Elina Arike 10 pistettä, UTEP yhdeksän ottelun voittoputkessa

15.2.2021 08:47 Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Elina Arike ja UTEP venyttivät viikonlopun kahdella voitolla voittoputkensa jo yhdeksään. Arike oli erityisen kovassa vauhdissa viikonlopun ensimmäisessä ottelussa 10 pisteellä ja 5 levypallolla.

Elina Arike tilastoi 10 pistettä ja viisi levypalloa UTEP:n viikonlopun ensimmäisessä ottelussa. Kuva: Ville Vuorinen.

UTEP voitti viikonloppuna kahdesti Floridan kansainvälisen yliopiston eli FIU:n C-USA:n otteluissa. Perjantaina UTEP veti pidemmän korren numeroin 76-64 (37-31). Tulokaskauttaan pelaava Arike käytti 22 minuuttiaan aloitusviisikossa tehokkaasti, kun HyPo-kasvatti keräsi 10 pistettä, viisi levypalloa ja kaksi torjuntaa.

> Ottelutilastot

Lauantaina UTEP voitti FIU:n toistamiseen, kun UTEP:n vahva toinen puoliaika pudottu floridalaiset kyydistä loppulukemiin 73-57 (42-39). Arike pelasi viisikossa tällä kertaa 11 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi kolme levypalloa ja yhden syötön, mutta jääden pisteittä.

> Ottelutilastot

Marika Korpisen edustama George Mason hävisi viikonloppuna kaksi Atlantic 10 -konferenssin ottelua. Perjantaina George Mason kärsi tappion St. Bonaventurelle 72-62 (39-32). Korpinen tilastoi kaksi pistettä, viisi levypalloa ja kolme syöttöä 32 peliminuutissa aloitusviisikossa.

> Ottelutilastot

Sunnuntaina George Mason ei saanut käännettyä tiukkaa ottelua itselleen Duquesnea vastaan, joka voitti 55-49 (30-30). Korpinen oli joukkueensa toiseksi paras pistenainen yhdeksällä pisteellä, viidellä levypallolla, kahdella syötöllä, kolmella riistolla ja yhdellä torjunnalla 34 minuutissa.

> Ottelutilastot

Sini Mäkelä ja Manhattan College kahteen voittoon

MAAC:ssä Sini Mäkelä ja Manhattan College juhlivat kahta voittoa Ionaa vastaan viikonloppuna. Lauantaina Manhattan College kaatoi Ionan loppunumeroin 48-64 (22-37). Mäkelä kirjasi yhden syötön kuudessa peliminuutissa.

> Ottelutilastot

Sunnuntaina Iona pisti Manhattan Collegen tiukoille, mutta Manhattan College selvisi voittajaksi lukemin 44-48 (19-12). Mäkelä ei pelannut ottelussa.

> Ottelutilastot

Venla Varis ja Grand Canyon jakoivat viikonlopun tuplaotteluissa voitot Utah Valleyn kanssa WAC:ssä. Perjantaina Utah Valley oli parempi numeroin 51-63 (22-28). Varis heitti kolme pistettä viidessä minuutissa.

> Ottelutilastot

Lauantaina Grand Canyon pääsi maksamaan kalavelkoja, kun Utah Valley kaatui 72-62 (25-31). Varis jäi pisteittä kuudessa peliminuutissa.

> Ottelutilastot

West Coast -konferenssissa Kia Vaalavirta ja San Francisco voittivat Portlandin 74-71 (30-36). Vaalavirta heitti yhden pisteen kahdessa minuutissa.

> Ottelutilastot

Anna Kahelin ja Maine kohtasivat viikonloppuna kahdesti Stony Brookin America East -konferenssissa jakaen voitot. Kahelin pelasi jälkimmäisessä ottelussa, kun Maine voitti 54-49 (16-24). Kahelin keräsi kolme levypalloa, mutta jäi pisteittä, 15 minuutissa.

> Ottelutilastot

Asiat

 
25.3.2024 11:27 NCAA

Henna Sandvik ja Indiana vielä mukana March Madnessissä

Yhdysvaltojen naisten NCAA:n lopputurnauksessa Henna Sandvik ja Indiana säilyivät viikonlopun jäljiltä mukana leikissä. Sara Bejedi (Florida State), Anna Kahelin (Maine) ja Annukka Willstedt (Texas A&M-Corpus Christi) taas putosivat ensimmäisissä otteluissaan.

