Darrell Waters maaliskuun pelaaja

2.4.2001 Suomen Koripalloliitto on valinnut Pyrbasketin Darrell Watersin SM-Koriksen maalikuun pelaajaksi. Waters johdatti tamperelaisjoukkueen maaliskuun aikana kuuteen peräkkäiseen voittoon ja SM-runkosarjan ykköstilalle.

27-vuotias Waters pelasi maaliskuussa kuin riivattu. Hän tehtaili keskimäärin 26,5 pistettä ja kirjautti 3,5 riistoa ottelua kohden. Watersin taistelutahtoa kuvaa kuitenkin parhaimmin hänen 10,6 levypallon keskiarvo runkosarjan otteluissa. Lukema on huima, kun ottaa huomioon Watersin "pienikokoisuuden" (191 cm).

Todellisena työjuhtana tunnettu Darrell Waters sijoittui joukkuepelaajan maineestaan huolimatta SM-runkosarjan henkilökohtaisissa paremmuustilastoissa korkealla; pistetilastossa neloseksi (22,9), riistotilastossa kuutoseksi (2,19) ja levyritilastossa seitsemänneksi (10,6).

Kuluvalla kaudella SM-Koriksen kuukauden pelaajiksi on ennen Watersia valittu Korihaiden Dondrell Whitmore (helmikuu), Lappeenrannan NMKY:n Mark Neal (tammikuu), Namika Lahden Charles Edmonson (joulukuu), Korihaiden Pasi Kauha (marraskuu) ja Pussihukkien Kimi Klingberg (lokakuu).

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia