Euroliiga Koposen osalta päätökseen – Espanjassa suomalaisille voittoa

8.4.2019 09:51 Petteri Koposen Bayern München päätti Euroliigan runkosarjan voittoon, mutta joukkueen haaveet pudotuspelipaikasta olivat menneet jo aiemmin. Espanjassa suomalaiskolmikko pääsi juhlimaan voittoja.

Petteri Koponen juhli loppuviikosta kahta voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Bayern voitti kotonaan Gran Canarian 84-77 (44-35) Koposen operoidessa 10 pistettä, yhden levypallon ja kolme syöttöä. Bayern sijoittui Euroliigassa sijalle 11 saldonaan 14 voittoa ja 16 tappiota.

Koponen tilastoi Euroliigassa keskiarvoikseen yhdeksän pistettä, 1,6 levypalloa ja 1,9 syöttöä.
Ottelutilastot

Bayern oli voittoisa myös Saksan Bundesliigassa, kun se voitti sunnuntaina suomalaiskohtaamisessa Shawn Huffin ja Gordon sekä Daniel Herbertin Frankfurtin kahden jatkoajan jälkeen 91-87 (80-80, 74-74, 37-41). Koponen heitti kahdeksan pistettä ja sai yhdet merkinnät myös levypallo- ja syöttötilastoihin. Huff kasasi seitsemän pistettä ja neljä levypalloa. Bayern pitää sarjassa kärkipaikkaa.
Ottelutilastot

Frankfurtille viikko oli vaikea, sillä se hävisi torstaina myös Würzburgille 63-72 (29-37). Huff auttoi joukkuettaan kahdella pisteellä ja kahdella levypallolla.

Frankfurt on sarjassa 13.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim hävisi kotonaan selvästi ALBA Berliinille 69-105 (37-50). Crailsheim on Bundesliigassa 15.
Ottelutilastot

Espanjassa komeita voittoja

Espanjassa juhlittiin suomalaisvoittoja kolmin kappalein. Sasu Salinin juhli Malagan kanssa selvää 88-63 (35-27)-voittoa Joventutista. Salin takoi tarkasti 11 pistettä, otti kolme levypalloa, antoi yhden syötön sekä riisti peräti kolmasti. Malaga on neljäntenä.
Ottelutilastot

Sasu Salinin vahva vire sai jatkoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Erik Murphy pääsi tuulettamaan niukkaa 91-87 (40-38)-voittoa Teneriffasta. Murphy merkkautti tilastoihinsa viisi pistettä, kaksi levypalloa ja riiston. Manresa taistelee tiukasti pudotuspelipaikastaan ollen seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Roope Ahosen Oviedo kaatoi Corunan 80-70 (48-36). Ahonen oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa 10 pisteen, yhden levypallon, kuuden syötön ja riiston tilastoilla. Oviedo on LEB Orossa kolmantena.
Ottelutilastot

Tuovin Strasbourgille tärkeä voitto

Ranskan liigassa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg otti tärkeän voiton kukistaessaan Dijonin 91-78 (50-40). Strasbourg on sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg nappasi tärkeät pisteet. (Kuva: Ville Vuorinen)

Antti Kanervon Stjarnan aloitti Islannin liigan välierät selvällä 96-63 (45-37)-voitolla IR:stä. Kanervo lukeutui joukkueensa parhaimmistoon 13 pisteen, kahden levypallon ja kolmen syötön tilastoilla. Stjarnan johtaa välieräparia 1-0 ja kolmella voitolla pääsee finaaliin.
Ottelutilastot

Jamar Wilson ei ollut Lietkabelisin kokoonpanossa, kun Lietkabelis haki 96-78 (42-43)-voiton Juventuksesta vankistaen asemiaan Liettuan liigan sarjanelosena.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Carl Lindbomin Rosa Radom taipui kotonaan Dabrowa Gorniczalle 65-76 (34-44). Lindbom saalisti tilastoikseen yhdeksän pistettä, neljä levypalloa ja yhden syötön. Rosa Radom on sarjassa 12.
Ottelutilastot

 

 
10.11.2019 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin kuumana Teneriffan voitossa

Sasu Salinin vahva peli siivitti Teneriffan jälleen voittoon Espanjan liigassa. Carl Lindbom ja Ilari Seppälä olivat myös niin ikään tehokkaina.

3.11.2019 08:57 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä hurjassa iskussa Ranskassa – ”Omaan peliini olen ihan tyytyväinen”

Ranskan ProA:ssa Jamar Wilson ja Lassi Tuovi pääsivät voiton makuun ja ProB:ssä Ilari Seppälä heitti peräti 26 pistettä Aix-Mauriennelle. Puolassa Carl Lindbom pääsi myös nauttimaan voitosta.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

17.10.2019 23:48 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Bayern München järjesti murskajaiset Euroliigassa – ”Hyvä esitys koko jengiltä”

Petteri Koposen Bayern München järjesti melkoisen näytöksen kotiyleisölleen kaataessaan Euroliigan ottelussa ranskalaisen ASVEL Lyon-Villeurbannen yli 40 pisteen erolla.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

4.10.2019 08:31 Susijengi

Koposen Bayern München aloitti Euroliigan komealla voitolla

Petteri Koposen Bayern München otti hienon voiton Euroliigan avausottelussaan kaataessaan Olimpia Milanon. Alexander Madsen myös pääsi avaamaan kautensa voitolla.

