Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

11.3.2024 07:44 Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

Elias Valtonen on aloittanut vahvasti Granadassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Elias Valtonen jatkoi takuuvarmoja otteitaan, kun hän auttoi Granadan tärkeään 87-79 (44-33)-voittoon Bilbaosta. Valtonen tilastoi tehokkaasti 13 pistettä ja viisi levypalloa. Voitolla Granada tukevoitti asemiaan taistelussa sarjapaikasta.
Ottelutilastot

Sasu Salinin Teneriffa kävi kovaa taistoa pisteistä Real Madridin vieraana, mutta joutui taipumaan 78-80 (41-38). Salin jäi ottelussa ilman tehomerkintöjä. Teneriffa on seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Andorran toisen puoliajan kiri jäi vajaaksi Palencian vieraana, kun Andorra taipui 70-77 (28-40). Alexander Madsenin näppeihin jäi neljä levypalloa. Andorra on Granadan yläpuolella 14.
Ottelutilastot

LEB Orossa Remu Raitasen Caceresin asema häntäpäässä tukaloitui niukalla 71-73 (32-31)-tappiolla Cantabriaa vastaan. Raitanen nakutti viisi pistettä ja kaksi levypalloa. Caceres on toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Alex Murphyn Estudiantes koki jo kolmannen peräkkäisen tappionsa hävitessään kärkiottelussa Leyma Corunalle 88-114 (52-59). Murphy auttoi omiaan yhdeksällä pisteellä, syötöllä ja torjunnalla. Tappioiden myötä Estudiantes on pudonnut kolmanneksi.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Paris Basketballin kurssi on päinvastainen, kun se otti kymmenennen peräkkäisen voittonsa Dijonin kaatuessa vieraskentällä 80-72 (43-38). Kymmenen peräkkäistä voittoa on samalla uusi seuraennätys. Mikael Jantunen oli sivussa joukkueen kokoonpanosta. Tuomas Iisalon luotsaama joukkue on neljäntenä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Mikko Larkaksen apuvalmentama Strasbourg kävi kovan kamppailun pisteistä, mutta taipui lopulta Nancylle 75-79 (36-47). Strasbourg on yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälän Saint-Chamond pääsi voiton makuun kaataessaan Rouenin 93-79 (45-38). Seppälä oli hyvässä iskussa 13 pisteellä, levypallolla ja neljällä syötöllä. Saint-Chamond pitää kymmenettä sijaa hallussaan.
Ottelutilastot

Saksassa Daniel Janssonin valmentama Tigers Tübingen otti ison voiton kaataessaan Mitteldeutscherin 88-78 (46-44). Aatu Kivimäki heilutti sukkaa kahdeksan pisteen edestä ja tilastot täyttyivät myös neljästä levypallosta, kahdeksasta syötöstä ja kahdesta riistosta. Voitolla Tigers repäisi kahden voiton raon putoamistaisteluun.
Ottelutilastot

Aatu Kivimäki pääsi juhlimaan tärkeää voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Jussi Laakson ja Daniel Herbertin valmentama Merlins Crailsheim sen sijaan taipui Niners Chemnitzille kotonaan 82-97 (39-42). Merlins jatkaa jaetulla jumbosijalla.
Ottelutilastot

Pari sarjaporrasta alempana ProB:ssä Ehingen Urspring otti Valtteri Mervolan johdolla tärkeän 94-80 (47-38)-voiton sarjakakkosesta OrangeAcademy Ulmista. Mervola kasasi 11 pisteen, neljän levypallon ja kolmen syötön tilastot ennen virhetilinsä täyttymistä. Ehingen jatkaa putoamisrajan yläpuolella.
Ottelutilastot

Pohjoislohkossa Miikka Sopasen käskyttämä Herford hävisi RhinStars Kölnin vieraana 67-75 (30-48). Tappion myötä Herford valahti putoajan paikalle.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa Kalev/Cramon voittotaival jatkui sen kaadettua Liepajan selvästi 92-69 (43-35). Severi Kaukiainen oli tarkalla heittopäällä tilastoiden 10 pistettä, kaksi levypalloa, neljä syöttöä ja riiston. Kalev/Cramo johtaa sarjaa.
Ottelutilastot

Mikael Laihosen Radom jatkaa taistelua pudotuspelipaikasta Puolan kakkosliigassa voitettuaan Deckan 89-75 (47-40). Laihonen avusti joukkuettaan kolmella pisteellä, kuudella levypallolla ja riistolla. Radom on yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Qatarissa starttasi paikallinen cup-turnaus ja Mubashar Alin Al Khor koki tappion Al Gharafalle 55-76 (35-47). Ali dominoi jälleen korin alla 12 levypallolla ja rivit täyttyivät myös neljästä pisteestä, kahdesta syötöstä ja kahdesta riistosta.
Ottelutilastot

Italian liigassa Lassi Tuovi pääsi juhlimaan kovaa voittoa, kun Bologna kaatoi kärkipään ottelussa Milanon 84-75 (47-37). Voitolla Bologna ponnahti toiseksi.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Samuli Niemisen valmentama Swans Gmunden taipui kotonaan Flyers Welsille 73-81 (35-38). Tappio oli Swansille kolmas peräkkäinen.
Ottelutilastot

 
18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

Näytä lisää vastaavia