös kahdella levypallolla ja syötöllä. Elina Koskimiehen näppeihin tarttui viisi levypalloa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Roosa Lehtoranta jatkoi vahvoja esityksiään Angels Nördlingenin riveissä, kun hän heitti 10 pistettä joukkueen voittaessa Herner TC:n 75-71 (37-36). Lehtoranta saalisti myös yhden levypallon ja riiston. Angels on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Anissa Pounds pääsi juhlimaan Lions Hallen 80-71 (48-30)-voittoa Panthers Osnabrückista. Pounds kirjautti ottelussa neljä pistettä ja neljä levypalloa. Lions pitää sarjassa viidettä sijaa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Tshekin liigassa Sara Rokkasen Kara Trutnov koki kirvelevän 56-58 (25-37)-vierastappion Sokol Hradec Kralovelle. Trutnov lähti viimeiselle minuutilla yhdeksän pisteen tappioasemassa, mutta kiri Rokkasen viiden pisteen myötä aina kahden pisteen päähän, mutta aika loppui kesken. Yhteensä Rokkaselle kertyi ottelussa 10 pistettä, kuusi levypalloa ja syöttö. Trutnov on toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

 
11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

1.3.2024 10:13 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia EuroCupin välieriin

Awak Kuier oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin, kun latvialainen TTT kaatui selvästi. Sofia Pelander sai vahvan startin viikkoon Ruotsissa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

14.12.2023 16:50 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ammentanut oppia ammattilaiskentillä

Elina Aarnisalo pelaa ensimmäistä kauttaan ulkomailla, kun hän koripalloilee Kangoeroes Mechelenin riveissä ennen siirtymistään USA:n yliopistoon. Aarnisalo on saanut arvokasta oppia Euroopan huipulta.

9.12.2023 07:45 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen palasi loukkaantumisen jälkeen vahvempana takaisin

Lotta-Maj Lahtisen oli määrä tehdä debyyttinsä ammattilaiskentillä jo viime kaudella, mutta paha loukkaantuminen juuri kauden alkua siirsi suunnitelmia vuodella. Täksi kaudeksi Lahtinen palasi tositoimiin täydessä kunnossa ja teki sopimuksen espanjalaisen EuroCup-joukkue AE Sedis Basquetin kanssa.

1.12.2023 09:49 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupissa saatiin lohkovaihe päätökseen - kolme Susiladies-pelaajaa pudotuspeleihin

EuroCupin alkulohko saatiin päätökseen tällä viikolla. Pudotuspeleissä suomalaispelaajista nähdään Awak Kuier, Lotta-Maj Lahtinen sekä Elina Aarnisalo.

24.11.2023 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin ja Lahtisen joukkueet varmistivat jatkopaikan EuroCupissa

Awak Kuierin Reyer Venezia ja Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet varmistivat paikkansa EuroCupin pudotuspeleissä nappaamalla voitot. Elina Koskimies ja Linda-Lotta Lehtoranta juhlivat myös voittoa.

Näytä lisää vastaavia