EM-kisavieraan opas – näin otat kaiken irti Helsingin korishuumasta

30.8.2017 Kokosimme yhteen kaikki kisavieraalle käytännölliset tiedot, jotta kokemuksesi Susijengin EM-kotikisoista olisi paras mahdollinen.

EM-kisahuumasta voi nauttia Helsingissä Arenan lisäksi hallin ulkopuolella Fan Villagessa, Kansalaistorin Fanzonella tai Susiklubilla.

Pääsylippu

Muista ottaa pääsylippusi mukaan! Jos poistut hallista pelin aikana, lippu on luettava ovilla ulos, jolloin pääset lipun voimassaoloaikana vielä takaisin sisään. Mikäli sinulla on liput kaikkiin päivän peleihin, huomioithan, että Arena tyhjennetään aina illaksi ennen Suomen peliä. 

Kartasta istumapaikkasi näet katsomokartasta, katsomolohkon numero löytyy pääsylipusta.

Saapuminen

Ovet aukeavat 1,5h ennen ottelun alkua. Suosittelemme käyttämään julkista liikennettä saapuessasi tapahtumaan, sillä parkkitilaa on todella rajoitetusti. Pyöräparkki sijaitsee Pasilan asemalta ja Messukeskukselta tulevien tunneleiden Hartwall Arenan puoleisessa päädyssä.

 

Ajoissa paikalle & turvatarkastus

Varauduthan saapuessasi ruuhkiin ja saavut paikalle viimeistään tuntia ennen ottelun alkua. Varaa tarpeeksi aikaa, sillä alueelle on tulossa paljon asiakkaita ja turvatarkastuksia on tiukennettu. Hallin ulkopuolella on narikka, joka maksaa 5 euroa.

Kuvaaminen

Kompakti- ja kännykkäkameroilla kuvaaminen omaan yksityiseen käyttöön on sallittua. Järjestelmäkameroita, joissa on yli 150 mm objektiivi, videokameroita sekä isoja kameralaukkuja ei saa tuoda halliin.

Lapsen kanssa

Alle 3-vuotias pääsee ilman pääsylippua sisään huoltajan kanssa. Tällöin lapsi seuraa ottelua sylissä. Lastenvaunut jätetään narikkaan. Kantokopan voi ottaa mukaan, kun sitä seuraa alle 3-vuotias lapsi. Varauduthan turvatarkastukseen.

Faneille

Arenan Fan Village

Arenan ulkopuolelle on rakennettu fanialue, jonne fanit voivat kerääntyä viettämään aikaa ja virittäytymään tunnelmaan. Suuren anniskelualueen lisäksi Fan Villagesta löytyy ruokarekkoja ja yhteistyökumppaneiden aktivointipisteitä.

Kansalaistorin Fanzone
 

Helsingin ydinkeskustan Kansalaistori on EM-kisojen ajan tapahtumakeskus sekä Suomen suurin kisastudio. Susijengin ottelu näytetään päivittäin isolta screeniltä, ja karnevaalitunnelmaan siivittävät alueella myös pregame show’t ja muu ohjelma.

Susiklubi @Circus
 

Kampin Circus-yökerho toimii jatkopaikkana Susijengin otteluiden jälkeen. Faneja viihdyttävät kotimaiset esiintyjät Särrestä Stigiin ja klubi-isäntänä toimii mm. Radio Helsingin DJ:nä ja urheiluselostajanakin tuttu Edu Kehäkettunen.

Kisakuosit paikan päältä

Koripalloliiton virallinen verkkokauppa tarjoaa paljon tyylikkäitä fanituotteita yksinoikeudella, mm. aitoja Susijengin pelipaitoja sekä tyylikkään 6. pelaaja street wear -malliston.

Shopit löydät Helsinki Arenalta sekä kansalaistorin Fanzonelta.

Liity 6. pelaajaksi

Susijengin fanit ovat joukkueen 6. pelaaja. Liittymällä laumaan saat:

  • Tuoreet kuulumiset ja uutiset Susijengin matkasta EM-kisoihin
  • Kutsuja Susijengin tapahtumiin ja etuosto-oikeuksia
  • Muita rahanarvoisia Susijengi-etuja

Ota EM-kisoista täysi ilo irti ja nauti 6. pelaaja ryhmän tuomista eduista. Liittyminen on tietysti ilmaista, eikä velvoita mihinkään.

 

EM-kotikisojen alustava tulos vahvasti positiivinen

Helsingissä elo-syyskuussa järjestettyjen EM-kisojen alkulohkon alustava tulos on noin 600 000 euroa positiivinen. Helsingin alkulohkon pääsihteeri Ari Tammivaara esitteli EM-kisojen yhteenvedon Koripalloliiton liittokokouksessa lauantaina.

