Harri Jussila Koripalloliiton Läntisen ja Keskisen alueen kenttäpäälliköksi

26.10.2017 Suomen Koripalloliiton Läntisen ja Keskisen alueen kenttäpäälliköksi on nimitetty Harri Jussila. Jussila aloittaa uudessa tehtävässään 1. joulukuuta.

Harri Jussila aloittaa Läntisen ja Keskisen alueen kenttäpäällikkönä 1. joulukuuta.

Nimityksen myötä arvokasta kasvatustyötä tekevät Koripalloliiton jäsenseurat Läntisellä ja Keskisellä alueella saavat omat kasvot Koripalloliiton organisaatiossa.

Jussilalla on pitkä koripallotausta ja kokemusta erilaisista tehtävistä seuratyön ja luottamustehtävien parissa. Tampereen kaupungilla resurssiopettajana työskennellyt Jussila on toiminut viimeisen reilun vuoden ajan myös Loimaan Korikonkarien toiminnanjohtajana.

Koripallon luottamustehtävissä Jussila on nähty muun muassa Kangasalan Urheilijat KU-68:n koripallojaoston puheenjohtajana, Läntisen alueen aluehallituksessa sekä läntisen alueen nuorten kilpailuryhmän puheenjohtajana.

– Olen valmentanut ja tehnyt seuratyötä pitkään harrastuksena, mutta nyt saan siitä kokopäiväisen työn. Mikä olisikaan hienompaa! Tunnen hyvin seurakentän ja nyt pääsen ”toiselle puolelle” kehittämään toimintaa. Uskonkin, että vahvuuteni liittyvät siihen, että ymmärrän, mitä seurat ja niissä arvokasta vapaaehtoistyötä tekevät henkilöt tarvitsevat. Voisi sanoa, että tunnen asiakkaani, Jussila heittää.

Jussila vastaa Läntisen ja Keskisen alueen kilpailu- ja harrastustoiminnan suunnittelusta, kehittämisestä ja hallinnollisesta ylläpidosta yhdessä jäsenseurojen henkilöiden ja vapaaehtoisten toimijoiden kanssa. Lisäksi vastuualueisiin kuuluvat alueellisen hallinnon ylläpito, koordinointi ja kehittäminen sekä erotuomaritoiminnan kehittäminen alueella yhdessä erotuomaritoiminnan päällikön kanssa.

– Olemme erittäin iloisia, että saamme Harrin kaltaisen osaajan ja tekijän tiimiimme. Hänellä on tuntemusta ja kokemusta niin seuratyöstä kuin yleisesti lajimme parissa toimimisesta. Uskon, että Läntisen ja Keskisen alueen seurat saavat aktiivisen ja innokkaan uuden kenttäpäällikön käyttöönsä, seura- ja kilpailutoiminnan johtaja Susanna Vartiainen iloitsee.

Henkilöt

 
3.6.2019 13:15 Koripalloliitto tiedottaa

Tunnetut urheilijat antoivat kasvonsa Et ole yksin -kampanjalle

Tunnetut urheilijat seitsemästä lajista ovat mukana epäasiallisen käytöksen ja häirinnän vastaisessa kampanjassa. Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishankkeessa tarjotaan jatkossa urheiluseuroille konkreettisia työkaluja epäasiallisen käytöksen vähentämiseksi.

5.9.2018 11:50 Valmentajat

Minivalmennusseminaari Kisakalliossa 21. - 22.9.2018

Koripalloliitto järjestää 21. - 22.9. ensimmäisen Minivalmennusseminaarin Kisakalliossa, Susi Training Centerissä. Seminaarin ensimmäisiksi esiintyjiksi ovat jo aiemmin lupautuneet Maikku Miettinen, Juha Oikarinen, Petri Selkee, Petka Lehtinen ja Tristan Fay. Nyt esiintyjäkaarti on valmistunut, kun sitä täydentävät Martti Iivonen ja Ville Neva.

30.4.2018 09:00 Susijengi

Susijengi ja Islanti iskevät yhteen Hartwall Arenalla – lipunmyynti käynnissä

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7. Islanti-ottelun lipunmyynti on käynnissä.

19.4.2018 12:00 Liittoa koskeva tiedote

Ari Tammivaara Koripalloliiton toimitusjohtajaksi

Suomen Koripalloliiton hallitus on valinnut liiton uudeksi toimitusjohtajaksi Ari Tammivaaran (LitM). Menestyksekkäiden EM-kotikisojen pääsihteeri Tammivaara palaa Koripalloliittoon Olympiakomitean joukkuepelien vastuuvalmentajan paikalta ja aloittaa uudessa työssään 2.5.2018.

Et ole yksin -palvelu vähentämään ja ehkäisemään epäasiallista käytöstä ja häirintää

Koripalloliitto on mukana Et ole yksin -palvelussa, joka tarjoaa puhelimessa ja chatissa tukea, apua ja neuvontaa urheilua harrastaville nuorille, aikuisille, vanhemmille ja huoltajille. Väestöliiton ja urheilujärjestöjen yhteishankkeella pyritään takaamaan, että jokainen voi harrastaa urheilua turvassa.

Seurauutisia #3: Jaa parhaat korishetket ja yhdessä saavutetut onnistumiset

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

Seurauutisia #2: Alueelliset erotuomarikoordinaattorit tehostamaan ja kehittämään paikallista erotuomaritoimintaa

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

Kilpailujohtaja Tom Westerholm Koripalloliiton väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi

Suomen Koripalloliiton hallitus on nimennyt kilpailujohtaja Tom Westerholmin Suomen Koripalloliiton ja ProBasket Oy:n väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi 29.1.2018 alkaen, jolloin nykyinen toimitusjohtaja Jari Tourunen jättää tehtävänsä.

Nuorisovalmennusseminaari keräsi 170 koripallovalmentajaa yhteen

Viime viikonloppuna Kisakalliossa järjestetty Nuorisovalmennusseminaari sai koripallovalmentajat liikkeelle. Seminaarin anti on nyt materiaalien ja videoitujen esitysten muodossa avoinna kaikille, jotka eivät paikan päälle päässeet.

Koripalloliiton organisaatiossa muutoksia

Koripalloliitto jatkaa strategian mukaisesti organisaationsa kehittämistä. Seuraavia askeleita otetaan muun muassa uuden tapahtumatiimin perustamisen ja toimenkuvien uudelleenjärjestelyn myötä.

Näytä lisää vastaavia