Elokuun Pirkka Street Basket -kiertue päätökseen vauhdikkaasti Hämeenlinnassa

30.8.2017 Koululaisille suunnattu katukoris teki debyyttinsä Hämeenlinnassa Pirkka Street Basketin muodossa. Koripallontäyteistä koulupäivää Hämeenlinnassa vietti 150 oppilasta.

Kevään ja loppukesän aikana Pirkka Street Basket -rekka kiersi yhteensä 27 tapahtumaa.

Hämeenlinnassa pelaamaan pääsivät Seminaarin koulun ja Jukolan koulun oppilaat.

Pirkka-eväät osallistujille tarjoili K-Citymarket Tiiriön kauppias Jari Väisänen.

Pirkka Street Basket -tapahtuma järjestettiin nyt ensimmäisen kerran Hämeenlinnassa.

Hämeenlinnassa juniorijoukkueita kasataan innolla ja tavoitteena on saada joukkueet pelaamaan liiton tarjoamia sarjoja jo tulevalla kaudella. Kuvat: Susanna Vartiainen

Aamu valkeni pilvisessä Hämeenlinnassa, kun pitkä rivistö pyöräileviä koululaisia polki K-Citymarket Tiiriön parkkipaikalle. Paikallisen seuran, Punaportin Bluesin, vapaaehtoisten pystyttämä kenttäalue täyttyi eloisasta meiningistä, kun Seminaarin koulun ja Jukolan koulun oppilaat päästettiin kentille pelaamaan alkuohjeistuksen jälkeen.

Pelien lomassa Seminaarin koulun tytöiltä kysyttäessä päivän kulusta, he huusivat yhteen ääneen:  "Ihan paras päivä ja kaikki on ihan parasta – etenkin kun pääsee pelaamaan!"

  

Terveelliset Pirkka-eväät osallistujille tarjoili K-Citymarket Tiiriön kauppias Jari Väisänen, joka oli mielellään mukana tukemassa Pirkka Street Basket -tapahtuman järjestämistä.

Pirkka Street Basket -tapahtuma järjestettiin nyt ensimmäisen kerran Hämeenlinnassa, mutta Pikkusudet-toimintaa kaupungissa on viritelty jo toista vuotta. PuB:n puuhamiehenä toimiva Tristan Fay on suuren korissydämen omaava opettaja ja koripallovalmentaja, jonka kädenjälki alkaa näkyä nyt hämeenlinnalaisena koripalloiluna – juniorijoukkueita kasataan innolla ja tavoitteena on saada joukkueet pelaamaan liiton tarjoamia sarjoja jo tulevalla kaudella.

  

Vuoden 2017 Pirkka Street Basket -kiertue on tullut nyt tältä osin päätökseensä. Kaikkiaan kevään ja loppukesän aikana rekka kiersi 27 tapahtumaa. Suomen Koripalloliitto ja kiertuerekan väki kiittävät kaikkia mukana olleita tahoja, etenkin järjestäviä seuroja vapaaehtoisineen upeasta talkootyöstä, sekä K-kauppiaita tilojen ja eväiden tarjoamisesta.

Toivottavasti nähdään taas monia suomalaisia paikkakuntia ja seuroja vuoden 2018 kiertueen merkeissä!

Pirkka Street Basket on osa Suomen Koripalloliiton ja Keskon Pirkka-tuotemerkin yhteisvastuullista Pikkusudet-hanketta, jonka tavoitteena on edistää lasten liikunnallisuutta. Hanke toteutetaan yhteistyössä paikallisten koripalloseurojen ja K-ruokakauppiaiden kanssa.

Henkilöt

 

Koripalloliiton ja K-ryhmän yhteistyö jatkuu vahvana – liikunnan riemua tarjottu jo yli 42 000 lapselle

Suomen Koripalloliitto ja K-ryhmän päivittäistavaratoimiala ovat solmineet monivuotisen jatkon yhteistyölleen. Lasten liikuttamiseen keskittyneen yhteistyön helmiä ovat olleet Pikkusudet -tapahtumat sekä Pirkka Street Basket -kiertue, joiden avulla on tarjottu liikunnan riemua jo yli 42 000 lapselle.