25.3.2024 11:15 NCAA

Suomalaisten miespelaajien yliopistojoukkueet ulos March Madnessissä

Yhdysvaltojen miesten NCAA:n valtakunnallisessa lopputurnauksessa suomalaispelaajat lensivät leikistä ulos viikonlopun aikana. Miro Little ja Baylor selvisivät toiseen peliin asti, mutta Mustapha Amzil (New Mexico), Eemeli Yalaho (Texas Tech) sekä Jesper Granlund ja Leo Nordberg (Longwood) putosivat jo ensimmäisessä pelissä.

19.3.2024 11:47 NCAA

Annukka Willstedt ja Anna Kahelin juhlivat konferenssimestaruuksia

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa Annukka Willstedt (Texas A&M-Corpus Christi) ja Anna Kahelin (Maine) juhlivat konferenssimestaruuksia ja täten automaattista paikkaa NCAA:n valtakunnalliseen lopputurnaukseen. Suomalaisista lopputurnauksessa nähdään myös Sara Bejedi (Florida State) ja Henna Sandvik (Indiana).

18.3.2024 12:00 NCAA

Mustapha Amzil konferenssin vuoden kuudes mies ja New Mexico konferenssimestaruuteen

Yhdysvaltojen miesten NCAA:ssa konferenssin vuoden kuudenneksi mieheksi valittu Mustapha Amzil juhli konferenssimestaruutta ja suoraa paikkaa NCAA:n lopputurnaukseen. Amzilin lisäksi lopputurnauspaikan saivat Eemeli Yalaho (Texas Tech), Miro Little (Baylor), Morris Ugusuk (South Carolina) ja jo aiemmin Longwood, jossa pelaa Jesper Granlund ja Leo Nordberg.

11.3.2024 12:20 NCAA

Sara Bejedin ja Florida Staten tie ACC:n lopputurnauksessa päättyi välieriin

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa on käynnissä lopputurnaukset. Sara Bejedi ja Florida State etenivät kivenkovassa ACC:ssa välieriin asti, mutta joukkue kaatui NC Statelle.

11.3.2024 11:22 NCAA

Granlund ja Nordberg konferenssimestaruuteen ja NCAA:n lopputurnaukseen

Yhdysvaltojen miesten yliopistosarja NCAA:ssa on lopputurnauksien, March Madnessin, aika. Suomalaisjoukkueista varaslähdön konferenssien lopputurnauksiin otti kourallinen, joista Jesper Granlundin ja Leo Nordbergin edustama Longwood juhli mestaruutta ja sai täten tikettinsä valtakunnalliseen lopputurnaukseen.

4.3.2024 10:14 NCAA

Teresa Seppälä 23 pistettä ja 16 levypalloa – Siena kolmen ottelun voittoputkessa

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa konferenssipelit lähenevät loppuaan. Teresa Seppälä repi hurjan 23 pisteen ja 16 levypallon tupla-tuplan, kun Siena nappasi kolmannen peräkkäisen voittonsa.

4.3.2024 09:22 NCAA

Federiko Federiko ja Pittsburgh vierasvoittoon Boston Collegesta March Madnessin kynnyksellä

Yhdysvaltojen miesten yliopistosarja NCAA:ssa konferenssien lopputurnaukset lähestyvät. Federiko Federiko ja Pittsburgh juhlivat vierasvoittoa, kun Panthersilla on enää kaksi ACC:n runkosarjaottelua jäljellä.

26.2.2024 07:23 NCAA

New Mexico hävisi pisteellä Air Forcelle, Mustapha Amzil 12 pistettä ja 6 levypalloa

Yhdysvaltojen miesten yliopistosarja NCAA:ssa viime viikon suomalaisonnistujiin lukeutui hienoa kautta New Mexicon yliopistossa pelaava Mustapha Amzil.

20.2.2024 11:07 NCAA

Sara Bejedi rehki täydet minuutit Miamin kaadossa – Florida Statelle kaksi voittoa ACC:ssa

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa Sara Bejedi ja Florida State nappasivat viimeisen viikon aikana kaksi voittoa ACC:n konferenssiotteluissa. Bejedi rehki sunnuntaina täydet 40 minuuttia ja upotti 19 pistettä.

Näytä lisää vastaavia