EM-karsintojen ennakkolipunmyynti käyntiin

30.4.2010 Suomen miesten ja naisten koripallomaajoukkueet isännöivät elokuussa neljää todellista huippukoris-iltaa. Ennakkolipunmyynti on käynnistynyt 5.8., 11.8., 23.8. ja 29.8. pelattaviin EM-karsintaotteluihin. Suomen miehet ja naiset pelaavat ottelunsa peräkkäin samassa hallissa, jonka lisäksi tapahtumiin tuo viimevuotiseen tapaan lisämausteensa nimekkäät ja vauhdikkaat oheisohjelmat.

Ensi elokuussa on luvassa neljä huippukorispäivää, kun Suomen miesten ja naisten maajoukkueet pelaavat EM-karsintansa Vantaan Energia Areenalla ja Espoon Barona Areenalla.

Basket.fin EM-karsintojen kampanjasivulta löytyy helposti pääsylippuvaihtojen lisäksi muun muassa uusimmat maajoukkueuutiset sekä linkki Facebook-kisaan.

Neljästä miesten ja naisten tuplamaaottelupäivästä kolme järjestetään Vantaan Energia Areenalla. Keskiviikkona 11.8. Suomen maajoukkueet piipahtavat Espoon Barona Areenalla. Kaikkina ottelupäivinä naiset aloittavat klo 17 ja miesten ottelu on vuorossa klo 20.

EM-karsintaurakkansa maajoukkueet käynnistävät torstaina 5.8., jolloin Energia Areenan parketilla miehet ottavat mittaa Montenegrosta ja naiset Turkista.

Heti avausotteluissa 5.8. suomalaisyleisö saa uudelleen ihmeteltäväkseen maailmankuulun Crazy Dunkers –showryhmän. Trampoliinien avustuksella vauhdikkaan donkkinäytöksen tarjoileva ranskalainen Crazy Dunkers vieraili Suomessa ensi kertaa viime vuonna. Muissa ottelutapahtumissa luvassa on muun muassa BMX-pyöräshow, ranskalainen Freestyle Basket Show, Flow Mo Crew sekä huutosakkien SM-kisaa.

EM-karsintaotteluissa tullaan näkemään tukku maailmantähtiä, kun miesten vastustajiksi Suomen saapuu Montenegron lisäksi Italia NBA-tähtineen sekä EM-kisojen vakiokävijät Israel ja Latvia. Suomen naisten vastustajat ovat avausotteluun saapuvan Turkin ohella Bulgaria, Montenegro ja Unkari.

Viime elokuussa Suomen miesten maajoukkue teki Energia Areenan katsojaennätyksensä kahdessa peräkkäisessä ottelussa, kun ensin Italia-ottelua seurasi 2818 katsojaa ja vajaata viikkoa myöhemmin Ranska-maaottelun kaikki 3354 pääsylippua myytiin loppuun jo ennakkoon. Suomi voitti ennätyspelissä sensaatiomaisesti NBA-miehiä vilisseen Ranskan.

Liput alkaen 12 euroa

Pääsylippujen hinnat Suomen Koripalloliitto on pitänyt viimevuotisella tasolla siitä huolimatta, että tänä vuonna pääsylippu oikeuttaa sekä miesten että naisten otteluihin pelipäivinä. Elokuun EM-karsintaotteluihin on ottelupäiväkohtaisten lippujen lisäksi myynnissä kaikki neljä ottelupäivää kattava kausikortti sekä kahden ottelupäivän lippupaketteja.

Neljän päivän kausikortin voi lunastaa edullisimmillaan 55 euron hintaan ns. fanikatsomosta. Kahden ottelupäivän lippupaketti samaisesta katsomosta maksaa 30 euroa.

Yksittäisen ottelupäivän hinnat alkavat 12 eurosta, jolla pääsee Vantaan Energia Areenalla seisomakatsomoon. Edullisin istumapaikka löytyy fanikatsomosta 16 eurolla.

Kaikki lippuluokat ja hinnat on esitelty yksityiskohtaisesti Basket.fin EM-karsintojen kampanjasivustolta, jolle löytyy linkki alta. Ennakkolipunmyyntiä hoitaa Lippupiste.

Lue myös seuraavat

 
13.3.2012 06:57 Pohjoinen alue

EM-karsintojen ennakkolipunmyynti käynnistynyt

Ennakkolipunmyynti Suomen miesten ja naisten koripallomaajoukkueiden EM-karsintaotteluihin on käynnissä. Pääsyliput ovat lunastettavissa viime vuodesta tutuin hinnoin Lippupalvelusta, joka hoitaa lipunmyyntiä. Suomen miesten ”Susijengi” saalistaa EM-paikkaa 17.8.-11.9.2012 Helsingin Jäähallissa pelattavissa karsintaotteluissa. Naisten karsinnat pelataan Tikkurilan Valtti Areenalla 13.6.-14.7.2012.

