Espanjan LEB Oro alkoi suomalaiskohtaamisella

7.10.2023 08:43 Espanjassa saatiin LEB Oro käyntiin ja Remu Raitasen ja Alex Murphyn joukkueet pääsivät heti ottamaan mittaa toisistaan. Mikael Jantunen puolestaan loisti EuroCupin avauksessa.

Alex Murphyn kausi käynnistyi voittoisasti. (Kuva: Ville Vuorinen)

Espanjan LEB Oro starttasi heti suomalaiskohtaamisella, kun Raitasen Caceres isännöi Alex Murphyn Estudiantesia. Estudiantes haki 83-60 (49-28)-voiton Murphyn auttaessa joukkuettaan kuudella pisteellä, kuudella levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Raitasen tilastoriville kirjattiin kahdeksan pistettä ja viisi levypalloa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Mikael Jantunen aloitti EuroCupin komeasti, kun Paris Basketball kaatoi vilnalaisen Wolvesin avauskierroksen ottelussa selvästi 105-78 (48-40). Jantunen kasasi tilastoikseen 12 pistettä, kuusi levypalloa, kolme syöttöä ja torjunnan.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Paris Basketballin kiireinen viikko jatkui torstaina Ranskan liigassa ja samalla joukkue koki kauden avaustappionsa, kun se taipui Nancyn vieraana niukasti 78-81 (40-36). Jantusen tilastoihin kirjattiin kolme pistettä.
Ottelutilastot

Lassi Tuovi oli ensimmäistä kertaa Euroliigassa Virtus Bolognan apuvalmentajana, mutta kauden avaus päättyi niukkaan 79-82 (42-37)-tappioon liettualaista Zalgirisia vastaan. Bologna piti ottelua käsissään suurimman osan ottelusta, mutta Zalgiris nousi viimeisellä neljänneksellä rinnalle ja ohi.
Ottelutilastot

Slovakian liigassa Severi Kaukiaisen Patrioti Levice koki kirvelevän viime sekunnin 78-80 (28-34)-tappion kotonaan Banik Handlovalle. Kaukiaisella oli vaikea heittopäivä, mutta sai tilastoihinsa kaksi pistettä, viisi levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin valmentama Tigers Tübingen sai melkoisen sulan hattuunsa, kun se nappasi kauden avausvoittonsa Bundesliigassa kaataessaan vieraskentällä Bonnin 88-76 (39-28). Jansson juoksutti Aatu Kivimäkeä kentällä 26,5 minuuttia ja takamies kiitti luottamuksesta neljän pisteen, kahden levypallon, kahdeksan syötön ja riiston tilastoilla.

- Tämä oli todennäköisesti aika vaikea peli molemmille, sillä kumpikin pelasi viikonloppuna. Kun olet väsynyt, niin molemmat joukkueet tekevät enemmän virheitä. Bonn myös auttoi meitä siinä, etteivät he käyttäneet paikkojaan hyväkseen. Tänään pystyimme pääosin toteuttamaan peliliikkeitämme ja kontrolloimaan hyökkäyksemme tempoa, Jansson analysoi ottelua Bundesliigan verkkosivuilla.
Ottelutilastot

Crailsheim Merlinsin apuvalmentajana toimiva Daniel Herbert joutui miehistöineen pettymään, kun Euroliiga-joukkue ALBA Berlin oli kotikentällään vahvempi 110-75 (59-40).
Ottelutilastot

Saksan ProB:ssä Valtteri Mervolan 10 pisteen ja 10 syötön tupla-tupla jäi ilman palkintoa, kun Ehingen Urspring taipui Bayern München II:n vieraana 80-87 (36-44). Mervola kasasi tilastoihinsa lisäksi kolme levypalloa ja kolme riistoa.
Ottelutilastot

Slovenian liigassa Domzale puristi 76-62 (37-31)-voiton Triglavista. Perttu Blomgren tilastoi voittajille yhden levypallon ja yhden syötön.
Ottelutilastot

Islannissa saatiin kausi käyntiin ja Ville Tahvanainen oli heti vahvalla pelipäällä, kun hän pussitti 27 pistettä Haukarin murskatessa Breidablikin 127-83 (62-45). Tahvanainen täytteli tilastojaan myös neljällä levypallolla, kolmella syötöllä ja kahdella riistolla. Osku Heinonen puolestaan kasasi 10 pistettä, viisi levypalloa ja riiston.
Ottelutilastot

Antti Kanervon kausi Stjarnanin kanssa alkoi tappiolla, kun Njardvik oli kotikentällään vahvempi 91-88 (41-41). Kanervo paukutti 23 pistettä, ja täytteli tilastojaan myös viidellä levypallolla, viidellä syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

 
12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

30.12.2023 09:12 Suomalaiset ulkomailla

Iisalon ja Jantusen Paris Basketball varmisti pudotuspelipaikan EuroCupissa – Valtonen cup-huipennukseen

Euroopan korisparketeilla palattiin vauhdilla tositoimiin heti joulun jälkeen. Edon Maxhuni jatkoi loisto-otteitaan Ranskassa ja Espanjassa Elias Valtosen Manresa varmisti paikan Copa del Rey’ssä. EuroCupissa Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball sinetöi paikan jo hyvissä ajoin pudotuspeleissä.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

Näytä lisää vastaavia