Euroliiga Koposen osalta päätökseen – Espanjassa suomalaisille voittoa

8.4.2019 09:51 Petteri Koposen Bayern München päätti Euroliigan runkosarjan voittoon, mutta joukkueen haaveet pudotuspelipaikasta olivat menneet jo aiemmin. Espanjassa suomalaiskolmikko pääsi juhlimaan voittoja.

Petteri Koponen juhli loppuviikosta kahta voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Bayern voitti kotonaan Gran Canarian 84-77 (44-35) Koposen operoidessa 10 pistettä, yhden levypallon ja kolme syöttöä. Bayern sijoittui Euroliigassa sijalle 11 saldonaan 14 voittoa ja 16 tappiota.

Koponen tilastoi Euroliigassa keskiarvoikseen yhdeksän pistettä, 1,6 levypalloa ja 1,9 syöttöä.
Ottelutilastot

Bayern oli voittoisa myös Saksan Bundesliigassa, kun se voitti sunnuntaina suomalaiskohtaamisessa Shawn Huffin ja Gordon sekä Daniel Herbertin Frankfurtin kahden jatkoajan jälkeen 91-87 (80-80, 74-74, 37-41). Koponen heitti kahdeksan pistettä ja sai yhdet merkinnät myös levypallo- ja syöttötilastoihin. Huff kasasi seitsemän pistettä ja neljä levypalloa. Bayern pitää sarjassa kärkipaikkaa.
Ottelutilastot

Frankfurtille viikko oli vaikea, sillä se hävisi torstaina myös Würzburgille 63-72 (29-37). Huff auttoi joukkuettaan kahdella pisteellä ja kahdella levypallolla.

Frankfurt on sarjassa 13.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim hävisi kotonaan selvästi ALBA Berliinille 69-105 (37-50). Crailsheim on Bundesliigassa 15.
Ottelutilastot

Espanjassa komeita voittoja

Espanjassa juhlittiin suomalaisvoittoja kolmin kappalein. Sasu Salinin juhli Malagan kanssa selvää 88-63 (35-27)-voittoa Joventutista. Salin takoi tarkasti 11 pistettä, otti kolme levypalloa, antoi yhden syötön sekä riisti peräti kolmasti. Malaga on neljäntenä.
Ottelutilastot

Sasu Salinin vahva vire sai jatkoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Erik Murphy pääsi tuulettamaan niukkaa 91-87 (40-38)-voittoa Teneriffasta. Murphy merkkautti tilastoihinsa viisi pistettä, kaksi levypalloa ja riiston. Manresa taistelee tiukasti pudotuspelipaikastaan ollen seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Roope Ahosen Oviedo kaatoi Corunan 80-70 (48-36). Ahonen oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa 10 pisteen, yhden levypallon, kuuden syötön ja riiston tilastoilla. Oviedo on LEB Orossa kolmantena.
Ottelutilastot

Tuovin Strasbourgille tärkeä voitto

Ranskan liigassa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg otti tärkeän voiton kukistaessaan Dijonin 91-78 (50-40). Strasbourg on sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg nappasi tärkeät pisteet. (Kuva: Ville Vuorinen)

Antti Kanervon Stjarnan aloitti Islannin liigan välierät selvällä 96-63 (45-37)-voitolla IR:stä. Kanervo lukeutui joukkueensa parhaimmistoon 13 pisteen, kahden levypallon ja kolmen syötön tilastoilla. Stjarnan johtaa välieräparia 1-0 ja kolmella voitolla pääsee finaaliin.
Ottelutilastot

Jamar Wilson ei ollut Lietkabelisin kokoonpanossa, kun Lietkabelis haki 96-78 (42-43)-voiton Juventuksesta vankistaen asemiaan Liettuan liigan sarjanelosena.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Carl Lindbomin Rosa Radom taipui kotonaan Dabrowa Gorniczalle 65-76 (34-44). Lindbom saalisti tilastoikseen yhdeksän pistettä, neljä levypalloa ja yhden syötön. Rosa Radom on sarjassa 12.
Ottelutilastot

 

 
7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

7.10.2023 08:43 Suomalaiset ulkomailla

Espanjan LEB Oro alkoi suomalaiskohtaamisella

Espanjassa saatiin LEB Oro käyntiin ja Remu Raitasen ja Alex Murphyn joukkueet pääsivät heti ottamaan mittaa toisistaan. Mikael Jantunen puolestaan loisti EuroCupin avauksessa.

10.2.2020 07:46 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli seurajoukkueiden maailmanmestaruutta

Sasu Salin pääsi ensimmäisenä suomalaispelaajana juhlimaan seurajoukkueiden maailmanmestaruusturnauksen, FIBA Intercontinental Cupin, voittoa.