4.9.2017 14:00 Ajankohtainen

Tietoa Susijengin fanituotteiden myynnistä EM-kisoissa

Susijengin pelipaitoja on myynnissä Hartwall Arenan myyntipisteellä ottelupäivinä. Paitojen myynti on keskeytetty Koripalloliiton verkkokaupassa.

30.8.2017 Ajankohtainen

EM-kisojen jälkipelit Susiklubilla – katso päivitetty esiintyjälista

Ensimmäistä kertaa kotimaan kamaralla järjestettävä jatkoklubi kerää korisfanit yhteen Susijengin otteluiden jälkeen Kampin Circus-yökerhossa.

29.8.2017 20:50 Ajankohtainen

Fan Village kohoaa Arenan ulkopuolelle – ravintolapalvelut yli 1500 kisavieraalle

Helsingin EM-alkulohkon päänäyttämön Helsinki Arenan ulkopuolelle nousee kisojen ajaksi laaja Fan Village, joka tarjoaa kisavieraille aitiopaikan tunnelmannostatukseen ennen Susijengin otteluita.

28.8.2017 21:20 Ajankohtainen

Susijengin ensimmäisiin EM-otteluihin myynnissä enää kourallinen lippuja

Suomen avausottelu Ranskaa vastaan sekä Slovenia-ottelu lähentelevät loppuunmyytyjä, ja vapaita lippuja on jäljellä enää muutamia kymmeniä.

19.6.2017 Ajankohtainen

EM-kotikisojen jälkipelit pelataan Susiklubilla

Koripallon EM-kotikisojen (FIBA EuroBasket 2017) fanipalvelut ja tapahtumakokonaisuus täydentyvät virallisella jatkoklubilla, Susiklubilla. Kampin Circus-yökerhossa esiintyy kisaviikon aikana mm. Stig, Atomirotta ja Brother Firetribe. Susiklubi kutsuu fanit juhlimaan jokaisen Suomen ottelun jälkeen.

14.6.2017 Ajankohtainen

Hae vapaaehtoiseksi EM-kisojen tapahtumakeskukseen Kansalaistorille!

Koripallon EM-kisojen (EuroBasket 2017) ajaksi 31.8.-6.9. Helsingin keskustan Kansalaistorille avataan kaikille avoin tapahtumakeskus. Vapaaehtoisten haku Kansalaistorille on nyt käynnissä!

10.6.2017 EM-karsinnat

Yle sopimukseen miesten maajoukkuekoriksen näyttämisestä vuoteen 2021 asti

Yle on hankkinut kansainväliseltä koripalloliitolta FIBAlta oikeudet miesten maajoukkuekoripalloon vuoteen 2021 asti. Sopimus sisältää myös oikeuden näyttää kahdet seuraavat EM-kisat, MM-kisat Kiinassa vuonna 2019 ja karsintaottelut sekä vuoden 2019 MM- että 2021 EM-kisoihin.

18.5.2017 13:00 Ajankohtainen

Susijengi vuosien 2017-19 koitoksiin 34 pelaajan ringillä

Päävalmentaja Henrik Dettmann on nimennyt peräti 34 pelaajaa Susijengin rinkiin. Nimetty rinki toimii Susijengin perustana kolmivuotisessa jatkumossa, joka alkaa tulevan kesän EM-kotikisoista ja etenee vuosien 2017-19 MM-karsintojen kautta aina Kiinan kesän 2019 MM-kisoihin asti.

18.5.2017 Maaottelu

Latvia-ottelu Tampereella ja Venäjä-kenraaliharjoitus Helsingissä – Susijengillä edessään tiivis valmistautumisjakso

Susijengi pelaa kahdeksan kovan tason kansainvälistä ottelua EM-kotikisoihin valmistavan leirityksensä aikana. Susijengi aloittaa kesänsä perinteeksi muodostuneessa Tampereen ottelussa Latviaa vastaan 29.7. ja päättää valmistautumisjaksonsa kohtaamalla Hartwall Areenan EM-kenraalissa Venäjän 25.8.

11.5.2017 16:00 Ajankohtainen

EM-kisojen fanipalvelut julki – ”Tavoitteena järjestää ainutlaatuinen urheilutapahtuma”

Suomen Koripalloliitto ja EM-kisaorganisaatio julkaisivat torstaina suunnitelmiaan faneille kohdistetuista palveluista elo-syyskuussa pelattavien EM-kisojen aikana. EM-kisat ja koripallohuuma levittäytyvät paitsi Helsinki Arenan ulkopuolelle myös Helsingin ydinkeskustaan sekä paikallisten Sudenpesien myötä ympäri Suomea.

