EBT vanhemmat juniorit ja miehet valmiina kauteen 2021-2022

18.5.2021 16:14 EBT on valmiina viemään poikapuoltaan eteenpäin hankalien koronakausien jälkeen. Aika on ollut kaikille haastava, joten on syytä palauttaa mieleen, mikä tekee koripallosta parhaan harrastuksen - tiiviissä yhteisessä joukkueessa toimiminen, pelaaminen, haasteiden kohtaaminen ja onnistuminen yhdessä, sekä henkilökohtainen kehittyminen taito- ja fysiikkapuolella.

Muutos ja haasteet pakottavat toimijoita katsomaan asioita uudelta kantilta. On syytä käydä läpi, miksi harrastaa koripalloa, mitä siihen tarvitaan, mitä tavoitteellinen kilpailu ja juniorikehittäminen vaatii. Mistä on hyvät koripallojoukkueet tehty - Toimintaa ja suuria tunteita – kovaa vääntöä, hikeä, kyyneleitä ja hauskuutta. Halusit sitten vetää tavoitteellista kilpakorista tai harrastaa hyvän mielen takia.

EBT tarjoaa hyvän alustan koripallon harrastamiseen vanhempana junioripelaajana ja mieskoripalloilijana. Kilpailullisesti poikien vanhemmassa päässä ja miesten toiminnassa EBT tulee kaudella 2021–22 osallistumaan miesten 1B divisioonaan ja tavoittelee SM sarjapaikkaa U19, U17 ja U16 junioreissa. Toimintaperiaatteisiin kuuluu junioreiden tavoitteellinen kehittäminen ja myös huippukoripalloilija uran mahdollistaminen ja tukeminen. Olosuhteet paranevat myös merkittävästi tulevalle kaudelle, kun seura pääsee takaisin kotiluolaansa, remontoituun Espoonlahden palloiluhalliin.

Kaudelle 2021-2022 EBT:n miehet lähtevät kokeneen päävalmentajan Tomi Mobergin johdolla. Jatkuvuutta miesten ja poikien valmennukseen tuo pitkän linjan EBT:läinen Matti Komi, joka toimii miesten apuvalmentajana sekä U19 poikien valmentajana. Nuoremmissa junnuissa eli U17/U16 ikäisissä päävalmentajan tehtävän ottaa vastaan mittavan pelaajauran omaava Sami Marouf, jonka apuna toimii Antti Laukkanen. Ryhmien fysiikkavalmennuksesta vastaa alan huippuammattilainen Mikko Puhakka. Valmennusta tullaan täydentämään tarpeen mukaan. Lisäksi joukkueille varmistetaan riittävät taustavoimat ja huolto kesän aikana.

Mikäli toiminta vaikuttaa kiinnostavalta ja haluat mukaan kehittämään itseäsi, ole yhteyksissä miesten päävalmentajaan Tomi Mobergiin (mail: tomi.moberg@outlook.com puh: 045 276 7660, kuva alla) tai joukkueenjohtajaan Jukka Mäkiseen (mail: jukka.makinen@ebt.fi puh: 0407019847). Seura tulee järjestämään kiinnostuneille kesäkuun alussa avoimet harjoitukset koronarajoitusten sallimissa puitteissa.

EBT:n miesten päävalmentaja Tomi Moberg

 
22.4.2021 09:25 Seura tiedottaa

Westside-seurayhteistyö tuotti tulosta - EBT ja LePy omilla joukkueilla syksyn sarjoihin

EBT:n ja LePyn kolme menestyksekästä pelikautta kestänyt määräaikainen Westside-yhteistyö päättyy. Seurayhteistyön keskiössä ovat olleet vanhemmat junioripelaajat, joille on onnistuttu tarjoamaan tavoitteelliseen kilpakoripalloon toimintaympäristö. Westside-toiminnassa on ollut mukana yli 60 junioria. Jatkossa molemmat seurat järjestävät vastaavaa toimintaa junioreille omissa seuroissaan.

28.4.2021 12:19 Koripalloliitto tiedottaa

Nuorten sarjatoiminta päätetään valtakunnan sarjoissa sekä läntisellä ja eteläisellä alueella

Koripalloliiton liittohallitus on vallitsevasta Suomen koronavirusepidemiasta ja sen aiheuttamista rajoituksista johtuen tehnyt päätöksen päättää pelikaudet Koripalloliiton nuorten valtakunnallisissa sarjoissa sekä eteläisen ja läntisen alueen nuorten sarjoissa.

