Erik Murphy ja Petteri Koponen joukkueidensa ykköstykit

11.11.2018 22:20 Erik Murphy ja Petteri Koponen jatkoivat pisterikkaita pelejään, kun he olivat joukkueidensa parhaat pistemiehet Saksan Bundesliigassa.

Petteri Koposen sihti oli jälleen kohdillaan. (Kuva: Ville Vuorinen)

Koponen oli jälleen tehokkaana, kun hän vajaassa 15 minuutissa upotti 15 pistettä Bayern Münchenin jatkaessa Saksan Bundesliigaa puhtaalla pelillä voitettuaan Oldenburgin 95-74 (42-37). Koposen tilastoihin merkittiin myös yksi syöttö.
Ottelutilastot

Murphy kantoi jälleen Frankfurt Skylinersin soihtua 16 pisteellä ja kolmella levypallolla, mutta sekään ei riittänyt voittoon Bayreuthia vastaan. Bayreuth haki vieraspisteet 91-81 (50-38)-voitolla. Shawn Huff kantoi oman Frankfurtin kortensa kekoon 10 pisteellä, neljällä levypallolla ja riistolla. Gordon ja Daniel Herbertin valmentama miehistö on sarjassa nyt sijalla 14.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion luotsaaman Crailsheim Merlinsin kohtaloksi Bonnia vastaan koitui heikko ensimmäinen puoliaika. Crailsheim oli pahimmillaan 14 pistettä perässä ja toisen puoliajan kiri toi sen lopulta kahden pisteen päähän, mutta Bonn korjasi pisteet 89-87 (51-38). Crailsheim on Bundesliigassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Saksan ProB:ssä Daniel Jansson käskytti OrangeAcademy Ulmin 59-41 (27-26)-voittoon Würzburgista. Voitto oli Ulmille kauden kolmas ja joukkue on sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Sasu Salin ja Malaga ovat aloittaneet kautensa vahvasti. (Kuva: Ville Vuorinen)

Espanjan liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin isännöi Malagan kanssa Emir Sulejmanovicin Breogania. Malagan vahva alkukausi sai jatkoa 78-72 (39-28)-voitolla. Salin raatoi tilastoikseen kuusi pistettä ja viisi levypalloa. Maajoukkuetasolla synnyinmaataan Bosnia-Hertsegovinaa edustava Ura Basketin kasvatti Sulejmanovic kirjasi tilastoihinsa kolme levypalloa ja syötön. Malaga on sarjassa neljäntenä ja sarjanousija Breogan pitää perää.
Ottelutilastot

Israelin liigassa Gerald Lee Juniorin Ironi Ness Ziona koki selvän 85-105 (35-62)-tappion Hapoel Eilatille. Lee nosteli kahdeksan pistettä, otti neljä levypalloa ja riisti pallon kertaalleen. Ironi Ness Ziona on voittanut kuudesta pelistään yhden.
Ottelutilastot

 
13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

Näytä lisää vastaavia