3.2.2012 EM-karsinnat

Suomen miehet pelaavat Helsingin Jäähallissa, naiset Tikkurilan Valtti Areenalla

Suomen Koripalloliitto on valinnut aikuisten maajoukkueiden pelipaikat ensi kesän EM-karsintojen kotiotteluille. EM-kisoissa yhdeksänneksi venyneen Suomen miesten maajoukkueen eli ”Susijengin” kotiluolana säilyy Helsingin Jäähalli. Korisnaiset pelaavat puolestaan kotiottelunsa Tikkurilan Valtti Areenalla, Vantaalla. Myös kotiotteluiden ajankohdat ovat tarkentuneet.

30.4.2010 EM-karsinnat

Basket.fi-sivut avattu Facebookissa – osallistu kisaan!

Suomen Koripalloliitto on avannut ”Basket.fi – Korista 24/7” –sivut yhteisöpalvelu Facebookissa. Avajaisten kunniaksi Facebook-sivulla on tarjolla muun muassa kilpailu, jonka pääpalkintona on Nokia 97 mini –multimedialaite Comes with Music –palvelulla.

13.2.2007 Pohjoinen alue

Vantaan Energia Areena maajoukkueiden uusi kotiluola

Suomen Koripalloliitto ja Vantaan Energia Areena ovat sopineet ensi kesän miesten ja naisten maajoukkueita koskevasta yhteistyöstä. Myyrmäen urheilupuistoon rakennettu ja uutuuttaan kiiltävä Energia Areena toimii koripallon lippulaivojen kotiluolana tulevissa EM-karsintaotteluissa. Areenalle mahtuu koripallo-otteluihin 2600 katsojaa.

22.4.2004 Pohjoinen alue

EM-karsintojen kotiottelupaikat valittu – YLE vahvasti mukana

Miesten ja naisten maajoukkueet pelaavat ensi syyskuussa viisi EM-karsintojen otteluaan Suomen kamaralla. Pelipaikat kyseisille otteluilla on valittu. Suomen Koripalloliitto on myös solminut EM-karsintoja koskevan televisiointisopimuksen YLE:n kanssa, joka takaa kattavan näkyvyyden Suomi-koriksen lippulaivoille.

28.11.2013 12:45 Yhteistyökumppanit

Susijengi Joulupuu-keräyksen suojelijaksi, korisperhe laajasti hyvällä asialla

Suomalainen koripalloperhe tekee tänä jouluna hyvää monellakin rintamalla. Miesten maajoukkue eli Susijengi on lupautunut valtakunnallisen Joulupuu-keräyksen suojelijaksi, kun taas liigatasolla Catz Lappeenrantaa ja KTP-Basketia edustavat sisarukset Dionne ja Michael Poundsin ovat haastaneet miesten ja naisten pääsarjaseurat lahjakeräykseen vähävaraisille perheille.

7.6.2013 Pohjoinen alue

Naisten EM-karsinnat käynnistävät 27 kotimaaottelun kesän

Suomen koripallomaajoukkueet esiintyvät kotiyleisölle tiuhaan alkaneen kesän aikana. Ohjelmassa on peräti 27 kotimaassa pelattavaa maaottelua, joista ensimmäiset pelataan naisten EM-karsintojen muodossa Töölön Kisahallissa tulevana viikonloppuna. Maajoukkueiden kotipelit on ladattavissa älypuhelimiin Calmighty-sovelluksen avulla.

28.3.2013 09:47 EM-karsinnat

Lipunmyynti kesän maaotteluihin käynnistynyt!

Suomen miesten ja naisten koripallomaajoukkueet esiintyvät kotiyleisön edessä ensi kesänä. Lipunmyynti Susijengin valmistaviin maaotteluihin Hartwall Areenalle sekä Naarassusien EM-karsintoihin on käynnistynyt.

8.6.2012 12:00 Video

Suomen korismaajoukkueen kannustusbiisin musiikkivideo julkaistu

Suomen koripallomaajoukkueen ja tulevien EM-karsintojen virallisen kannustuskappaleen musiikkivideo on julkaistu. ”Susijengi 2.0” –nimeä kantavan kappaleen videolla vilisee Suomi-koriksen legendaosastoa. Artistien lisäksi videolla vilahtaa mm. Anssi Rauramo, Lea Hakala, Terhi Airas sekä Sakari Pehkonen.

30.5.2012 Pohjoinen alue

Peräti 29 kotimaaottelun kesä käynnistyy perjantaina 1.6.

Suomen koripallomaajoukkueet pelaavat kesän aikana peräti 29 maaottelua kotimaassa. Suomalaisyleisöllä on mahdollisuus nähdä ”Susijengit” saalistamassa Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella. Kotimaaotteluiden kesän käynnistää Suomen naisten maajoukkue kohtaamalla huippumaa Liettuan Pasilassa 1.6. ja 2.6.

Näytä lisää vastaavia