7.4.2017 18:00 Liittoa koskeva tiedote

EM-kotikisoihin myyty jo yli 50 000 lippua!

Elo-syyskuussa Helsinki Arenalla pelattavan koripallon EM-kisojen (FIBA EuroBasket 2017) alkulohkon otteluiden lipunmyynnissä on ylitetty merkittävä rajapyykki. Vaikka kisojen alkuun on vielä viisi kuukautta, lippuja on myyty jo yli 50 000 kappaletta ja Susijengin otteluissa osa lippukategorioista on myyty loppuun.

14.2.2017 09:22 Liittoa koskeva tiedote

EM-kotikisat vetää – Susijengin pelit täyttyvät

Elo-syyskuussa Helsinki Arenalla pelattavan koripallon EM-kisojen (FIBA EuroBasket 2017) alkulohkon sessiokohtainen lipunmyynti käynnistyi maanantaina. Vaikka kisojen alkuun on yli puoli vuotta, myytiin Susijengin kaikista viidestä ottelusta jo neloskategorian liput loppuun. Lisäksi kolmoskategoriankin liput myytiin Slovenia-ottelusta ja Islanti-otteluun niitä on jäljellä enää kourallinen.

6.2.2017 09:30 Ajankohtainen

Vapaaehtoisten haku EM-kotikisoihin käynnissä

Miesten koripallon EM-kisojen yksi lohko pelataan Helsingissä 31.8.-6.9.2017. Kisaorganisaatio etsii noin 300 vapaaehtoista erilaisiin ottelu- ja tapahtumatoteutuksen tehtäviin. Hakuaikaa on 12.2.2017 saakka.

3.2.2017 12:00 Ajankohtainen

FIBA vahvisti EM-kisojen otteluohjelmat kellonaikoineen, Susijengi huudattaa kotiyleisöä iltaotteluissa

Kansainvälinen koripalloliitto FIBA on vahvistanut 31.8.-17.9. pelattavien koripallon EM-kisojen (FIBA EuroBasket 2017) alkulohkojen otteluohjelmat kellonaikoineen. Susijengi nelistää Helsingissä pelattavan alkulohko A:n otteluissa kentälle iltaotteluissa, jotka alkavat klo 20:00 lukuun ottamatta lohkon päätösottelua Islantia vastaan, joka käynnistyy klo 20:45.

13.1.2017 10:09 Liittoa koskeva tiedote

EM-kisojen päiväliput myyntiin maanantaina 16.1.

Helsingissä 31.8. – 6.9.2017 pelattavien koripallon EM-kisojen päivälippujen myynti alkaa maanantaina 16.1.2017 klo 9:00. Päivälippuja vapautuu myyntiin rajallinen määrä.

21.12.2016 Maaottelu

EM-kotikisojen majoituspaketit kätevästi verkkokaupasta

Suomen Koripalloliiton yhteistyökumppani Elämysmatkat on koonnut korisfaneille käteviä 2-5 ottelun majoitus- ja lippupaketteja, jotka ovat helpoin tapa tulla Helsinkiin kannustamaan Susijengiä ja nauttimaan koko kaupungin kattavasta kisatunnelmasta.

22.11.2016 Ajankohtainen

EM-kisojen lipunmyynti jatkuu tiistaina 29.11. klo 9.00

Hyvin kaupaksi käyneiden EM-kisojen lippupakettien myynti jatkuu tiistaina 29.11. klo 9:00. Myyntiin vapautuvat kaikkien Suomen lohkossa pelaavien maiden Follow Your Team -lippupaketit.

28.10.2016 10:33 Ajankohtainen

Seuraava lipunmyyntiaalto Suomen EM-peleihin perjantaina 28.10.

Hyvin kaupaksi käyneitä lippupaketteja ensi vuonna Helsingissä pelattaviin Suomen EM-kisaotteluihin vapautetaan lisää myyntiin perjantaina 28.10. klo 9:00. Kyseessä on viimeinen yksinomaan suomalaisille suunnattu lipunmyyntiaalto ennen 22.11. suoritettavia EM-lohkoarvontoja.

1.7.2013 09:20 Ajankohtainen

Slovenian EM-kisojen alkulohko-otteluiden lipunmyynti alkaa

Eurooppalaisten koripallofanien pitkään odottama hetki koittaa tänään, kun Slovenian syyskuun 2013 EM-kisojen alkulohko-otteluiden lipunmyynti alkaa klo 18:00 Suomen aikaa. Kisojen muiden vaiheiden liput ovat olleet myynnissä jo jonkin aikaa. Kaikki kisaliput myydään slovenialaisen Eventimin kautta.

Näytä lisää vastaavia