BasketVoice-manageripeli rantautui Suomeen ja Korisliigaan

24.11.2009 Suomen Koripalloliitto on julkaissut kansainvälisen BasketVoice-manageripelin Suomessa. BasketVoice-pelissä fanit pääsevät manageroimaan omia, Korisliigan pelaajista koottavia virtuaalijoukkueitaan. Internetissä toimivassa, suomenkielisellä käyttöliittymällä varustetussa ja käyttäjille ilmaisessa pelissä pyritään kasvattamaan oman joukkueen arvoa sekä kisaillaan tehokkaimman joukkueen tittelistä.

BasketVoice-manageripeli tarjoaa Korisliiga-faneille uudenlaisen haasteen sekä lisäjännitystä liigapeleihin - ilmaiseksi!

BasketVoice-pelissä kukin manageri saa käyttöönsä 500 rahayksikköä Korisliiga-pelaajista koottavaa joukkuettaan varten. Joukkueen perustamisen jälkeen manageri voi ryhtyä ostamaan sekä myymään pelaajia sekä valita kullekin pelipäivälle pelaavan viisikkonsa.

Pelissä on kaksi managerien paremmuutta mittaavaa kategoriaa. Tehokkuus-listaukseen kootaan managerien keräämät tehopisteet ja arvo-listauksessa menestyy puolestaan kasvattamalla joukkueen arvoa mahdollisimman paljon alkuperäisestä 500 rahayksiköstä.

Liigapelaajien tehokkuus ja arvo perustuvat heidän esityksiinsä Korisliigan otteluissa. BasketVoice-pelissä managereiden tuleekin pyrkiä ennakoimaan Korisliiga-pelaajien otteet aidoissa liigaotteluissa. Hyvin pelanneen liigapelaajan arvo kasvaa ja heikosti pelanneen vastaavasti laskee.

Pelaajahinnan määrittelevä laskentakaava on salainen ja ainoastaan pelin tekijöiden tiedossa. Pelaajan hinnan määritys perustuu kuitenkin hänen tehokkuuteensa ottelussa sekä hänen suosioonsa manageripelin pelaajien keskuudessa.

Korisliiga-pelaajien tehot ja arvot päivittyvät BasketVoice-peliin heti liigaotteluiden jälkeen.

- BasketVoice täydentää hyvin palveluvalikoimaamme, joka meillä on tarjolla Korisliiga-faneille. Live-tilastot ja kattava tilastopalvelu ovat antaneet hyvän pohjan. Julkaistu BasketVoice-peli tuo liigan seuraamiseen ylimääräisen jännityselementin, kertoo Mika Mäkelä Koripalloliitosta.

BasketVoice-pelin parhaimmat managerit palkitaan myöhemmin julkaistavin palkinnoin.

Korisliiga on tuorein lisä BasketVoice-peliin, joka on ensimmäinen manageripeli, jossa pelattavissa on useampi eurooppalainen koripalloliiga. BasketVoice-peliä voi Korisliigan lisäksi pelata Euroliigan, Baltian liigan, Liettuan liigan sekä Slovenian liigan pelaajilla.

BasketVoice-pelin on toteuttanut liettualaisyritys Media Benz, joka on toiminut Suomen Koripalloliiton tilastosovellus-partnerina pelikaudesta 2006-07.

Henkilöt

 

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä perjantaina 2.10.

Perjantaina 2.9. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan viikonloppuna käynnistyvään Korisliiga-kauteen, jonka kunniaksi lehdessä on kymmenen pelaajan haastattelukokonaisuus.

9.10.2009 11:55 Liittoa koskeva tiedote

Korisliiga ja miesten maajoukkue viiden vuoden sopimuksella URHOtv:lle

Kotimaisen joukkueurheilun TV-markkinoille voimakkaasti panostava URHOtv ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet viiden vuoden mittaisen mediaoikeussopimuksen. Jääkiekon SM-liigan ja jalkapallon Veikkausliigan oikeudet jo aiemmin hankkineelle URHOtv:lle siirtyy tuoreen sopimuksen myötä niin Korisliigan kuin miesten koripallomaajoukkueenkin mediaoikeudet.