6.2.2020 08:27 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy juhli cup-voittoa - Mestarien liigan lohkovaihe päätökseen

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin, Copa Princesan, voittoa. Mestarien liigan lohkovaiheessa saatiin myös pelit päätökseen.

31.1.2020 07:56 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tulikuumana Mestarien liigan suomalaiskohtaamisessa

Sasu Salin oli käsi kuumana Mestarien liigassa, kun hän upotti kovalla prosentilla 20 pistettä Alexander Madsenia ja VEF Riikaa vastaan.

23.1.2020 23:45 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin kolmikko kovassa vireessä

Susijengin pelaajat osoittivat vahvaa virettä, kun Sasu Salin, Carl Lindbom ja Alexander Madsen pistivät taululle kovia tehoja alkuviikon otteluissaan. Petteri Koponen sen sijaan pääsi pitkästä aikaa voiton makuun Euroliigassa.

19.1.2020 08:42 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni ja Ahonen vauhdissa Espanjassa

Edon Maxhuni ja Roope Ahonen olivat jälleen vahvalla pelipäällä molempien ollessa joukkueidensa parhaimmistoa voitto-otteluissa. Positiivisiin uutisiin kuului myös Alexander Madsenin paluu parketille pienen loukkaantumisen jälkeen.

16.1.2020 07:57 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Sasu Salin oli selättänyt viime aikoina vaivanneen sairastelun ja palasi tehokkaana pelikentille heittäen Teneriffalle 14 pistettä Mestarien liigan ottelussa Nymburkia vastaan. Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

11.1.2020 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa - Koponen, Seppälä ja Nuutinen vireessä

Sasu Salinin Teneriffa käytännössä varmisti jatkopaikkansa Mestarien liigassa jatkamalla hyvää kauttaan kreikkalaista Peristeriä vastaan. Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin parhaimmistoa Euroliigassa, Matti Nuutinen punnersi tupla-tuplan Espanjassa ja Ilari Seppälä auttoi joukkueensa voittoon Ranskassa.

4.1.2020 07:15 Suomalaiset ulkomailla

Lindbom ja Ahonen aloittivat vuoden vahvasti

Carl Lindbom ja Roope Ahonen aloittivat vuotensa vakuuttavasti. Lindbom lähenteli tupla-tuplaa Puolassa ja Ahosen vahva heittovire sai jatkoa Espanjassa.

29.12.2019 08:22 Suomalaiset ulkomailla

Ahonen ja Seppälä päättivät vuotensa tehokkaasti

Roope Ahonen ja Ilari Seppälä päättivät vuotensa vahvasti molempien ollessa tarkkakätisinä ja Jamar Wilson pääsi niin ikään voiton makuun.

22.12.2019 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset hyvässä vireessä joulun viettoon

Sasu Salin ja Roope Ahonen olivat jälleen tarkkakätisiä Espanjan sarjoissa. Carl Lindbomin hyvät otteet saivat niin ikään jatkoa Puolan liigassa ja Jamar Wilson sekä Ilari Seppälä esiintyivät vahvasti Ranskassa.

16.12.2019 08:04 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen hurjasteli tupla-tuplan

Alexander Madsen oli jälleen VEF Riian hahmoja merkkauttamalla tupla-tuplan latvialaisjoukkueen jatkaessa sarjassa puhtaalla pelillä. Carl Lindbom oli tarkassa heittovireessä Puolan liigassa ja Edon Maxhuni väläytti Espanjassa.

6.12.2019 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Matti Nuutinen hirmuiskussa

Sasu Salin ja Matti Nuutinen olivat alkuviikon suomalaisnimet. Salin säkitti 15 pistettä Mestarien liigassa ja Nuutinen nosteli 20 pinnaa Espanjan LEB Orossa. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies Euroliigan ottelussa Maccabi Tel Avivia vastaan.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

10.11.2019 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin kuumana Teneriffan voitossa

Sasu Salinin vahva peli siivitti Teneriffan jälleen voittoon Espanjan liigassa. Carl Lindbom ja Ilari Seppälä olivat myös niin ikään tehokkaina.

3.11.2019 08:57 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä hurjassa iskussa Ranskassa – ”Omaan peliini olen ihan tyytyväinen”

Ranskan ProA:ssa Jamar Wilson ja Lassi Tuovi pääsivät voiton makuun ja ProB:ssä Ilari Seppälä heitti peräti 26 pistettä Aix-Mauriennelle. Puolassa Carl Lindbom pääsi myös nauttimaan voitosta.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

17.10.2019 23:48 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Bayern München järjesti murskajaiset Euroliigassa – ”Hyvä esitys koko jengiltä”

Petteri Koposen Bayern München järjesti melkoisen näytöksen kotiyleisölleen kaataessaan Euroliigan ottelussa ranskalaisen ASVEL Lyon-Villeurbannen yli 40 pisteen erolla.

Näytä lisää vastaavia