Elias Valtosen Manresa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

11.11.2021 10:18 Elias Valtosen edustama Manresa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Eurokentillä tärkeitä voittoja pääsivät tuulettamaan myös Sasu Salin, Mikael Jantunen sekä Carl Lindbom.

Elias Valtosen Manresa on aloittanut Mestarien liigan puhtaalla pelillä. (Kuva: FIBA)

Manresa voitti turkkilaisen Karsiyakan selvästi 88-69 (42-35) jatkaen näin puhtaalla pelillä. Valtoselle kirjattiin kaksi pistettä, levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa.

Mestarien liigassa lohkovoittajat jatkavat suoraan 16 parhaan joukkoon ja kaksi seuraavaa play-in -vaiheeseen. Voitollaan Manresa varmisti paikkansa vähintään lohkokolmosena ja sitä myöten play-in -paikan.
Ottelutilastot

Sasu Salinin Teneriffa otti tärkeän ja niukan 80-78 (44-37)-voiton Prometeistä. Votiolla Teneriffa on tasaisessa lohkossa jaetulla kärkipaikalla. Salin sai viisi merkintää sekä piste- että levypallosarakkeisiin ja antoi yhden syötön. Emir Sulejmanovic heitti yhdeksän pistettä, otti kolme levypalloa ja lisäksi syötti ja riisti kertaalleen.
Ottelutilastot

Suomalaisittain mielenkiintoisessa F-lohkossa Mikael Jantusen Oostende otti tärkeän voiton kaataessaan Kalev/Cramon 99-66 (49-36). Jantunen tilastoi monipuolisesti neljä pistettä, kuusi levypalloa, neljä syöttöä, kaksi riistoa sekä kaksi torjuntaa. Oostendella on nyt kaksi voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Samassa lohkossa pelaava Strasbourg joutui taipumaan turkkilaiselle Tofasille 75-85 (35-46). Lassi Tuovin luotsaama joukkue on Oostenden kanssa tasapisteissä, kun Tofas siirtyi lohkon kärkeen.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

FIBA Europe Cupissa Carl Lindbom sai hyvän synttärilahjan, kun Sopot voitti bulgarialaisen Rilski Sportistin selvästi 84-64 (47-25). Keskiviikkona 30 vuotta täyttänyt Lindbom tilastoi seitsemän pistettä ja kolme levypalloa. Voitolla Sopot piti jatkohaaveensa elossa ja sen jatkopaikka ratkeaa viimeisessä ottelussa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Edon Maxhunin Heroes Den Boschilla oli mahdollisuus varmistaa jatkopaikka, mutta hävisi Opavan vieraana 72-88 (44-48). Maxhuni johti Heroesin peliä 10 pisteen, kahden levypallon, viiden syötön ja riiston saldoilla. Heroesin jatkopaikka ratkeaa niin ikään viimeisessä pelissä.
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Erik ja Alex Murphyn Fukushima Firebonds haki 89-78 (55-31)-voiton Fighting Eagles Nagoyan vieraana. Erik flirttaili tupla-tuplan kanssa yhdeksän pisteen ja yhdeksän levypallon tilastoilla ja lisäksi mukaan mahtui kaksi syöttöä. Alex kasasi neljä pistettä, seitsemän levypalloa ja kaksi syöttöä. Firebonds on kärkikahinoissa seitsemällä voitolla ja neljällä tappiolla.
Ottelutilastot

Ranskan NM1:ssä Daniel Dolencin Les Sables otti kolmannen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Stade Rochelaisin 81-60. Dolenc oli joukkueen ykkösnimi sekä pisteissä (16) että levypalloissa (6). Les Sablesilla on nyt viisi voittoa ja kuusi tappiota.
Ottelutilastot

Metro Areena täyttyy jälleen ulvovista susifaneista, kun Susijengi aloittaa MM-karsinnat marraskuussa. Torstaina 25.11. joukkue lähtee ryöstöretkelle länsinaapuri Ruotsiin, mutta palaa kotikentälle sunnuntaina 28.11., kun se isännöi kivikovaa Kroatiaa. Parhaat paikat kotiotteluun myydään nyt! Liput >>

 
9.2.2023 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa ja Bonn kiinni jatkopaikassa Mestarien liigassa – Maxhuni ja Palmi tulikuumina

Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tukevat otteet jatkopaikoista. Edon Maxhunin 28 pisteen iltapuhde ja Topias Palmin 22 pistettä eivät sen sijaan riittäneet voittoihin FIBA Europe Cupissa.