30.9.2006 Pohjoinen alue

Koripalloliiton uusi tilastopalvelu julkaistu

Suomen Koripalloliitto on avannut uuden tilastopalvelunsa. Pelikaudella 2006-07 tilastopalvelu kattaa miesten ja naisten kaksi ylimmäistä sarjatasoa eli mestaruussarjat ja I divisioonat. Laajan tilastovalikoiman lisäksi palvelu tarjoaa live-seurannan Korisliigan ja naisten SM-sarjan otteluista.

30.7.2015 07:39 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä torstaina 30.7.

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

17.4.2015 Pohjoinen alue

Huhtikuun KORI-lehti luettavissa netissä

Torstaina 16.4. Ilta-Sanomien välissä ilmestynyt KORI-lehti on luettavissa ja ladattavissa PDF-tiedostona Basket.fi-palvelussa, tämän artikkelin lopussa olevan linkin välityksellä. Lehden teemana on lauantaina 18.4. käynnistyvät Korisliigan pudotuspelit ja katsaukset Pantteri-jahtiin osallistuviin joukkueisiin.

3.3.2015 Pohjoinen alue

Kausi 2014-15 päätetään korisperheen risteilyllä 27.5.

Loistava koripallokausi viimeistellään palkintogaalassa MS Baltic Queenillä 27.5. Koripalloperhe kokoontuu risteilylle palkitsemaan kauden parhaita ja juhlimaan yhdessä. Risteilyn järjestää Suomen Koripalloliitto yhteistyökumppaninsa Elämysmatkojen kanssa.

15.10.2014 Korilehti

Lokakuun KORI-lehti luettavissa netissä

Tiistaina (14.10.) Ilta-Sanomien välissä ilmestynyt KORI-lehti on luettavissa ja ladattavissa PDF-tiedostona Basket.fi-palvelussa, tämän artikkelin lopussa olevan linkin välityksellä. Tuore numero sisältää Korisliiga-joukkueiden esittelyt sekä jutut liigaseurojen sosiaalisen median käytöstä ja 24.10. toimintansa käynnistävästä KorisliigaTV:stä.

27.9.2012 Pohjoinen alue

Koripalloliitto panostaa reiluun peliin alkavalla kaudella

NBA:sta ja Euroliigasta liikkeelle lähteneet reilun pelin säännöt rantautuvat kauden 2012/13 aikana myös suomalaiseen koripalloon kansainvälisen koripalloliiton FIBA:n linjausten mukaisesti. Uusilla sääntötarkennuksilla halutaan rohkaista pelaajia, valmentajia sekä erotuomareita kitkemään peliin kuulumatonta huonoa käytöstä ottelutapahtumista.

13.4.2012 15:17 Liittoa koskeva tiedote

Korisliiga-historian kaikki pelikaudet tietoineen, pelaajien uratilastot julkaistu

Basket.fi-nettipalvelu jatkaa historian kirjoittamista – kirjaimellisesti. Korisliiga-kauden huipentuessa Suomen Koripalloliitto on julkaissut miesten pääsarjahistorian kaikkien pelikausien tiedot tuloksineen ja tilastoineen. Samalla on julkaistu pääsarjassa kautta aikain esiintyneiden pelaajien uratilastot.

3.2.2011 21:34 Pohjoinen alue

Basket.fi-otsikot upotettavissa widgetillä, seurattavissa RSS-syötteillä

Suomen Koripalloliitto on julkaissut nettipalvelussaan uutiswidgetin, jonka avulla Basket.fi-otsikot voi upottaa helposti omille nettisivuille. Otsikoiden seuraamista helpottamaan Basket.fi on avannut myös RSS-syötteiden tilaussivun, jolta voi tilata uutisia aihealueittain.

Näytä lisää vastaavia