30.9.2019 09:51 Susijengi

Petteri Koponen puolustamaan Bundesliigan mestaruutta

Saksan Bundesliigan kausi alkaa Petteri Koposen, 31, ja Bayern Münchenin osalta maanantaina. Bayern lähtee kauteen hallitsevana mestarina ja Bundesliigan lisäksi joukkue tähyää menestystä myös Euroliigassa.

30.3.2019 08:31 Susijengi

Petteri Koposen 23 pisteen iltapuhde ei riittänyt Bayernille

Petteri Koposen hieno vire Euroliigassa sai jatkoa, kun hän heitti 23 pistettä Darussafakaa vastaan. Valitettavasti Koposen huippuilta ei riittänyt voittoon. Islannissa Antti Kanervon Stjarnan eteni välieriin.

22.3.2019 06:48 Susijengi

Petteri Koponen ratkaisi Bayernille tärkeän voiton summerin soidessa

Petteri Koponen oli Bayern Münchenin sankari, kun saksalaisjoukkue otti elintärkeän voiton Euroliigassa Barcelonasta. Koponen pääsi kuittaamaan entistä seuraansa vastaan upottamalla voittoheiton sisään summerin soidessa.

21.3.2019 08:22 Susijengi

Petteri Koposen 15 pistettä eivät riittäneet Bayernille

Petteri Koponen palasi lievän keskivartalovamman jäljiltä pelikentälle tehokkaasti, mutta hänen 15 pistettä eivät riittäneet siivittämään Bayern Müncheniä voittoon Olympiakosista Euroliigan ottelussa. Saksassa, Espanjassa ja Puolassa sen sijaan suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

15.3.2019 07:28 Susijengi

Salinin tehoilta ei riittänyt jatkopaikkaan EuroCupissa – Kanervon Stjarnan runkosarjan voittoon

Sasu Salinin ja Malagan taival EuroCupissa päättyi puolivälierissä, kun Malaga hävisi ratkaisevan ottelun ALBA Berliinille Salinin 17 pisteen iltapuhteesta huolimatta. Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana.

8.3.2019 08:13 Susijengi

Salinin Malaga avasi EuroCupin pudotuspelit voitolla

Sasu Salin ja Malaga saivat lentävän lähdön EuroCupin pudotuspeleille voittamalla ALBA Berliinin vieraskentällä. Islannissa Antti Kanervo tykitti Stjarnanin sarjakärkeen.

2.3.2019 08:42 Susijengi

Wilson ja Ahonen joukkueidensa ykköstykkejä – suomalaisille tärkeitä voittoja

Jamar Wilsonin maaotteluissa väläyttämä hieno vire sai jatkoa myös Liettuan liigassa, kun hän johdatti Lietkabelisin voittoon tehtyään 20 pistettä. Roope Ahonen oli sitä vastoin Oviedon ykköspyssy 17 pisteellä Espanjan kakkosliigassa. Tärkeitä voittoja pääsivät juhlimaan myös Petteri Koponen sekä Tuomas Iisalo ja Vesa Vertio.

5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

1.2.2019 11:51 Susijengi

Petteri Koponen juhli kovaa voittoa Euroliigassa

Petteri Koposen Bayern München tarrasi tiukasti kiinni Euroliigan pudotuspelipaikkaan saksalaisjoukkueen voittaessa kotonaan turkkilaisen suurseura Fenerbahcen.

28.1.2019 14:23 Susijengi

VeikkausTV:n korisviikko tarjoaa 12 suomalaispelaajien ottelua

Koriksen ystävät voivat viettää pakkaspäiviä viihtyisästi vastaanottimien äärellä, kun VeikkausTV välittää suomalaisten otteita kansainvälisiltä kentiltä peräti 12 ottelun verran tällä viikolla.

28.1.2019 07:39 Susijengi

Koposen Bayern Münchenillä vahva loppuviikko

Petteri Koposen Bayern München teki vahvaa jälkeä tällä viikolla päättäen viikkonsa kahteen kovaan vierasvoittoon. Erik Murphy vaihtaa maisemaa, kun hän purki yhteisymmärryksessä sopimuksen Frankfurtin kanssa.

18.1.2019 09:46 Susijengi

Salin ja Wilson juhlivat voittoja eurokentillä

Sasu Salin ja Jamar Wilson pääsivät voittojen makuun eurokentillä. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies, mutta se ei tällä kertaa riittänyt voittoon saakka Euroliigassa.

14.1.2019 08:47 Susijengi

Koponen auttoi Bayern Münchenin voittoihin – Susijengiläiset hyvässä iskussa

Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin tehopelaajia loppuviikosta, kun saksalaisjoukkue nappasi nimiinsä voitot Euroliigassa ja Bundesliigassa. Espanjassa Sasu Salin pääsi tärkeän voiton makuun ja lisäksi Erik Murphy, Jamar Wilson, Antti Kanervo ja Carl Lindbom tehtailivat taas kovia pistemääriä.

4.1.2019 07:07 Susijengi

Lindbom loisti Puolassa – EuroCupin jatkolohkot käynnistyivät

Carl Lindbom oli jälleen huippuiskussa, kun hän johdatti 24 pisteellään Rosa Radomin voittoon Puolan liigassa. EuroCupissa jatkolohkot pyörähtivät käyntiin ja Susijengin kolmikko ylsi komeasti kaksinumeroisiin pisteisiin.

Näytä lisää vastaavia