Seurauutisia #6: Kevään Pirkka Street Basket -kiertueella mukana 19 seuraa

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

24.8.2017 Katukoris

Viikon viimeinen Pirkka Street Basket täytti Uudenkaupungin torin

Torstaina katukorispelejä pelattiin Uudenkaupungin torilla aurinkoisissa tunnelmissa. Tapahtuma oli tähän mennessä syksyn suurin 500 osallistujallaan. Torilla riitti myös paljon kannustajia, kun ohikulkijat pysähtyivät katsomaan pelejä ja lisäksi Korihaiden pelaajia vieraili paikalla.

23.8.2017 Katukoris

Kärrynpyöriä ja katukorista – Pirkka Street Basket liikutti lapsia keskiviikkona Laitilassa

Pirkka Street Basket -kiertueen rekka pysähtyi keskiviikkona Laitilan K-Supermarketin pihaan. 200 koululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää katukoriksen parissa intoa täynnä. Pelinohjaajina tapahtumassa toimivat ansioituneesti Korihaiden edustusjoukkueen pelaajia.

22.8.2017 Katukoris

Pirkka Street Basket Raumalla - Katukorista kaikille

Tiistaina Raumalla vuoden hauskinta koulupäivää oli viettämässä 150 oppilasta. K-Citymarket Rauman pihalla katukorista pelasi myös erityisryhmien oppilaita. Tapahtuma tarjosi järjestäjä Rauma Basketille mahdollisuuden rekrytoida uusia korispelaajia seuran toimintaan.

21.8.2017 Katukoris

Pirkka Street Basket Tampereella – katukorista ja liikunnan iloa

Katukoriskiertue sai maanantaina jatkoa Tampereella, kun Tesoman palloiluhallin parkkipaikalle pystytettiin kahdeksan katukoristelinettä. 300 alokoululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää hymyssä suin. Tapahtumaa oli toista kertaa mukana järjestämässä paikallinen seura Raholan Pyrkivä.

18.8.2017 Katukoris

Pirkka Street Basket ja vuoden hauskin koulupäivä Lappeenrannan Kauppatorilla

Perjantaina 150 alakoululaista nautti liikunnan ilosta aurinkoisessa säässä Lappeenrannan kauppatorilla katukoriksen parissa. Pirkka Street Basket -tapahtuma järjestettiin paikkakunnalla jo vahvalla kokemuksella Lappeenrannan NMKY:n ja Catzin yhteistyöllä.

17.8.2017 Katukoris

Vauhdikas katukorispäivä Loviisassa Pirkka Street Basketin tahtiin

Pirkka Street Basket -kiertue kurvasi torstaina Loviisaan Harjurinteen koulun parkkipaikalle, jossa 3.-6.-luokkalaiset pelasivat innoissaan katukoripalloa. Vuoden hauskinta koulupäivää oli järjestämässä Loviisan Koripallohokki sekä K-Supermarket Loviisa.

15.8.2017 Katukoris

Syksyn Pirkka Street Basket -kiertue starttasi tiistaina Äänekoskella aurinkoisissa merkeissä

Pirkka Street Basket -tapahtuma järjestettiin tiistaina ensimmäisen kerran Äänekoskella yhteistyössä Äänekosken Huiman kanssa. K-Citymarket Äänekosken parkkipaikalla katukorista pelattiin aurinkoisesta säästä nauttien. Yhteensä vuoden hauskinta koulupäivää oli viettämässä 300 alakoululaista.

7.8.2017 Katukoris

Pirkka Street Basket starttaa taas ensi viikolla – elokuussa yhdeksän katukoristapahtumaa koululaisille

Loistavia tuloksia tuottanut Pirkka Street Basket -kiertue saa jatkoa syksyn lähestyessä. Elokuun puolella ennen koripallon EM-kilpailuiden käynnistymistä ehditään vuoden hauskinta koulupäivää viettää yhdeksällä eri paikkakunnalla.

Näytä lisää vastaavia