2.2.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajille kovia pisteitä, hienoja voittoja ja kirveleviä tappiota eurokentillä

Susijengin pelaajat olivat vahvassa iskussa viikon peleissä Mestarien liigassa, FIBA Europe Cupissa ja kansallisissa sarjoissa. Topias Palmi ja Remu Raitanen rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja muutkin tositoimissa olleet pääsivät kymmenen paremmalle puolelle.

26.1.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkoi jatkolohkovaihe – Maxhuni ja Palmi tehokkaina FIBA Europe Cupissa

Mestarien liigassa saatiin 16 parhaan joukkueen kesken pelattava jatkolohkovaihe käyntiin ja FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni piti Merlins Crailsheimin kiinni jatkopaikassa, kun taas Craiovan jatkohaaveet menivät Topias Palmin vahvasta pelistä huolimatta.

12.1.2023 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK raivasi tiensä jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK selvitti tiensä Mestarien liigan 16 parhaan jatkolohkovaiheeseen peitottuaan turkkilaisen Bursan toistamiseen. Ilon aiheisiin kuului myös Ilari Seppälän paluu pelikentille.

22.12.2022 08:25 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK hurjan nousun jälkeen jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK Ateena nousi jatkoon Mestarien liigan lohkovaiheesta. Sasu Salinin Teneriffa sen sijaan varmisti lohkovoiton.

15.12.2022 07:21 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni näpäytti entistä seuraansa – taikoi Merlinsille voiton loppuminuuteilla

Edon Maxhuni otti Merlins Crailsheimin reppuselkäänsä ja kantoi joukkueen voittoon entistä seuraansa Heroes Den Boschia vastaan FIBA Europe Cupin jatkolohkovaiheen avausottelussa. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti lohkovoiton.

1.12.2022 09:09 Suomalaiset ulkomailla

FIBA Europe Cupissa alkulohkovaihe päätökseen – Maxhunin, Palmin ja Hopkinsin joukkueet jatkoon

FIBA Europe Cupissa saatiin alkulohkovaiheet päätökseen ja suomalaispelaajista Shawn Hopkinsin, Topias Palmin ja Edon Maxhunin kamppailut jatkuvat jatkopeleissä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa on lähellä lohkovoittoa.

24.11.2022 07:37 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni juhli FIBA Europe Cupin suomalaiskohtaamisessa – ”Iso voitto meille”

Edon Maxhuni pääsi makselemaan Topias Palmille ja Shawn Hopkinsille kalavelkoja, kun Merlins Crailsheim haki tärkeän voiton Craiovasta FIBA Europe Cupissa. Myös Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen.

3.11.2022 09:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin loisti taas Mestarien liigassa - Hopkinsin ja Palmin Craiova varmisti jatkopaikan

Suomalaispelaajat ja valmentajat pääsivät juhlimaan voittoja eurokentillä. Susijengin tuore kapteeni Sasu Salin jatkoi kuumaa virettään Mestarien liigassa, Shawn Hopkinsin sekä Topias Palmin Craiova jatkaa puhtaalla pelillä ja Edon Maxhunin Merlins Crailsheim otti tärkeän voiton FIBA Europe Cupissa.

27.10.2022 09:41 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset voittoisia FIBA Europe Cupissa

Viikolla pelattiin taas europelejä ja Elias Valtosen Manresa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Shawn Hopkinsin ja Topias Palmin Craiovan tappiotili on koskematon FIBA Europe Cupissa ja Edon Maxhunin Merlins otti tärkeän avausvoiton.

Näytä lisää vastaavia