Curt Lindbom jatkaa Koripalloliiton puheenjohtajana

24.10.2009 Suomen Koripalloliiton liittokokous valitsi lauantaina Helsingissä liiton istuvan puheenjohtajan Curt Lindbomin, 66, jatkokaudelle. Valinta oli yksimielinen.

Vankan yritysjohtamisen taustan omaava Curt Lindbom jatkaa Suomen Koripalloliiton puheenjohtajana.

Timo Elo puolestaan valittiin jatkokaudelle liittovaltuuston puheenjohtajaksi. Kuvat: Matti Koskinen.

Espoolaisyrittäjä Curt Lindbom on toiminut Koripalloliiton hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2008.

Lindbomilla on vankka tausta yritysjohtamisesta. Hän on toiminut työurallaan mm. Hackmanin konsernijohtajana. Lukuisien luottamustoimien joukkoon mahtuu mm. keskuskauppakamarin puheenjohtajuus. Nykyisin Curt Lindbom on partneri suomalaisessa rahoitusyrityksessä.

Kokouksessa valittiin myös liittovaltuustolle puheenjohtaja sekä liittovaltuuston lisäjäsenet. Valtuuston puheenjohtajana jatkaa joensuulainen Timo Elo. Liittovaltuuston lisäjäseniksi tulivat valituiksi Markku Aaltovirta, Matti Kulla, Kari Saarinen, Alarik Vihersola ja Antti Zitting.

Alla listaus koko liittovaltuustosta, joka kokoontuu ensimmäisen kerran marraskuun lopussa.

Koripalloliiton liittovaltuusto

  • Eteläisen alueen edustajat: Jouni Grönroos, Pekka Hartikainen, Pekka Höök, Kimmo Järvikangas, Matias Lehtinen, Eero Neva, Eero Nikkarinen, Harri Ruoslahti, Olavi Salminen, Jarmo Tukiainen, Tenho Ulmanen, Vesa Walldén
  • Itäisen alueen edustajat: Kari Viljakainen, Timo Elo
  • Kaakkoisen alueen edustajat: Arto Sahamies, Petri Selkee, Matti Koskinen, Kari Streng
  • Keskisen alueen edustajat: Ensio Helimäki, Timo Virolainen, Jorma Lahtinen, Outi Keski-Saari
  • Läntisen alueen edustajat: Piia Hirkman, Pekka Kalliokoski, Markku Molenius, Ari Mäenpää, Sakari Summanen, Kalevi Tuominen, Matti Vainio
  • Pohjoisen alueen edustajat: Markku Annanolli, Arvo H. Forsman, Martti Nieminen
  • Lisäjäsenet: Markku Aaltovirta, Matti Kulla, Kari Saarinen, Alarik Vihersola, Antti Zitting
 
3.6.2019 13:15 Koripalloliitto tiedottaa

Tunnetut urheilijat antoivat kasvonsa Et ole yksin -kampanjalle

Tunnetut urheilijat seitsemästä lajista ovat mukana epäasiallisen käytöksen ja häirinnän vastaisessa kampanjassa. Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishankkeessa tarjotaan jatkossa urheiluseuroille konkreettisia työkaluja epäasiallisen käytöksen vähentämiseksi.

5.9.2018 11:50 Valmentajat

Minivalmennusseminaari Kisakalliossa 21. - 22.9.2018

Koripalloliitto järjestää 21. - 22.9. ensimmäisen Minivalmennusseminaarin Kisakalliossa, Susi Training Centerissä. Seminaarin ensimmäisiksi esiintyjiksi ovat jo aiemmin lupautuneet Maikku Miettinen, Juha Oikarinen, Petri Selkee, Petka Lehtinen ja Tristan Fay. Nyt esiintyjäkaarti on valmistunut, kun sitä täydentävät Martti Iivonen ja Ville Neva.

8.8.2018 12:32 Liittoa koskeva tiedote

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Kotkassa

Koripalloliitto järjestää yhteistyössä KTP:n kanssa I-tason koulutuskokonaisuuden Kotkassa. Koulutus on Koripalloliiton valmennuskoulutusjärjestelmän ensimmäinen vaihe, joka antaa valmiuksia toimia apuvalmentajan tehtävissä. Kokonaisuus pitää sisällään kolme viikonlopun mittaista lähijaksoa ja etätehtäviä.

30.4.2018 09:00 Susijengi

Susijengi ja Islanti iskevät yhteen Hartwall Arenalla – lipunmyynti käynnissä

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7. Islanti-ottelun lipunmyynti on käynnissä.

19.4.2018 12:00 Liittoa koskeva tiedote

Ari Tammivaara Koripalloliiton toimitusjohtajaksi

Suomen Koripalloliiton hallitus on valinnut liiton uudeksi toimitusjohtajaksi Ari Tammivaaran (LitM). Menestyksekkäiden EM-kotikisojen pääsihteeri Tammivaara palaa Koripalloliittoon Olympiakomitean joukkuepelien vastuuvalmentajan paikalta ja aloittaa uudessa työssään 2.5.2018.

Et ole yksin -palvelu vähentämään ja ehkäisemään epäasiallista käytöstä ja häirintää

Koripalloliitto on mukana Et ole yksin -palvelussa, joka tarjoaa puhelimessa ja chatissa tukea, apua ja neuvontaa urheilua harrastaville nuorille, aikuisille, vanhemmille ja huoltajille. Väestöliiton ja urheilujärjestöjen yhteishankkeella pyritään takaamaan, että jokainen voi harrastaa urheilua turvassa.

14.4.2018 09:00 Liittoa koskeva tiedote

EM-kotikisat oli vuoden 2017 paras kuluttajatapahtuma

Elämys Group vastaanotti parhaan kuluttajatapahtuman palkinnon Evento Awards -gaalassa.

Koripalloliiton ja K-ryhmän yhteistyö jatkuu vahvana – liikunnan riemua tarjottu jo yli 42 000 lapselle

Suomen Koripalloliitto ja K-ryhmän päivittäistavaratoimiala ovat solmineet monivuotisen jatkon yhteistyölleen. Lasten liikuttamiseen keskittyneen yhteistyön helmiä ovat olleet Pikkusudet -tapahtumat sekä Pirkka Street Basket -kiertue, joiden avulla on tarjottu liikunnan riemua jo yli 42 000 lapselle.

5.3.2018 EM-karsinnat

Viking Line jatkaa Susiladiesin pääyhteistyökumppanina

Susiladiesin lisäksi Viking Line näkyy seuraavien vuosien aikana muun muassa Susijengin ottelutapahtumissa, Korisliigaparketeilla sekä Koripalloliiton jäsenseurojen matkakumppanina.

Seurauutisia #3: Jaa parhaat korishetket ja yhdessä saavutetut onnistumiset

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

Näytä lisää vastaavia