26.3.2021 14:54 Koripalloliitto tiedottaa

Nuorten sarjatoiminnan jatkaminen kevätkaudella

Suomen Koripalloliitto tavoittelee kilpailemisen jatkamista nuorten alueellisten sarjojen ja valtakunnallisten 16-19-vuotiaiden sarjojen osalta kevään aikana, mikäli yleinen tilanne sen mahdollistaa ja haluaa samalla myös kiittää seuroja turvallisen harjoitteluympäristön mahdollistamisesta. Suomen Koripalloliiton liittohallitus on kuitenkin päättänyt, ettei 15-vuotiaiden SM-sarjana toimivaa Robert Petersen Cupia pelata keväällä, koska suurimmassa osassa Suomea ei päästäisi pelaamaan runkosarjaa vielä huhtikuussakaan. Muut nuorten valtakunnalliset sarjat pyritään vielä pelaamaan loppuun.

12.3.2021 13:21 Pääjuttu

Nuorten valtakunnalliset sarjat ja läntisen alueen nuorten sarjat - kevään tilanne

Koripalloliiton liittohallitus on päättänyt Nuorten pääsarjaryhmän esityksestä, että 14-vuotiaiden SM-sarjaa ja sen otteluita ei enää tänä keväänä pelata. Lisäksi liittohallitus päätti, että 15-vuotiaiden Robert Petersen Cupissa ei pelata lopputurnauksia vaan pyritään pelaamaan kevään sarjan ottelut (Luokitteluvaihe II) sekä Final Four -turnaus. Koripalloliiton kilpailujaos on päättänyt, että Läntisen alueen nuorten aluefinaaleja ei pelata.

15.1.2021 13:46 Koronavirus

Nuorten valtakunnallisten ja alueellisten sarjojen ottelut eteläisellä alueella tauolla tammikuun loppuun asti

Kilpailujaos on tehnyt 15.1.2021 päätöksen, jonka mukaan niiden sairaanhoitopiirien alueilla, joilla harjoittelun ja pelaamisen estävät rajoitukset ovat voimassa, nuorten valtakunnallisten sarjojen joukkueet eivät pelaa koti- tai vierasotteluita 31.1.2021 asti.

7.1.2021 11:55 Koripalloliitto tiedottaa

Kevään sarjatoiminta jatkuu toukokuulle

Useat sairaanhoitopiirit ovat suositelleet sisäliikuntatilojen sulkemisen jatkamista tammikuun loppupuolelle asti. Rajoitukset ja suositukset aiheuttavat jälleen joitain muutoksia kevään sarjaohjelmiin nuorten valtakunnallisten sarjojen sekä kaikkien alueiden sarjojen osalta. Otteluita tammikuulta siirretään pidemmälle kevääseen, jolloin otteluita voidaan pelata toukokuun loppuun asti kaikissa sarjoissa.

17.12.2020 13:17 Pääjuttu

Kohti koriskevättä 2021

Useat sairaanhoitopiirit ovat suositelleet sisäliikuntatilojen sulkemisen jatkamista 10.1.2021 asti. Rajoitukset ja suositukset aiheuttavat joitain muutoksia kevään sarjaohjelmiin nuorten valtakunnallisten sarjojen sekä kaikkien alueiden sarjojen osalta.

1.12.2020 11:12 Koripalloliitto tiedottaa

Nuorten ja aikuisten harrastesarjat keskeytyvät tiistaina 1.12.2020

Koripalloliiton kilpailujaos on päättänyt vallitsevasta Suomen koronavirusepidemiasta johtuen keskeyttää Koripalloliiton sarjatoiminnan koko Suomessa loppuvuodeksi nuorten ja aikuisten harrastetoiminnan osalta. Myös kaikkien nuorten valtakunnallisten sarjojen pelaaminen keskeytetään tiistaina 1.12.2020. Aikuisten huippu- ja kilpasarjat jatkuvat viranomaismääräysten mukaan eli tyhjille katsomoille niillä alueilla, joilla ei saa yleisöä ottaa ja rajoitusten mukaisesti jos viranomaiset sen sallivat.

27.11.2020 14:57 Koripalloliitto tiedottaa

Koronavirusepidemia keskeyttää sarjatoiminnan koronan leviämisalueilla

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä tiedotti 27.11.2020, että pääkaupunkiseudun nuorten harrastetoiminta keskeytetään. Olympiakomitea ja lajiliitot ovat sopineet yhdessä, että koronaviruksen leviämisalueilla kaikki sarja- ja harjoittelutoiminta aikuisten harrastetoiminnassa keskeytetään. Lasten ja nuorten harjoittelu sisätiloissa keskeytetään Uudellamaalla sekä jatkossa muiden leviämisvaiheen alueiden kaupunkien mahdollisesti tekemien linjausten mukaisesti.

26.5.2020 12:42 Seura tiedottaa

Westside aloittaa kauden avoimilla harjoituksilla 3.6. – tervetuloa mukaan!

Espoon kaksi koripallon suurseuraa LePy ja EBT jatkavat yhteistyötään vanhimmissa poikaikäluokissa sekä miesten 1B-divisioonajoukkueessa. Kaudelle 2020-2021 toiminta laajenee koskemaan myös 16-vuotiaiden poikien ikäluokkaa. Yhteistyöjoukkueen nimi on Westside.

Näytä lisää vastaavia